Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, искам да си подменя възглавниците в спалнята. От къде мога да си купя, хубави възглавници/мемори пяна или гъши пух/ на добра цена?
Искам да попитам и дали някой скоро е взимал пердета от Рум Изгрев или Руския пазар и на каква цена вървят?
Свеки си взеха мемори възглавници Дормео от Кауфланд и са влюбени в тях.На мен обаче ми идват прекалено високи за спане и не смея да препоръчам.Ако имаш път към София някой ден,в Икеа имат 100 вида възглавници с различни пълнежи и размери,цените им също са много добри.В Метро и Джъмбо също гледахме възглавници.
За пердета мога да ти препоръчам магазинчето срещу св. Петка.По-скъпички са,но си заслужава.Обиколихме целия град и само там успяхме нещо да харесаме.На 6-ти септември до сладкарница Неделя също имат хубави пердета Peace
Благодаря Simple Smile

# 691
Пепи, имаш ЛС

# 692
Кой от двата центъра е за предпочитане за лазерна епилация - Лазер център или Медидерма ?

# 693
Дадоха ми талон за цирк Арлекино, обаче не разбрах къде е разположен? В Тракия ли? И колко струват билетите за възрастни и за деца.

# 694
  • Пловдив
Този цирк е пълна пародия  Crazy , бяхме по-миналото лято , когато гостуваше в Царево и останахме много разочаровани.  Peace На някои малки деца ще им е интересно, но като цяло изобщо не е организиран и постоянно го споменаваме с насмешка!   Joy Единия водещ споменаваше през цялото време Мис Сара ( собственичката ) , като излиза на сцената, а приятеля ми чак като излязохме каза, че се чудел защо казва "Мессарааа"  и се чудел кой е този месар  Joy Билетите бяха мисля по 10лв. ... , за деца незнам...

# 695
  • Берлин
Момичета,да знаете къде има магазин Акропол в Пловдив? Продава трикотаж /блузки,потници,ей такива неща/ на много изгодни цени и с приемливо качество.

# 696
Момичета,да знаете къде има магазин Акропол в Пловдив? Продава трикотаж /блузки,потници,ей такива неща/ на много изгодни цени и с приемливо качество.

На малката главна. Ако тръгваш от пл. "Съединение" се пада отдясно.  Peace

# 697
  • Берлин

На малката главна. Ако тръгваш от пл. "Съединение" се пада отдясно.  Peace
Hug

# 698
  • Пловдив
Момичета,от къде да купя сладоледено кис.мляко за домашна упатреба,т.е. малка разфасовка Rolling Eyes Ако някой е мярнал скоро?

Преди имаше на Jimmy`s, но скоро не съм виждала. В магазинчето, за което ти писах в другата тема има прекрасно биволско мляко. Добре охладено, мисля, че чудесно би заместило сладоледеното мляко.

# 699
  • Майничка
В Лекси има едно в глинени бурканчета.

# 700
Може ли някъде да си поръчам само вафлена плака за торта със снимка по желание?

# 701
  • Пловдив

ТУК. Имай предвид, че снимките се носят предния ден до 12 и се взимат на следващия след 13ч и 1 лист с твоя снимка е 5.50лв. Днес работят до обяд, но утре не Sad Ще ти я подготвят за понеделник.

# 702
# 703
Момичета, малко по назад в темата коментирахте мандрата в Равногор и че може да се пазаруват продукти оттам.  Не открих обаче координати в нета. Иска ми се да намеря телефон и да питам за работното време в събота, за да се опитаме да съчетаем разходка и пазаруване. Ако някой има телефон за контакт, ще съм благодарна да ми го напише.

# 704

ТУК. Имай предвид, че снимките се носят предния ден до 12 и се взимат на следващия след 13ч и 1 лист с твоя снимка е 5.50лв. Днес работят до обяд, но утре не Sad Ще ти я подготвят за понеделник.

Малко извън темата, но в домашни условия с какво се залепват вафлените плаки? Отдолу с маслен крем, ок, но отгоре по принцип нали се мажат с желе. Ако нямам кофа с готова фарситура, откъде мога да намеря малко количество? В "Торнадо" дали продават?

Общи условия

Активация на акаунт