Априлки 2013 - тема 19

• 29 079
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia, Bulgaria
Ох, Розита Sad(( Стискам палци! Дръж ни в течение.  А как се казва малката?

# 586
Малеее Розита-направо лошо ми стана-как се радвам,че навреме са извадили малката Цвети Praynig Praynig Praynig
Ние се наспахме,хапнахме-днес е мрачно-та ще видим накъде сме.

# 587
Rozira,изпращам ти огромна прегрьдка. Винаги ще намериш подкрепа при нас, ако ти стане тежко ние сме насреща. Сигурна сьм,че лекарите ще си свьршат добре работата и скоро ще си вземете малката Цвети вкьщи. Мисли положително и гледай само напред!

# 588
 Rozita стискам ти палци мила. Моя близка приятелка преживя подобно нещо, да не кажа и по-трудно, малкия се роди в първия ден от осмия месец, но вярата в доброто победиха  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  Да знаеш, че всички сме с теб!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 589
Rozita Petrova , честита дъщеричка! Да е жива и здрава, бързо да наддава и скоро да сте заедно вкъщи!  bouquet

# 590
Някой е купил харесаната от мен люлка в продавалника Crossing Arms, мислех че няма да има интерес, стоеше от доста месеци, сега ме е яд, че не я взех, беше чисто нова, но си мислех, че е рано, да не ми заема място.

# 591
Rosita, стискам палци всичко да е наред, дано Цвети бързо се възстанови, и скоро си я приберете вкъщи. Нямаше ли някакви индикации за тази инфекция, и тези високи левкоцити?

Ани, на теб кога ти е термина?

# 592
  • Варна
Rozita Petrova, честита рожба, дано всичко лошо е зад гърба ви! Бъдете живи и здрави!  bouquet

# 593
Розита, дано всичко се  оправи и скоро да гушнеш малката Цвети! Praynig Praynig Praynig

# 594
30.04, но със сигурност ще се роди по-рано

# 595
Розита, много страшно нещо си преживяла  Hug Hug Hug, но след лошото винаги идва хубаво. Цвети скоро ще си е при вас,  Praynig Praynig Praynig просто сега трябва да имате вяра и да си мислите положителни неща  baby_neutral

# 596
Днес с мъжо обсъждахме датата на секциото,а утре съм лекар-да видим какво ще каже той.Стермин 17.04.ще ми каже някъде 4-5 а малката ми е на 4-ти-та не искам да са толкова близко дните.Сега мисля към 8.04 или 31. март??

# 597
розита, честито бебче! стискам палци да наддаде много бързо и всичко да е наред! Praynig

днес майка ми идва до нас и ми помогна с пролетното почистване. добре, че беше хубаво времето поне след обяд. перални, пердета, прозорци - всичко блести Simple Smile

за др седмица ми остана малко да поподредя стаите и да се захващам с багажа за болницата

# 598
Днес с мъжо обсъждахме датата на секциото,а утре съм лекар-да видим какво ще каже той.Стермин 17.04.ще ми каже някъде 4-5 а малката ми е на 4-ти-та не искам да са толкова близко дните.Сега мисля към 8.04 или 31. март??

По-добре 08.04 - така ще се на линия за рождения ден на каката. Ако е на 31,03 секциото най-вероятно няма да те пуснат за 04.04- не е добър старт за съвместния живот на двете деца мама да отсъства от РД на първото заради второто (според детския мироглед).

# 599
и според мене 08.04 е по добрия вариант, но жие си решавате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт