Априлки 2013 - тема 19

• 29 237
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
• АлЕкС •, видях, че сме с еднакъв термин - не влизаме ли в 9-ти м. на 7.03? Аз гледах по тези кръглите календарчета и така като че ли се падаше..  Thinking

Успех на всички, които са на преглед днес, аз също ще ходя на запис на тоновете.

За киселините - в МД раздаваха Ранитидин (btw на опаковката пишеше да не се използва от бременни?!), но момичетата в моята стая го пиеха и бяха доволни.

Сега гледах сайта с ценоразписа на МД и видях, че има стаи на разични етажи, някой знае ли разликата?
Wish , ти в МД ли смяташ да раждаш?

# 466
Сега гледах сайта с ценоразписа на МД и видях, че има стаи на разични етажи, някой знае ли разликата?
Знам само, че ако си на 12 етаж бебето е при теб, ако си на 7 - ти го носят само за кърмене, а в самите условия мисля, че 12 се води вип, но колко вип и каква е разликата между него и другите, относно битови условия - не знам Hug Hug Hug

# 467
Благодаря, момичета, за съветите. Таткото каза, че ще пробваме с ряпата. Той редовно си я хапва с ракийката.
Аз установявам, че на нашия юнак май вече не му харесва в офиса. Щом седна пред компютъра, почва едно ритане и бунтуване.
С доктора още не сме говорили нищо конкретно, освен, че искам да раждам нормално. Мъжо каза- има време, в края на март ще уточняваме подробности, да го държи в напрежение. А и той си е такъв- спокоен, за него все има време.
Мами, по- малко се шашкайте и ядосвайте. Мислете позитивно. Аз сега това се опитвам да обясня на щерката. Като ми се обади и започне да ми обяснява как днес пак я ядосали на училище. Аз на дърти години стигнах до извода, че няма смисъл да си хабим нервите. Важното е да сме здрави. Другото се нарежда.

# 468
  • София
• АлЕкС •, видях, че сме с еднакъв термин - не влизаме ли в 9-ти м. на 7.03? Аз гледах по тези кръглите календарчета и така като че ли се падаше..  Thinking

Успех на всички, които са на преглед днес, аз също ще ходя на запис на тоновете.

За киселините - в МД раздаваха Ранитидин (btw на опаковката пишеше да не се използва от бременни?!), но момичетата в моята стая го пиеха и бяха доволни.

Ами не. На 14.03 се пада точно 36 г.с. А по тея кръглите аз не мога много, много да се ориентирам, а и на мен по принцип цикъла ми е през 31 дни, а не както АГ-тата го смятат 28 дни.

# 469
в МД на 12 етаж стаите са доста добри, по 2ма са в стая, бебето си е при теб и стаята има собствен санитарен възел; не съм била по другите етажи, но съм чувала, че е мизерия, а и бебето не е при теб...

# 470
vitaivan - да споделя за мазането: като превариш зехтина на водна пара не мирише така. А ако още го усещаш, купи си някакво ароматно на Икаров за 2-3 лв., някой цитрус, иланг-иланг или друго, което ти харесва и ги смеси и няма да мирише на неприятно  Wink По принцип скъпите мазила за глупост, защото за стриите не е важно с какво ги мажеш, а как и колко често  Flutter

Вержиния Андреева - а аз само кошмари сънувам  Sad и хич не ми се спи. А за киселините пробвай с малко сода разтворена във вода  Wink

# 471
честит малък мъж на мирама!!!
да са живи и здрави, бързо възстановяване и много щастие!

ани27, за киселини помага суров бадем - 6-7 бадемчета хапваш и си ок. дъвката също върши работа, както са ти писали, или някакъв бонбон за смучене (засилва се слюнкоотделянето)
също така съм чела, че чай от джинджифил много помага, взела съм да пробвам, но още не съм - стои си в хладилника, много съм несериозна

# 472
Привет мами Simple Smile
Явно не само на мен вече почти всичко ми е трудно и непосилно. Спя малко по неспокойно нощем, трудно се обръщам и аз като вас с болки, ако ми се наложи да стана- не мога Sad Подуват ми се пръстите на ръцете вече и сутрин страшно ме болят- особено кокалчетата на пръстите, не мога да си свия ръката. Корема постоянно ми се стяга нито ми е удобно да седя, нито да лежа, а за ходене да не говорим. Успявам да спя само по гръб, но това пък оказва влияние на кръста-жестоки болки. За това сутрин ставам с мъжа изпращам го на работа и пак лягам и заспивам и така до обяд поне- тогава спя най-добре незнайно защо, но имам сладък сън.
Аз в петък отивам на ЖК и ще ми дадат вече всички документи,И от понеделник вече съм в 9-ти месец...вече почва наистина да ме обсебва параноята...не искам и да си седя сама в къщи, все някой да има при мен.
За киселините, аз имам много рядко, но пия нещо газирано като излязат. За стриите мажа се не много често, признавам си, но не са ми излезнали все още, но никога не е късно както се казва, Ползвам ето това кремче на Дева http://tinypic.com/view.php?pic=6fnz1v&s=7 и съм доволна за сега. Иначе за целулит да не говорим сигурно до глезените имам, след раждането ще трябва да се ходи на процедури...че просто не изглежда хич добре.
Успех на всички, които сте на прегледи , чакаме само хубави новини.

