Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Берлин
Възглавници с най-голям избор - в ИКЕА. Пердета - на спирката след тунела /от страната на Капана/, ушиват ти ги, а качеството е перфектно

# 676
Здравейте, момичета! Моля за вашата помощ в откриването на координатите на дрехи с марката 'СТЕЛА". Опитах по всички възможни търсачки, но нищо не можах да намеря. Дрехите са малко по-особени и не традиционни.Знам, че е от Пловдив и затова се обръщам към Вас.
Предварително благодаря!

# 677
  • Пловдив
dememo,за дрехите на Стела Белчева ли става дума?Шият ги в Русе и нямат магазин в Пловдив

ПП май търсиш други дрехи Стела.

# 678
Здравейте, момичета! Моля за вашата помощ в откриването на координатите на дрехи с марката 'СТЕЛА". Опитах по всички възможни търсачки, но нищо не можах да намеря. Дрехите са малко по-особени и не традиционни.Знам, че е от Пловдив и затова се обръщам към Вас.
Предварително благодаря!

Магазинът се намира до Римския стадион, мисля, че е преди чейндж бюрото Тавекс  Peace

# 679
  • Пловдив
Предварително благодаря!

Магазинът се намира до Римския стадион, мисля, че е преди чейндж бюрото Тавекс  Peace
Има още един след Халите Peace

# 680
Благодаря, Ви за отговорите! Но възможно ли е ако някоя от мами, ако и е на път да попита за телефон,защото не съм от Пловдив. Благодаря!

# 681
  • Пловдив
Момичета, търся пластмасова тиара-корона. В Euroland и еднолевките около нас не открих. Идеи къде другаде да търся.
Нещо от този тип:

# 682
  • Майничка
Джъмбо, Хиполенд

# 683
Наскоро имаше и в Лекси. В Джъмбо със сигурност ги има, в Хипо са в комплект с рокли.

# 684
  • Пловдив
Наскоро имаше и в Лекси. В Джъмбо със сигурност ги има, в Хипо са в комплект с рокли.

В кое от Лекси-тата, че в това на центъра няма.

# 685
  • Майничка
Пепи, ако минаваш през Лекси в центъра, погледни и в малката книжарничка отсреща, зад спирката на №9 с/у Гранда

# 686
  • Пловдив
Момичета, търся пластмасова тиара-корона. В Euroland и еднолевките около нас не открих. Идеи къде другаде да търся.
Нещо от този тип:

Токова нещо купих преди нова година от Н&М. Е, малко по-различно, диадемата беше с корона и жезъла също. Но мисля, че и в Джъмбо съм виждала.

# 687
Нещо от този тип:

в Бейбиленд вървят и с крила

# 688
  • Пловдив
Момичета,от къде да купя сладоледено кис.мляко за домашна упатреба,т.е. малка разфасовка Rolling Eyes Ако някой е мярнал скоро?

# 689
  • Пловдив

В кое от Лекси-тата, че в това на центъра няма.

В Лекси до захарна фабрика има. Снощи ги гледах, по лев и нещо бяха.

Общи условия

Активация на акаунт