Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава повишеното кръвно налягане от 140 на 80 и дали е проблем?
Какви са препоръките за бременни жени с повишено вътреочно налягане и диоптър?
Какви са изискванията за получаване на социални помощи при бременност в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава повишеното кръвно налягане от 140 на 80 и дали е проблем?
-
Какви са препоръките за бременни жени с повишено вътреочно налягане и диоптър?
При повишено вътреочно налягане и диоптър е изключително важно да се консултирате с лекар, който ще оцени състоянието на ретината ви и ще определи дали можете да родите нормално или е необходима цезарово сечение. Въпреки това, всяка бременност е уникална и изисква специално внимание и оценка от медицински специалисти.
-
Какви са изискванията за получаване на социални помощи при бременност в България?
-
Какви са рисковете и предпоставките за раждане при сраствания след операция?
-
Какви са причините за болка в хълбока?

сигорно кантара няма да може да ме изтегли другия път
Направо днес се чудя как ще избутам деня, пък и момичето което обучавам е толкова скучно, че ми се затварят очите през целия ден.
Май ще вляза да раждам кръгла стотачка, бях 92 онзи ден
. А Jos наистина се позагуби нещо
, сестра ми влезе в 18г.с и е крайно време да разберем дали гадателствата на леля ми са верни
няма такава болка направо ми се прирева,и няма лежане ни наляво ни надясно,нито по гръб.....на никъде...направих си малко масаж някак си сама та леко ме поотпусна и задрямах ,ама сега си ме боли пак