Априлки 2013 - тема 19

• 29 286
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Честито бебче на Мирама!
Живи и здрави ги чакаме тук!

# 421
Честито бебче на Мирама и от мен   bouquet  4uu

Момичета, имате ли отзиви за преносими кошарки за спане. Този път съм решила да си взема.

# 422
честито момченце на Мира, и бързо въстановяване на мама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 423
за хемоглобина 111 явно е комплексно при теб, очаква се още да пада, при мен с миналата бременност като бяше 109 пих тотема, но при мен беше доказано, че не липсва б12, а желязо, та пих такова чудо 10 дни май беше и с диетка по-желязосъдържащи храни всичко се оправи.

сега не пия и се надявам да няма нужда, но в последните седмици бебо яко си дърпа, така че слушаме док  Peace
anka_i, ние имаме преносима кошара, сега мислим да я разпънем в едната стая и да ползваме отново само второто ниво за спане до към 6ти месец, когато бебо започне да се набира, както и да я ползваме при пътувания, много ни е удобна макар в хотелите, в които ходим да предлагат, предпочитам нашата си, а и за бебо е по-добре познато, но пък в хижите няма, както и при приятели и роднини.
долното ниво не сме го ползвали, защото не можех да я гледам малката през тая мрежа като в клетка.... да спи на толкова ниско у нас не беше опция, неудобно да я вадя после и тн, да си играе вътре не съм я затваряла, оставях я на одеало на земята да се търкаля или в слинг с мен.
след 6тия месец я преместихме да спи в дървено креватче, с решетка от едната страна, като започна да се катери по дивани и тн махнахме решетката и само до главата имаше ограничителни рисунки 40см.

така че ако пътувате много, може да си вземете такава кошара, ползвали сме я и на морето, и на узана, и на планина, и на гости на едно село, но до 6ти месец, после предпочитах да спи при нас от моята страна, отколкото в такава кошара на ниското ниво.
но пък има деца, които спят с удоволствие и на ниско ниво до 3г. че и повече сигурно.
като пролази, отворихме кошарата да пълзи вътре, да се учи да се изкачва, първо й помагахме, после сама се качваше. като се научи, след дни може би я сгънахме, започна да се катери по други места  Mr. Green
та, сега понеже сме намислили, живот и здраве да спим в една стая всички, за бебо до 6ти месец сме взели плетена кошница, долу със стойка люлка. пък дано му хареса Wink
а кошарата, както писах, ми е резервен вариант за  в другата стая, където мисля да седя повече през деня, или вечер, ако нещо много рев има да не пречим.

надявам се Mirama да са добре с бебо Simple Smile да са се видели, гушнали малко, много й се радвам  Heart Eyes

в 8ми месец се взимаше кръв и урина, и МБ по ЗК, нали?
че на 4ти съм на преглед, да се подготвя. ох, и на алерголог трябва да ходя, ама май по-натам, че изследването важи 25 дни само.

placa, как е семейно вече, оправи ли си документите?
и да с тонове, вече се следят и контракции, и те се записват.

# 424
ех, че хубава новина  Hug
Честито на Мирама , бързо възстановяване и само радост покрай малкото човече  smile3525 smile3525

айде почнахме се вече  newsm30

# 425
милички коремчета в понеделник съм на лекар,ох дано устискам,че от два дни имам тъпи болки ниско,а като гледам коремчето ми е паднало,оле рано е още Praynig Praynig Praynig

# 426
  • София
милички коремчета в понеделник съм на лекар,ох дано устискам,че от два дни имам тъпи болки ниско,а като гледам коремчето ми е паднало,оле рано е още Praynig Praynig Praynig

Ками стискай краката и не им се давай на бебките. Стискам палци всичко да мине ОК и без проблем да влезнеш в 9 месец и тогава да родиш. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 427
стискам аз ама нещо усещам че не както трябва,ако тази нощ имам тези болки и пак това втърдяване мисля да влизам под наблюдение в клиниката newsm78,да съм им там да ме зкрепят поне още седмица.

# 428
Тези еднократни гащи за болницата ми се виждат много странни между хартия и найлон.
Днес си купих 3 чифта памучни за по 2 лв. Ще ги хвърля на място. По-добре от найлон.

Да и аз четох, че ако кърмиш не е хубаво да даваш шише на бебето, за да не се обърка хайвана. Ама си мсиля, че с университета няма как. ще се цедя и баща му ще го храни по веднъж на ден така.
Хич не ми се иска, ама...

А университета все повече ме притеснява, на упражнения работи с щамове бактерии, плесени...
Уж не работи с патогени, ама пак с ешерихия коли и по известните бацилуси. Аз ще се скатавам и тва е.

Другото оплакване което утре ще споделя на доки е, че постоянно ми се ходи до тоалетна, излизам от тоалетната пишкам 3 капки и пак. знам, че това е признак на цистит, ама не съм имала до сега и не знам това ли е?

Нещо съм дезорганизирана днес , отивам да подреждам, че съм и на гости довечера.
Утре ще се видим с мамите от Пловдив.
Хубава вечер и внимавайте до утре да няма други родили.  Laughing

# 429
Шаварче, това трябва да го провериш, звучи като цистит. Ако има и болки си е чист цистит. Може и да е от това,че бебо натиска мехура,но чак пък две капки и като излезеш пак да ти се ходи... Особенно при бременност това трябва да се провери.

# 430
Ками ,стискам ти палци миличка   Praynig  Hug

# 431
Шаварче, провери наистина  Peace
На мен един от въпросите, които ми задаваха, като ме боляха бъбреците, беше дали ми се ходи по малка нужда, а да не успявам да се изпишкам нормално. Явно е признак Confused

# 432
Jos
в 8ми месец се взимаше кръв и урина, и МБ по ЗК, нали? - Да, към 32-ра г.с.

# 433
стискам аз ама нещо усещам че не както трябва,ако тази нощ имам тези болки и пак това втърдяване мисля да влизам под наблюдение в клиниката newsm78,да съм им там да ме зкрепят поне още седмица.

Най-добре се обади на лекарката ти, могат доста повече от седмица да те задържат с медикаменти, ако те хванат навреме.

# 434
Честито и тук на Мирама за малкия юнак Simple Smile Да им е жив и здрав и бързо възстановяване на мама. Много се зарадвах и развълнувах, че се почна с бебевалежа Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт