Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 559
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми занимания с йога.

# 661
Къде мога да намеря мл.продукти на мандра с.Равногор Rolling Eyes Наяпр.масло?
http://www.mlekarnica.com/index.php?route=product/product&ma … amp;product_id=62
     Може да провериш в магазина за био и еко млечни продукти до бензиностанцията на Четвъртък пазара / стария/. Мисля, че там видях.

или на Опълченска,идвайки от четв. пазара в началото вдясно.Там със сигурност има продукти на Равногор. Хубаво ли им е маслото?

# 662
  • Пловдив
http://www.mlekarnica.com/index.php?route=product/product&ma … amp;product_id=62
     Може да провериш в магазина за био и еко млечни продукти до бензиностанцията на Четвъртък пазара / стария/. Мисля, че там видях.

или на Опълченска,идвайки от четв. пазара в началото вдясно.Там със сигурност има продукти на Равногор. Хубаво ли им е маслото?

От фирмата ми отговориха на мейла,че ги има в Лекси,сани и Слънчеви лъчи.Та има ли някъде Сани newsm78 Не е ли това сегашния Триумф?

Все още не съм го опитала,но ми го похвалиха като много хубаво,както и другите продукти с тая марка.
Иначе от доста време взимам масло "Равдин" и е добро! Peace

# 663
  • Пловдив
Ако е на зор работата - имам 2 пакета във фризера (по около 1/2 килограм) Mr. Green
Купувам го директно от мандрата, защото тук и аз не съм намирала (само кашкавал съм виждала в Лекси, но е доста висока надценка Peace)

# 664
А задължително ли на тази фирма търсиш?

# 665
  • Пловдив
Ами не...не е на зор Laughing Благодаря ти! Hug

Исках просто да взема веднъж за проба.А търся тая марка щото го похвалиха като добро и "истинско" Peace

# 666
  • Пловдив
За последното потвърждавам на 100% Simple Smile
От 7-8 години друго масло и кашкавал вкъщи не се купуват Peace

# 667
  • Пловдив
За последното потвърждавам на 100% Simple Smile
От 7-8 години друго масло и кашкавал вкъщи не се купуват Peace

А мандрата в самото село ли е?И как е пътя до там?Завои май има доста,а Rolling Eyes

# 668
  • Пловдив
На края на селото, посока курорт "В. Петлешков" или по известен като Атолука Peace
Пътя до селото е ок - няма дупки, не е тесен (спокойно се разминават колите), но пък завоите наистина са доста Peace
Цените в мандрата са доста по-ниски Peace
p.s. с маслото е малко сложно - не винаги има в наличност... Обикновено последно време гледат уикендите да има Peace

# 669
Утре трябва да изпратя по автобуса от автогара Юг до Солун едно колетче около 2 кг. Някоя от вас би ли ме упътила горе-долу каква е таксата Rolling Eyes ...и къде се плаща - на шофьора или в офиса newsm78 Ще съм благодарна за информация Praynig

# 670

Портфейли купувам предимно от Petek.

Как са цените там и има ли разнообразие? От много години не съм го посещавала този магазин.

# 671
Дали в Юск ще има покривала за маси за гладене?
Аз си купух от Кауфланд преди време има различни размери.

# 672
Дали в Юск ще има покривала за маси за гладене?
Аз си купух от Кауфланд преди време има различни размери.
Мисля, че има. Аз си купих от магазина на бул. Мария Луйза до банката за спално бельо  Peace

# 673
Момичета, искам да си подменя възглавниците в спалнята. От къде мога да си купя, хубави възглавници/мемори пяна или гъши пух/ на добра цена?
Искам да попитам и дали някой скоро е взимал пердета от Рум Изгрев или Руския пазар и на каква цена вървят?

# 674
Момичета, искам да си подменя възглавниците в спалнята. От къде мога да си купя, хубави възглавници/мемори пяна или гъши пух/ на добра цена?
Искам да попитам и дали някой скоро е взимал пердета от Рум Изгрев или Руския пазар и на каква цена вървят?
Свеки си взеха мемори възглавници Дормео от Кауфланд и са влюбени в тях.На мен обаче ми идват прекалено високи за спане и не смея да препоръчам.Ако имаш път към София някой ден,в Икеа имат 100 вида възглавници с различни пълнежи и размери,цените им също са много добри.В Метро и Джъмбо също гледахме възглавници.
За пердета мога да ти препоръчам магазинчето срещу св. Петка.По-скъпички са,но си заслужава.Обиколихме целия град и само там успяхме нещо да харесаме.На 6-ти септември до сладкарница Неделя също имат хубави пердета Peace

Общи условия

Активация на акаунт