Априлки 2013 - тема 19

• 29 210
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Здравее и от мен кремчета.
Аз си лежа цяяяял ден ooooh!Схванах се вече.
Моля ви искам да ви питам и ако някой знае да сподели От последните ми изследвания в седимента на урината излезе пик к-ли.Какво означава това,търсих в нета и откривам песачинки,камъчета в бъбреците #Crazy
lili_komsi ако док ти каже хапове по-добре така,че тези контракции ако се засилят,водят до изглаждане на шийката и преждевремнно раждане,не дай си боже на никого Praynig
Добре е поне до 36 седмица да устискаме Praynig
  202uu

# 481
и тук да постна от групата  Grinning Grinning
Да се отчета и аз след вчерашния преглед.
Бебка е много добре, вече сме 1904г. за 32 седмица и 3 ден Simple Smile добре си вървим.
Плацентата ми е 2 степен на зрялост Simple Smile И доки каза, че бебка продължава да си седи седалищно, ще изчакаме до 35, 36 седмица и ако не се обърне ще мислим за датата за секциото Simple Smile А главата с 2 седмици и половина напред си върви.
Това за сега  Heart Eyes Hug Hug  bouquet

# 482
Здравейте мами в очакване. Аз вече всичко ме боли от лежане, и тези контракции ме побъркват. Иначе от сериали нямам време за форума  Blush. Сутринта бяхме на 4Д, бебка е 2300гр, но доки каза, че било + -500гр, надявам се да е някъде по  средата, че ако е +  cry ще бъде страшно. Каза, че си отговаряла. Имаме и клипче и вече бабите са в чуденка на кого прилича малката поспалана. Трябва да продължавам с лежането, хапчета каза че няма да ми изписва. За киселините това с бадема не го знаех, но с дъвката е изпитано и поне на мен ми действа. И през предишната бременност не спирах да дъвча. Доки спомена за цитона маска към началото на деветия, но също каза, че може и да не ми правят да не се предизвикало раждане, че с моето разкритие имало такава вероятност  Shocked, вече не знам дали просто не ме навива за секцио, че на него времето му е много ценно. Въпреки че първият път той ми прави секциото и вторият път ме изроди мъжа ми вика, че на това му намирисвали нещата, така че може и да се наложи да го сменим накрая. Не искам операция без сериозни основания  #Cussing out, ама да не ви занимавам с моите проблеми. Разглеждам тука из нета разни комплекти за изписване и май ще се наложи да го поръчам, че да не рискувам да ставам за дълго време, а аз тръгна ли да обикалям по магазините нямам спирка. Честито на Мирама от мен, дано тя и бебето са добре, само не разбрах тя в коя седмица роди? newsm78

# 483
хубави новини от прегледите  Hug
Еовин, защо на офталмолог?
Nelly, и предвид седмиците ти, много е за подготвителни контракции по 4-5 минути, те са за по 20 сек и отпуска после.
дано не се повтаря, но ако се повтори и тая вечер, по-добре се обади на док да ти каже какво да пиеш, ако трябва магнезий или друго, или да лежиш още седмица-две да задържиш поне  Peace

както усещах бебока вляво да рита, сега го усещам вдясно повече, явно още се врътка  #Crazy

aisynkata
, за секцио винаги трябва да имаме вариант, в смисъл психически да сме подготвени, че ако се наложи спешно никой няма да ни пита (не да стряскам някого, просто е така), пък пожелавам на всички, които могат - нормално раждане разбира се  Hug
и както има по такива причини назначено секцио, ако бебо се е обърнало при последния преглед, док предпочитат нормално раждане да предложат на родилката. преговорете и този вариант с док Wink
и аз пак на алерголог ще ходя, че ако се наложат разни упойки да са готови докторите  ooooh!
все пак - стискам палци да се завърти бебо главично, правиш ли упражненията?
прави ги, не се отказвай!!!
Shine, защо цитонамазка? какво го притеснява док?
от първата цитонамазка имаш нещо ли? сори, забравила съм, ако си споделила проблем.
п.п. глупости писах за София, ти беше на морето ...
ти при кой док си и къде?

# 484
Щото съм късогледа Mr. Green Не много, но с голяма разлика м/у двете очи, едното около -1, другото около -4. И просто за всеки случай. Simple Smile
Бебчо и той ще е късоглед, милият, и двамата с татко му сме очилатковци  Laughing

# 485
Аз съм в Майчин дом Варна при Явор Корновски, който по принцип е доста зает и почти не изражда нормално, а само с планово секцио. На мен обаче ми беше обещал, та затова се ядосвам. Проблема е че до сега не са ми правили цитона маска, че аз пак късно разбрах че съм бременна Blush и само ме прегледа отдолу тогава и имах гъбички, които уж са изчезнали. Но при предишната ми бременност не помня точно кога в осми или девети месец ми правиха, явно всеки лекар си има различна политика и аз незнам Confused, но ако това може да бъде причина за преждевременно раждане ще откажа. По принцип гледам да не чета много из нета, до сегашните ми бременности съм нямала проблеми и не съм много запозната, а като чета много се психирам, ама като гледам явно на вас не са ви правили накрая и сега се чудя Thinking

# 486
Здравейте, мина още един ден, аз имам чувството, че съм бременна от години. Не е за мен този период. Не вярвам да ми липсва.
Алекс, моят цикъл също е на 30-31 дни, ама уж напред вървим, хич не искам до април да чакам  Mr. Green..
Аз киселини имах 3 дни след това - нищо. Но и дишам по-лесно и все си мисля, че е започнал да ми слиза надолу корема, може и да е внушение..
Като гледам вече имате по 2 килограма на бебе, браво на вас. Дано и нас ни мерят следващата седмица най-после  Thinking
Еовин, това да му е проблем в живота Wink Аз не знам защо (като малка) мислех, че е много готино да носиш очила  Whistling Е ... пораснах и сложих за четене - луда работа.
Пристигнаха леглото, количката и матрака. Почнах да си купувам неща и за родилното. Май другата седмица трябва да приготвя вече багажа, за всеки случай.. И мисля да почна тогава и да пера. Ние сме мааалко по-големи и аз съм много нетърпелива, искам средата на март вече да съм с бебе  Mr. Green, а не знам какво е решило то..

Мирама, честито бебенце, да ви е живо и здраво!

# 487
аз съм се подготвила психически и за нормално и за секцио, от това не ме е страх важното бебка да е добре, страх ме след раждането какво ни чака с бебка заради този тумор  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 488
Аз днес се поразходих малко - сама като лудите, всички приятелки са болни, ако не те, то децата им, сестра ми също, и свекър ми, аз съм в тотална изолация, 3 дни не бях излизала и днес реших, че не мога да седя повече у нас, намерих онези нощници за кърмачки с копчетата, на пазара в ГМ са по 16 лв, ама имаше само L и XL, та чакам да докарат по-малки, само се чудя с къс или с дълъг ръкав да си взема ( на мен са ми за вкъщи, за болницата няма да ми трябват ).

# 489
Здравейте,аз се прибрах най-накрая днес LaughingСрещата мина супер-радвам се,че се запознах с вас момичета Heart Eyesискам пак Crazyсега лягам,че ме приболя корема.

# 490
да ви се оплача колко съм зле вече  Embarassed и аз си купих нощница от тези на Виенета Сикрет (някои ги бе препоръчал тук), но....незнайно защо през цялото време коментирах с продавачката, че трябва да си взема по-голям номер, че не се знае още колко ще порасна. Взех си L да ми е доволно широка, като се прибрах в къщи се цапнах по главата, защото най-накрая се осъзнах, че ще я нося след раждането Grinning и уж съм си наложила отсега да влезна бързо във форма. Нищо, успокоявам се с това, че нощницата трябва да ти е широка. Извод: Вече трябва да избягвам пазаруването сама.

Някои чувал ли е нещо са Ла Лече Лига / Организация в подкрепа на кърменето / и ходил ли е на техните срещи? http://lalechebg.com/2013/02/march-2013/

# 491
MagieS, защо да е като лудите? Аз много обичам да се разхождам сама, друг е въпроса, че от както съм родила баткото рядко се случва, но предишната бременност, като излязох болнични и си ходех сама на кино на кафе и т.н. Сега ми се случва понякога, след като оставя синковеца на градина, да отида в някое кафе, да си поръчам сок и тортичка да почета вестник или побърборя с някой по телефона. Приятно ми е да се наслаждавам на спокойствието.
Petya1908, Ла Лече Лигата  я  има постната на първа страница на темата.

# 492
За киселините Гавискон, с двете ръе гласувам за него. На мен ми го изписаха отдавна, приемам го при нужда, но наистина за 3 минути и край!

# 493
ani27 м-м даа, доста мозъчни клетки ми е отнела бременноста, спор няма Grinning

# 494
И аз да дам отчет за днес - ходих да си напазарувам за бебо и за мен за болницата, после като се прибрах и изпрах дрешките и новите неща/времето беше  слънчево/ утре продължавам с прането
Лека вечер на всички и дано спите непробудно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт