Априлки 2013 - тема 19

• 29 255
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Честито на Мирама, да са живи и здрави. Да я слуша малкият и само да ги радва.
Сега се оглеждах в банята, май съм се сдобила със стрии на корема, бясна съм.
Уж се мажа 2 пъти на ден, вечер с масло/ преди с бадемово/ сутрин с Мустела против стрии. Трябваше както се мазах предишната бременност със зехтин, и сега така. Извадих зехтина, дано намаля пораженията.......надявам се, че ми се е сторило и не са стрии, дано....... не мога да преценя стрии ли са или така ми се струва.......................ще  се ядосам много, ако ми се е нацепил корема. Ще си купя и крема за след раждане, дано помогне.....след дъжд качулка Crossing Arms

# 436
Честито на Мирама  newsm51 много се радвам! Да е жив и здрав бебо,а на мама бързо възстановяване  Hug
ani27 аз само по корема нямам стрии/за сега/,иначе си имам и то в излишък по гърдите,дупето и бедрата ooooh! Направо ще полудея ако се появят и по корема  #2gunfire Иначе и аз се мажа и сутрин и вечер но.... съм си предразположена към гадините  Crossing Arms

# 437
Kamito, за смъкването на корема едва ли, по-скоро слизат нормално надолу, смъкването се усеща така, че не може да ходиш с прибрани крака а като паток... ако ме разбираш.
надявам се това да са подготвителни контракции, а болежките да са нормалните за тези седмици болежки ниско долу  Hug пиши как си пак  Hug

Petya,
мерси. юе исках МБ да ми прави док на прегледа другата седмица, ако е по ЗК да не плащам, че май съм хванала някакви гадини от джакузито или басейна,
Скрит текст:
усещам лек сърбеж отдолу,  не постоянно, ама ей сега например като се прибрахме отвън...
а досега нямах  Sad

лека и спокойна нощ, момичета Simple Smile

# 438
Добро утро-няма никой писал-явно всички са спали тази нощ Laughing Laughing Laughing
вчера моята щерка ме изненада,понеже живеем на 4 ет. без асансьор-през ден се редуваме с една майка да вземаме децата.Вчера я взема,а тя нещо се разтроила и разплакала....качва се в нас и рев-ама като бебе-оказа се,че я боли ушето,ала проблема бил,че не сме я взели аз или баща и.Та като я напуши един рев н спря до 8ч Shocked Shocked Shocked.Милата-тя иска а от вътре я кара да плаче,та в 8ч заспа,после става пак плака-мъжо спа на дивана,а аз дежурна.Към 12ч хапна и се успокои и заспа-до 6ч тази сутрин.Сега е ок и след малко я пращам на градина.
До после с мамите от Пловдив-нямам търпение да се видим на кафенце  bouquet

# 439
Аз имах снощи ужасни киселини, някой беше писал че ябълките помагали, ставах да ям посред нощите. Какво още помага? До сега в живота си киселини не бях имала, много неприятно.
Днес мисля да ходя да купя комплекта за изписване, който бях харесала, дано не е свършил. Не мога да намеря бели кърпи за питката, не помня за баткото от къде бях купила. Искам една по-голяма и една по-малка за парите. Ще трябва да се разтърся явно по пазара на Красно село, ако не, ще купя плат и ще поръчам да ми ушият.

# 440
Добро утро,
ася децата стават по-чувствителни заради скорошната промяна, изявява се по най-различен начин, включително и боледуване. Ще се нормализират нещата, след поне година;)

За изследванията, този път и МБ ли ще ми вземат? Хич не обичам...

Ани, надявам се че не са стрии, много е неприятно един бански не можеш да облечеш #Cussing out
За киселини една приятелка ми сподели, че на нея и помагало прясно мляко, което е странно защото е дразнител, но нищо не пречи да пробваш. За кърпите, малки съм взимала за детската градина от магазинче за бельо, но за по-голяма нямам идея.

# 441
 Вчера свеки ни идва на гости (за по едно кафенце) и беше поръчала питка, ходила на църква и после раздала да ми е леко раждането и за внучето за е живо и здраво. Жената е супер въодушевена, много и се радвам Simple Smile
А мене снощи едни кошмари ме мъчиха, само се събуждах  #2gunfire

# 442
  • София
Добро утро и от мен,

Нещо вече виждам, че става все по трудно спането и обръщането от една страна на друга. И с това постоянно охкане и пъшкане.... Joy Joy Joy Joy направо незнам как ме издържа мъжО.
Аз днес съм на запис на тонове при доктора в болницата в която ще раждам и нямам търпение. Надявам се и да има възможност да ме погледне на ехото....а ако не ще се видя пак с него на 07.03 когато имам час пак, но за ехография.
Мисля и днес да говоря с него за раждането, че като се замисля ми остава още една седмица от 8 месец и после влизам в 9-ти и направо ще се ошашкам яко, а и искам да съм си подготвена.  hahaha hahaha Не да ме изненада в последствие - и да ми каже, че няма как да раждам нормално. Но така като се гледам......на огледалото бая ми се е разширил таза, а и ханша.
Заприличала съм на бъчва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Но поне до последният преглед се успокоявам, че доктора каза, че всичко е ОК и не вижда причина да не раждам нормално, НО все пак аз ще си попитам  Joy

# 443
добор утро Simple Smile
надявам се всички да сте добре,
Mirama и бебокът също  Hug

ani27, бели хавлиени кърпи съм взимала от кауфленд преди касите, до възглавниците са.
за киселини - веднъж имах и пих лимонада, много ми помогна.
имаше и някакво медицинско лекче, ама не помня какво точно  newsm78 нещо с т беше май.

приятен ден на всички!

# 444
  • София
добор утро Simple Smile
надявам се всички да сте добре,
Mirama и бебокът също  Hug

ani27, бели хавлиени кърпи съм взимала от кауфленд преди касите, до възглавниците са.
за киселини - веднъж имах и пих лимонада, много ми помогна.
имаше и някакво медицинско лекче, ама не помня какво точно  newsm78 нещо с т беше май.

приятен ден на всички!

jos,

за киселините - Талцид, газирана вода. На мен АГ-то ми изписа едни хапчета за смучене тъй като били по ефикасни от Талцида - ама струват 10 лв. ама са 2 шишенца вътре.

# 445
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз да се похваля, че вчера си взех комплектче за изписване, по-късно ще пусна и снимки, но е много слядко с рокличка-туника, ританки, шапчица, пеленка и възглавничка. За жалост няма ръкавички та ще трябва да си търся отделно, но това да ми е проблема.
За спането и завъртането и при мен става все по-трудно и както и да легна имам изтръпвания и болки в слабините, но все си мисля, че е нормално, все пак съм качила 16 кг и то 90% от тях на корем. Стриите няма да ги коментирам, защото коремчето ми е като набраздена ливада Sad въпреки мазането по 2 пъти на ден.
За кисилините аз пия или сода с лимонена киселина и мед, а иначе като лекарство Талцид.
Лек ден на всички   bouquet

# 446
Добро утро и от мен. На мен за около месец ми беше притиснат нерв на крака, та нито ходех нормално, нито спях като хората. И тъкмо от около седмица ме е отпуснал, сутринта така ми се схвана прасеца, че както не мога да се събуждам рано, така станах, ревейки от болка. Мъжът ми бързо взе да разтрива, ама бая си ме поболя. Сигурно съм събудила комшиите. Вчера бях с едни ботуши, дето са ми поотеснели и ми стягаха. Мисля си да не е от тях.
Нашият батко от доста време кашля. Два пъти ходихме при ЛЛ- полза няма. Тази нощ пак доста кашля. Кажете някакъв бабешки лек. Заради тази кашлица си отменихме резервации за миналата събота. Преместихме ги за 8 март. Надявам се да се оправим.  

# 447
 mary cherry,
пробвай настърган корен от джинджифил с мед за кашлицата

# 448
Да е живо и здраво мишлето на Мира!  Heart Eyes

Аз вера бях при моя доктор. Новините: ще раждам нормално!  Simple Smile Вероятен термин - 14.04.
Очакваното тегло на бебка - 2700-2800  Heart Eyes И такааааааааа :] Радвам се, че ще си родя нормално, но вече са ме обхванали притесненията  Mr. Green Сега закусвам. Да се разбира, всеедно 5 човека поне закусват...  #2gunfire Мощна съм.  #Crazy
Днес ще отида поне за половината упражнения в университета.
Лек и усмихнат ден, момичета!   bouquet

# 449
А аз днес съм на ЖК, ще ме теглят, само 1 филиика изядох на закуска.
Още една на обед, и като ме изтеглят, ще си хапна  Joy
Аз нещо не можах да спя тая нощ, бебето и то само ме ръчкаше, а мен ме болеше вратът, гърлото.
По някое време съм заспала и сега като се събудих, ни врат, ни гърло ме болят.
Явно някаква неудобна поза съм била заела.

Какви бели покривки за пита? Въобще какво се прави на пита?

Общи условия

Активация на акаунт