Априлки 2013 - тема 19

• 29 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Да е жива и здрава, бързо да наддаде нужните грамчвета и скоро да си се гушкате вкъщи Hug
На теб ти пожелавам да си много силна и бързо да се възстановиш Hug Hug Hug

# 556
И от мен мила, желая бързо възтановяване и бързо наддаване, успех и мисли положително, всичко ще бъде наред с малката принцеса !!!

# 557
Розита, стискам палци за малката Цветелина  Hug

# 558
Жива и здрава!!!   bouquet Бързо наддаване и възстановяване и от тук на сетне само усмивки и положителни емоции!!! Бъди положително настроена Рози и всичко ще е ОК! Wink Ще се моля за благополучно развитие на нещата! Бог да ви благославя!!!

# 559
Rozita, надявам се че бебка е добре. Пиши повече за вас, защо така се получи!
Стискам палци всичко да е наред и малката Цветелина да наддава бързо!!!

# 560
  • София
Лелее, какво бързащо бебе! Розита, стискам палци всичко да е наред с малката Цветелина! Не се притеснявай, има много такива случаи, наддават си децата и порастват без проблеми. Ти да се възстановиш бързо също ти пожелавам. И ни пиши как сте...  Hug

# 561
Здравейте и от мен,ние днес се поразходихме из центъра,но духаше и после на завет на по кафенце.Малката спи,аз се опитах да дремна,но не успях....
Розита-дано малката бързо качи кг. и да сте си в къщи.Пиши ако не ти е трудно какво се случи?  bouquet

# 562
Розита,
и от мен честито бебче! да ви е жива и здрава и скоро вкъщи  Hug

помня, че беше някъде до Люлин, искаше да раждаш в ТК? сега къде сте? бебо как е? като имаш време, пиши моля те!
 ако имаш нужда от нещо да съм ти от полза - в Люлин съм!

# 563
Здравейте коремчета. Аз вчера като за последно на работа се изморих доста и като за капак дойдоха скъпи гости от Охрид и се наложи да излезем на кръчма и се прибрахме чак към 2. За жалост много трудно вече издържам. За сметка на това днес сме на гости на родителите ми и цял ден не съм мръднала от леглото  Blush
Розита, от мен също бързо наддаване на малката Цвети и бързо възстановявяне на теб. Мисли положително и всичко ще бъде наред.

# 564
  • Пловдив
Здравейте и от мен,ние днес се поразходихме из центъра,но духаше и после на завет на по кафенце.
И ние бяхме по центъра с дребния и се прибрахме скорострелно, че от много дивеене в кафето, си цепна главата Rolling Eyes ...Отново... И баща му отново е наряд... Утре като си дойде и сигурно вече няма да ме оставя сама с малкия #Crazy

Сега двамата готвим, да видим какво ще излезе hahaha

# 565
Здравейте момичета.
Rozita Petrova Rozita ,честита дъщеричка.Надявам се че всичко е наред.Малката да папа,че да наддава и да си ходите вкъщи.Да пишеш когато можеш Wink
Аз продължавам с дрешките,а моя приятел почва банята.Решихме да направим банята с тоалетна на 2 етаж,че да не се разкарвам с бебка нагоре-надолу
А утре ще е голямото гладене Mr. Green

# 566
Стискам палци за малката Цветелина. Дано всичко е наред

# 567
Rozita Честита дъщеричка! Пожелавам ви много здраве и щастие! Дано малката кукла вдигне бързо тегло.

И аз мисля , че ще съм някоя от следващите. Дано да сме живи и здрави!

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 19:03 от г-жа Анна

# 568
    Честито, Rozita Petrova Rozita,   bouquet да сте живи и здрави. Бързо възстановяване, бебка да наддава и да е едно спокойно бебче  smile3504 хубаво именце сте избрали  Grinning

аз днес използвах слънчевия ден и изпрах дрешките на бебчо. ох така мило ми стана, като дрехи за кукли са. дано от новата седмица да успеем да се пренесем в новия дом, че да не ни изненада бебока   #Crazy #Crazy искам още да стои мирно на топло  Praynig Praynig Praynig

# 569
Rozita Petrova Rozita Честито ви щастие Цветелина, да сте живи и здрави, да наддадете бързо и скоро да се приберете в къщи и всичко да ви е наред.

Общи условия

Активация на акаунт