# 473
За киселините вчера лекаря ми изписа Гавискон пие се по една супена лъжица когато е нужно помага  Naughty
 аааа Мамииии да знаете по това време къде мога да намеря череши  ooooh! .....

# 474
Здравейте в този така слънчев и приятен ден!  Sunglasses
Снощи много ме мъчиха контракции в продължение на час и половина на около 4-5 мин. След това почнаха да се разреждат. Някои от тях дори бяха леко болезнени. Някъде около 1ч. си легнах и като съм отцепила.... чак до 11ч. сутринта. Будих се само 1 да пия вода и това беше. Толко добре не съм спала отдавна... и кой знае кога пак ще мога да се наспя така! Даже почти не съм мърдала, като пих вода само се обърнах веднъж на ляво и по някое време пак съм се завъртяла на дясно и това е.  GrinningСега пак ми се стяга корема на определено време, но не е като снощи...

# 475
Ти и да намериш череши, колко ли ще са читави, т.е. да не са пълни с нитрати.
Купих комплект за изписване и дебела пелена, която е с ципа и копчетата/ забравих точно как се казва. Стоях повече от час в магазина, докато взема решение Rolling Eyes
Зехтина въобще не си играя да го преварявам, директно мажа от бутилката, предишният път беше достатъчно. Съжалявам, че този път реших да пробвам уж по-добри неща и май ще съм със стрии.
Не знаех за бадемите и киселините, в къщи винаги има сурови ядки.

# 476
Здравейте в този така слънчев и приятен ден!  Sunglasses
Снощи много ме мъчиха контракции в продължение на час и половина на около 4-5 мин. След това почнаха да се разреждат. Някои от тях дори бяха леко болезнени. Някъде около 1ч. си легнах и като съм отцепила.... чак до 11ч. сутринта. Будих се само 1 да пия вода и това беше. Толко добре не съм спала отдавна... и кой знае кога пак ще мога да се наспя така! Даже почти не съм мърдала, като пих вода само се обърнах веднъж на ляво и по някое време пак съм се завъртяла на дясно и това е.  GrinningСега пак ми се стяга корема на определено време, но не е като снощи...

И мен вчера доста си ме стягаше корема,не през целия ден,а вечерта след 21 часа усещах стягане доста честичко,не болезнено,но много неприятно.По принцип на ден усещам около 5-6 стягания,ама снощи бяха повечко.Мисля,че щом не са болезнени е нормално за тези седмици,а и определено не ми се пият хапчета,достатъчен ми е сиропа за хемоглобина Naughty До сега изкарах без хапчета и дано не се налага тепърва да пия Praynig

# 477
vitaivan - да споделя за мазането: като превариш зехтина на водна пара не мирише така. А ако още го усещаш, купи си някакво ароматно на Икаров за 2-3 лв., някой цитрус, иланг-иланг или друго, което ти харесва и ги смеси и няма да мирише на неприятно  Wink По принцип скъпите мазила за глупост, защото за стриите не е важно с какво ги мажеш, а как и колко често  Flutter

Вержиния Андреева - а аз само кошмари сънувам  Sad и хич не ми се спи. А за киселините пробвай с малко сода разтворена във вода  Wink
Мила, аз по-скоро имах предвид маста, а не зехтина, защото сутрин се мажа със зехтин, а вечер с преварена мас с невен и тя мирише ОТВРАТИТЕЛНО!!! Embarassed

# 478
Здравее и от мен кремчета.
Аз си лежа цяяяял ден ooooh!Схванах се вече.
Моля ви искам да ви питам и ако някой знае да сподели От последните ми изследвания в седимента на урината излезе пик к-ли.Какво означава това,търсих в нета и откривам песачинки,камъчета в бъбреците #Crazy
lili_komsi ако док ти каже хапове по-добре така,че тези контракции ако се засилят,водят до изглаждане на шийката и преждевремнно раждане,не дай си боже на никого Praynig
Добре е поне до 36 седмица да устискаме Praynig

# 479
Върнах се от ЖК. Пораснал е със 150 гр за две седмици  Grinning Обаче казаха, че хич не е готов за раждане, главичката му е добре разположена, но телцето нещо не съвсем, обърнал е гръбче навътре, а не настрани и леко е кривнал на диагонал. Аз не че съм се разбързала и да раждам, де. Хич даже. Та има време да се нагласи. Казаха, че може и да попренося заради по-дългите цикли, ще видим Thinking На приятеля ми ще му се изпари търпението, той вече се шашка колко било наближило, а то явно хич не е наближило  Joy
Пратиха ме на офталмолог за всеки случай, да видим и там какво ще кажат, но засега и двете с докторката се гласим за нормално раждане. Пусна ми сърчицето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт