Априлки 2013 - тема 19

• 29 091
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Милата не се шашкай, всичко е индивидуално. Няма страшно!!!

# 541
vitaivan, обади се на старшата сестра в родилното или по-скоро говори на прегледа с доктора дали е възможна такава опция.
Ще попитам, мила, благодаря ти !!!

# 542
Преди малко ми се обади приятелката ми,която роди преди 3 дни момче 4280 и 55см. Аз не смеех да звъня... Е, не ми каза всичко,каза че не иска,обаче ....леле леле леле.........Всичко е вървяло просто накриво.....Каза.... КОШМАР БЕШЕ,КОШМАР......И без упойка! Казали й ,че няма време.... Ама то с такова голямо бебе.... кво да е? Много е шита. Ббето лилаво, не проплакало в началото... Каза ми,че са й били казали,че бебето няма да е голямо, даже казали малко ще е... Shocked Пуснали й едни стажанти в началото и те решили,че има 10 сантиметра разкритие и казали да напъва. Два часа напъване, нищо! Дошла гинеколожката, гледа 4 сантиметра разкритие! Скандал! Абе.... кво щеше да е с подробностите не знам...  Rolling EyesИ това е тук в Холандия, в Хага. Сега съм решила в плана за раждане да пиша,че НЕ искам стажанти да ме пипат каквото и да става!! Ох, няма да спя довечера след тоя разказ....

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!

Е, има ли акъл да ти ги разкаже тези неща ooooh! Някои хора направо ме изумяват Thinking

# 543
Тя даже каза,че не ми казва всичко.... Whistling

# 544
denise78, бъди спокойна! Изобщо не е задължително и твоето раждане да протече така  Peace Дори съм 100% сигурна, че ще е различно Wink Истории за раждане всякакви, ама защо трябва да се хващаме за лошите newsm78
Ето ви и такива от позитивната страна на нещата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597249.0

# 545
аз преди предноторазждане,намерих някакви стари теми в бг мама с комични случки по време на раждане,много позитивно ми подействаха,голям смях.

# 546
Денис, аз като се спека и ме налегнат тревожни мисли си чета тази статия. http://www.az-jenata.bg/a/1-bremennost/8619-10-hubavi-misli-za-bremennostta/.
Изгони лошите мисли и освободи място за чудото, което се случва на всяка една от нас и мисли за приятните емоции, които  те първа предстоят. Няма една с една еднаква бременност, както и раждане. Всичко ще е наред, ще видиш Simple Smile

# 547
Ние със синковеца имах ме чудесен ден, от 11 до 18.00 часа бяхме на вън. Разходка в парка, хапнахме по пица, после в квартала видя приятелчета, не мога да го прибера, голяма игра.
Събудих се до тоалетна, но после реших, че съм и гладна........
Денис, аз не бих разрешила стажанти да се упражняват с мен, колкото и егоистично да е.

# 548
И аз се събудих в 2ч,че дребната нещо мрънкаше,хапнах сега и ще се опитам да спя.

# 549
И аз тази вечер съм с дечица, че и две (племенничетата) са ми на гости. Офф като са тук хич не мога да спя, постоянно ходя да ги проверявам дали са завити и нослетата дали са топлички. Вече са си големички (той на 9, тя на 10), ама си ми е останало навик. Иначе не се оплаквам снощи преди да ги испратя да си лягат бебка получи много целувки  smile3503 smile3503 smile3503

# 550
  • Пловдив
Някои чувал ли е нещо са Ла Лече Лига / Организация в подкрепа на кърменето / и ходил ли е на техните срещи? http://lalechebg.com/2013/02/march-2013/
Аз редовно посещавам срещите тук Simple Smile
Много неща научих от там, а и компанийка със сходни интереси си намирам Simple Smile

Вчера бях да си взема 45 дневния болничен - всичко е наред и беба е главично Heart Eyes От последното много се зарадвах, че имах опасения, че е седалищно...
След това цял ден обикаляхме с мъжа, защото времето беше страхотно и като се прибрахме вечерта бях гроги Mr. Green За сметка на това, малчо пък имаше енергия за 10, но ги оставих с баща му да се занимават, а аз си полегнах  hahaha
Днес татито ни е на работа, та сме само двамката с дребчо... Мислех да го изведа в парка, но пък доста духа, та още се чудя newsm78

И аз много се радвам, че се запознахме момичета Hug Още веднъж - извинявам се за закъснението Simple Smile
Надявам се вече да се срещаме по-честичко, още повече, че и времето през март го дават страхотно Heart Eyes

# 551
добро утро Simple Smile
надявам се да сте добре  Hug
аз поспах до 8  Shocked  ама снощи легнах в 2.30, заспала съм по някое време, като ме схвана венецът откъм мъдреца от болки се събудих,
Скрит текст:
като ме в съня.. стискала съм си ченето ли, де да знам, може по-натам да го вадя мъдрецът, ще ходя май след раждането живот и здраве да го видя, ох, дано не се повтаря. пих парацетамол, сложих клеева тинктура и така мина отведнъж. усещам си как ми опира сега венец/мъдрец/буза, явно нещо в съня съм притиснала и  #Crazy
та така, Витоша - утре ако е хубаво, че духало много горе.
пък и гости ни идват отдалеч и не сме се виждали от есента, и кумата чакаме с малката на гости  Heart Eyes
сега пък гледам племенничката ми малко и рисуваме, седнах да видя как сте Simple Smile

хубав ден от мен,

# 552
Честита Баба Марта и от мен! Желая ви каквото си пожелаете да се сбъдне! Леко и безпроблемно раждане!

От 2-3 нощи успявам да спя сравнително добре, чак не ми се вярва, но от миналата вече имам киселини. Нещо напълно непознато за мен. Във вторник ще питам доки какво да предприема по въпроса, дано до тогава не ме измъчат много! Забелязвам, че когато пия вода ми става даже по-гадно, добре че почти не пия вода по принцип... Wink

# 553
Привет и от мен,
Ние вчера с мъжа бяхме на РД на една приятелка и се прибрахме късно, направо се чудя как издържах толкова много, вярно не бяхме в заведение , а на гости, ама все пак толкова време на стол...но все пак се радвам, че се разведрихме малко.Всичко хубаво обаче сутринта към 5 часа като ме свиха предполагам яйчниците, страхотна прорязваща болка, не на интервали , а постоянна...и аз седя гледам часовника и се чудя контракции ли са , не са ли...уплаших се пак, просто не знам дали вече ше мога да спя спокойно нощем ,вече нали съм  в 9-ти месец и при всяка болежка се стряскам жестоко...

# 554
  • Sofia, Bulgaria
здравейте,за съжаление на мен бебка ми изигра номер на 24.02.2013г. в 20:24ч. се появи малката Цветелина със спешно секцио тежи 1,600гр и е 44см. в 33г.с  моля се на никоя мама да не се случи това което преживях.

Общи условия

Активация на акаунт