Априлки 2013 - тема 19

• 29 108
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Добро утро, мамчета! Честита Баба Марта! Да сме бели и засмени, румени, червени! И всички да устискаме до края и да родим най- хубавите и здрави бебоци!
Аз днес съм на хематолог за изследвания, та в понеделник да ги занеса на доктора, че много се е впрегнал с този хемоглобин.
Утре сме в София на пазар. Кажете къде има най- много колички, че моя мъж хич не обича да обикаля. Гледах в сайта Дундьо. Там ми се сториха доста, но как е в самите магазини?
jos, доколкото разбрах, къпала си се в басейна. Аз още се двоумя. Заради пустите бактерии. Аз преди около месец го имах проблема със сърбежа. Изписаха ми глобули за 3 дни и се мих със смрадлика, но акушерката каза, че със сода било по- ефикасно, та и това пробвах.

# 512
Честита Баба Марта!
Живи и здрави!
Аз снощи пак се събуждах от киселини Sad и ядох ябълки и сурови бадеми.
Мисля днес да изкараме целият ден на вън с баткото, хубаво е времето. Няма да спи на обед и довечера ще си легне по-рано.

# 513
  • Варна
Честита Баба Марта, момичета!

Какъв прекрасен ден (отново за чистене Simple Smile , че от дрешките и пелените, които прах и гладих предните дни, всичко е във фин прах Simple Smile
Вчера ходих на отворени врати в Окръжна Варна. Там ще съм, стори ми е съвсем нормално. По-ме впечатли едно новородено бебенце, което видяхме, тъкмо се беше "излюпило" и не знаеше къде се намира горкото. Толкова малко и сладко, искам вече да си гушна моето момиченце!

# 514

Mary_cherry, , ще имам изследвания сега, така че ще видя как са, не съжалявам за басейна, то по-кофти знам, че е джакузито, но пък такъв кеф беше, размазахме се, както се казва  Crazy

вчера ми дойде поръчката сутиена, бикини и разни други работи, че не съм започнала да стягам още багажа си за родилното, а ми се ще по-рано да съм готова, че до термин едва ли ще се изкара.

хубав ден, момичета, ще стискам палци за прегледите другата седмица!
и много се радвам за добрите новини от миналите прегледи вече  Hug
надявам се и първото бебенце в темата да е добре, и майката   bouquet

# 515
  • София
Честита Баба Марта, момичета!

Нека всички сме бели и червени и румени, засмени.
Днес ще готвя и ще почивам, че вчера си направих една разходка и доста се по уморих. Ако към обяд се постопли още времето мисля за малко да излезна тук до нашата градинка само - да се порадвам на хубавото време.
Охх а тази нощ бая кофти - събудих се в 4 ч. ходих до 00 и после не можах да заспя...малко след това се събуди и ММ и той не можа да заспи и само се въртяхме. По някое време сме заспали и аз в 7:47 се събудих като пич и си мислех, че е към 9 - 10 ч. тъй като грееше слънчице. И като видях часовника  #Crazy #Crazy #Crazy направо ми стана лошо. После се въртях и пак малко подремнах и към 9:30 ч. вече станах напълно, че и малката госпожица нещо се разбунтува. Joy Joy Joy може да си е правила "сутрешната гимнастика" тъй като всяка сутрин по едно и също време започва да рита и шава. hahaha hahaha hahaha

# 516
     Честита Баба Марта и от мен мили мами, много здраве и красиви бебчета за всички!!!
Тази нощ киселинте направо бяха зверска история, а сега трябва да се приготвям че от 12:30 със малкото шушулче ще ходим при доктора да ни даде болничния за 45 дни и да ни види как сме, но толкова ми е притеснено и така ми се е свило сърчицето...... дано всичко е наред!
 Може даже да е смешно, всички говорите за контракции и аз много пъти съм питала за да ми обяснят какво е точно чуството, но аз не съм имала или пък дори и да съм имала не го опреличавам на контракция, много ама много рядко съм имала някаква болка която ми прилича на менстроалните но преминава бързо и толкова, то не че не пия магнерот но мисля че с него се презастрахова доктора заради възела ми!!!!

Хубав слънчев ден на всички ви и да ми стискате палчи всичко да е ок!!!!!

# 517

Честита Баба Марта! Нека щъркелите и пролетта ни донесат най-прекрасните подаръци - малки, здрави бебчета     ylinfant  ylinfant  ylinfant

# 518
Привет Simple Smile
Благодаря на всички, които са ми отговорили за стаите. Аз мислех, че разликата е само в различните удобства като баня и тоалетна, по-малък брой легла и т.н. Обаче не знам как е по-добре - майка ми ми казва, че ще ми е много трудно, ако бебето е постоянно при мен, на мен пък ми се струва, че няма да искам да се отделям от него.... а ще съм и след операция... много се чудя, вие какво сте решили?
mira_mar, да, в МД ще раждам, живот и здраве по план в началото на април.
Мила и аз живот и здраве ще влизам в началото на април за планово секцио. Можем да се засечем:) Въпреки, че и мен ме съветват да съм на 7 етаж, за да мога да се въстановя след секциото, засега съм избрала 12 етаж, поради 2 причини: първо, доколкото видях в ценоразписа на Майчин дом, на 7 етаж има само самостоятелни стаи, които са по 70 лв. на ден и е непосилно за мен като цена, а също така мои познати ме свързаха с една акушерка от Майчин дом, която е на 12 ет. и ми се иска да съм близо до нея, за да я питам въпроси, свързани с кърменето и бебето. И за това в общи линии реших, че беба ще си е при мен. А ти, мила, при кой лекар си си избрала? Представяш ли си, че може да сме заедно в една стая Laughing Laughing Laughing

# 519
marry_cherry-какви глобули ти изписаха?аз днец видях изследванията на секрета и се оказа,че имам гъби и ми изписа някакви глобули-макмирор...дано минат,че е много досадно.

# 520
Здравейте мами!
Честит прекрасен празник!  bouquet
Какви са тез голи пожелания  Crazy Crazy Crazy. Аз секс и не смея да сънувам вече.  Laughing Mr. Green

Денис Ах, такова голямо бебо не знам дали ще успея да изкарам от себе си. Доктора ме успокои, че ще е към 3.500 до края. Ама нищо не се знае. да са ни здрави бебчетат пък...  Peace

Отивам да готвя, салатка от спанак че съм бяла като платно. #Crazy
Хубав ден, радвайте се на слънцето.

# 521
Честита Баба Марта на всички   bouquet да сте живи и здрави, много щастливи и малките бебоци много много много да ви радват  Hug

Devill Queen - хахах и на мен ми се ядат череши от две седмици ама никъде няма / поне в Бургас/

vvavv - джинджифила помага много при подуване на корема, но за киселини поне при мен не върши никаква работа

vitaivan - хм.. ами не съм се мазала с мас с невен от много години. Но би трябвало ако добавиш някое ароматно масло пак да стане

aguto - ще ми докараш удар с тази картичка, както съм на въздържание 8 месеца...

А аз да Ви питам, в последно време изобщо не мога да спя и все съм една крива, чак аз не се понасям.... има ли други така или аз нещо съм дефектна. Направо ми е жал за милото  Confused

# 522
Пижото на aguto определено е добър:)))

За гъбите, подозирам, че и аз съм си ги отгледала....Sad

# 523
Честита Баба Марта! Живи и здрави, леко раждне и здрави бебета на всички! Simple Smile)))))

Като нищо ще се засечем, само да не решат бебоците да ни изненадат по-рано Simple Smile)))) Ще ме изражда д-р Дуковски, ти кой си избрала?

Такова хубаво слънце има навън, май е време да се излюпя от леглото и да излезна на разходка!

Хубав ден на всички   bouquet

# 524
Честита баба Марта коремчета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт