Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да заведа детето на закрит басейн, само за през деня. Идеята ми е утре като ще е валежно да идем на басейн и детето да се порадва, тя много обича да се плацика. И ако може водата да е топла, както и самото помещение. И ако споделите колко се плаща за възрастен и за дете, ще сте безценни   Hug

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 17:12 от ninand

# 706
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да заведа детето на закрит басейн, само за през деня. Идеята ми е утре като ще е валежно да идем на басейн и детето да се порадва, тя много обича да се плацика. И ако може водата да е топла, както и самото помещение. И ако споделите колко се плаща за възрастен и за дете, ще сте безценни   Hug

В Пловдив не знам място за плацикане, но ако имате възможност да отидете до Хисар в "Аугуста" можете да се плацикате цял ден без проблеми Simple Smile

# 707
  • Майничка
Вариантите в града са Новотела и Тримонциум. В първия цената на отделно посещение без карта е към 25лв. (с включени сауна и джакузи), във втория - към 13лв. (цените са ми от миналата година, така че не съм сигурна доколко са достоверни).

# 708
  • Пловдив
ЗлаВещица, благодаря! Пред Хисар ми препоръчаха Наречнски бани. Било по топло и водата и помещението. Но утре специално не ни се пътува и за това реших вариант за града. А тези варианти си оставям за друг път Wink За Аугуста знам, че има и детски басейн с пързалка. Ще го посетим някой ден. Simple Smile 
gargamela, благодаря и на теб. Сега гледах снимки в нета и Тримонциум много ми хареса. Тези 13 лв са цена за възрастен ли? А за дете колко е? И топло ли е помещението? Все пак ми е важно детето като излезе от водата да е на топло. И за водата да кажеш нещо  Simple Smile Praynig Мерси.

# 709
Може да отидете и на хотел Беркут над с. Брестник . Стига се за 10 мин. Но за цени не мога да кажа . Провери на сайта им.  Laughing   http://hotel-berkut.eu/bg/

# 710
  • Пловдив
Може ли някъде да си поръчам само вафлена плака за торта със снимка по желание?

ТУК. Имай предвид, че снимките се носят предния ден до 12 и се взимат на следващия след 13ч и 1 лист с твоя снимка е 5.50лв. Днес работят до обяд, но утре не Sad Ще ти я подготвят за понеделник.

Малко извън темата, но в домашни условия с какво се залепват вафлените плаки? Отдолу с маслен крем, ок, но отгоре по принцип нали се мажат с желе. Ако нямам кофа с готова фарситура, откъде мога да намеря малко количество? В "Торнадо" дали продават?

В Торнадо малката разфасовка е 1кг- 7лв беше. Ако ти трябва само за плака- обади се да ти отсипя 2-3 лъжици в бурканче.

# 711

Роклички на Севтекс къде може да видя? Сега разглеждах в нета и ми харесаха. Дано не са и някакви космически от към цени.

# 712
  • Пловдив
Момичета, малко по назад в темата коментирахте мандрата в Равногор и че може да се пазаруват продукти оттам.  Не открих обаче координати в нета. Иска ми се да намеря телефон и да питам за работното време в събота, за да се опитаме да съчетаем разходка и пазаруване. Ако някой има телефон за контакт, ще съм благодарна да ми го напише.
    0888217863 Този телефон излиза, когато напишеш " Равногор , мандра " има и имейл адрес. Между другото аз съм ходила в мандрата и в делнични и в почивни дни , винаги е работила, но не винаги има от всички продукти.

# 713
  • Пловдив
За Новотела инфото от миналата година е че е студено, задължително носете шапки, без тях не пускат в басейна-той е с коридори плувен басейн и незнач за деца дали е удачно . Откриха скоро басейн и в Джия Бийч , не съм ходила и не мога да споделя мнение , тъй като е сравнително нов. Иначе ако имате възможност някой път за Велинград-хотел Велина, в неделя изключително спокойно , мнооого топла вода-30 градуса , мноого топло помещение , готини парна баня и сауна, входа е 20 лв , за деца незнам дали се плаща , по-далеч е от Хисар , но е много по-добре и по-топло , аз от както ходя там нито на Спа Хотел Хисар искам да стъпя, нито на Аугуста ( на мен там ми е хладничко честно казано, обичам да ми е жега) .

# 714
  • Пловдив
Не знам кога сте ходили на Аугуста. Ние последно ходихме на 1 ноември, беше направо горещо. Входът за външни лица беше 8 лева.

# 715
  • Пловдив
Също ако имате превоз може да отидете до хотел Екзотик в Марково http://hotel-exotic.com/spa-center.html. Единично посещение е 20лв. за дете май 5лв.и може да ползвате всичко ( джакузи, финландска сауна, парна баня, басейн и др. ) без римската баня и е точно за плицикане  Wink

# 716

0888217863 Този телефон излиза, когато напишеш " Равногор , мандра " има и имейл адрес. Между другото аз съм ходила в мандрата и в делнични и в почивни дни , винаги е работила, но не винаги има от всички продукти.

Благодаря. Ще го оставим за другата седмица и ще споделя после.

# 717
  • Пловдив
На "Велина" басейнът определено не е за малки деца. Прекалено е дълбок. Иначе водата е топла наистина. Ходили сме посред зима и не ми е било студено. Лятото хотел "Хисар" става, но на закрито и там големият басейн не е за деца, а датският е смешен направо. Хотел "Хисар" е за лятото. "Аугуста" на закрито е най-удачен вариант. Последно някой ми се оплака от хигиената, надявам се да е било инцидентен случай.  Peace

# 718
Момичета, някой прави ли поръчка към sportsdirect?
Да кажа и че си взехме перде от пазара в Изгрев, ленено, 9 лв. метъра.  Simple Smile Сега търся къде да ми го ушият?

# 719
  • До хладилника, който обичам
Някъде в Пловдив, по възможност - Кършиака/център има ли обществена пералня? Не химическо, а именно пералня. Носиш си дрехите, переш, сушиш и взимаш? В Студентски град едно време имаше такава услуга, много ми липсва сега, като ми се развали пералнята, което ме води до въпрос номер две - търся контакт на доверен майстор на перални, който да не е скъпчия.

Общи условия

Активация на акаунт