Нашите Априлчета засмени са вече деца големи! - Тема 6

• 50 814
  • 337
  •   1
Отговори
# 120
Ивка, радвам се, че сте се устроили вече. Дано всичко е наред, успех с ученето. Единствено съжалявам, че няма да можем да се видим във В.Търново. Замислили сме една екскурзия натам като се затопли времето, вероятно към края на април.

Иначе мъжете са по-зле в помненето на дати и събития. Даже оня ден изпитах моя дали помни РД на детето  Grinning  - замалко да ми се обиди, че се съмнявам...
Ние все още имаме спор за датата, от която сме заедно като двойка и затова не я празнуваме. Може би ще отбелязваме само годишнина от брака...

# 121
  Нати, ще ви чакаме на разходка в Стара Загора  Wink А нашата годишнина от загаджването и сватбата е на една и съща дата  Party Само че през една година, точно една година след като се събрахме като двойка, се оженихме  Laughing (но се познавахме от цели осем години, просто като колеги  Simple Smile ).
  Ох, ние днес пак потегляме на път- Севлиево, Търново, през Габрово ще минаваме, че там ми е бившия работодател...  Crazy Утре съм рожденичка, но ще ви почерпя в понеделник, няма да съм онлайн утре.
  Хубав ден!

# 122
Mama Ivy добре дошли в Стара Загора Simple Smile

Ние днес пуснахме изследванията за яслата - голям рев падна. С урината така и не се преборихме и взехме назаем  Innocent Другия петък живот и здраве ще са готови изследванията. Не съм сигурна обаче дали успях да взема правилно "материал" от д-то, че Марти опищя света - чак идваха да ни проверяват хората какво правим в тая тоалетна Grinning

# 123
  Привет, момичета! Писах аз, че няма да имам нет днес, ама ей го на- намерих начин  Mr. Green
  Та, черпя ви за рождения ми ден, вярно, с миналогодишна торта, но тази година ще лежа на стари лаври и ще се размина без торта. За детето обаче се стягам Simple Smile

И последно, един поздрав, който докосна сърцето ми, споделям го и с вас!:  Всяко утро е необикновено!Всеки изгрев е омайващо красив и оставящ ни без дъх!Съзерцание без мисли и въпроси!Да си поемем дъх от зараждащата се светлина!Желая Ви много усмивки и слънчево настроение!Благословен да е всеки наш ден!Господи,колко е хубаво!Пролет е!Ухаят цветята за всички нас нека е слънчево в душите ни!Чудеса се случват!
  Весел и Усмихнат ден!

# 124
  • España (Плевен)
Ивеее, Честит Рожден Ден!  Hug  Да си здрава, усмихната и обичана!

# 125
  Благодаря, Кате!  Hug  Букета е прекрасен!

# 126
Здравейте момичета,
не бях влизала от .....може би година. Фейсбук групата е много по-лесна за следене. Този сайт ми е малко тромав, но .....
много прегръдки за всички апрличета. Започнаха рожденните дни отново. Толкова е прекрасно!
Нямам търпение да видя софийски, бургаски и варненски мами на живо!!!

# 127
Може ли линк към групата във фейса?

# 128
Мама Иви, честит РД! Бъди здрава и щастлива!

# 129
Нова седмица-нов късмет!
Хубава седмица от мен Simple Smile

# 130
  Мира:), благодаря ти!  Hug
  Днес ми беше първи напрегнат работен/учебен ден на новото място. Направо съм изстискана като лимон  ooooh! Ама съм доволна и все пак завършвам деня с хубаво чувство Simple Smile Аз си лягам. И да пишете, ей, нещо пак се изгубихте  Wink

# 131
Иве, радвам се за теб, че вече сте се устроили и си почнала с новото предизвикателство. Сподели как е... (освен, че е изтощаващо, което се подразбира)

# 132
Да се похваля- от много време насам Йо спа цели 4 часа в собственото си легло. Дано чудото се превърне в традиция Simple Smile

# 133
  • sofia
Иве, много се радвам, че преместването е минало успешно. Дано бързо да се адаптирате към новата обстановка.

bvl, браво на Йо. Стискам палци да се превърне в традиция.
В това отношение нямам грижи. Емо никога не е спал в леглото ми, както и батко му. Тенденциозно ги научих така. Ляга си към  22ч. и спи без събуждане до 7,30ч.(пу-пу).
От няколко дни започна пак всичко да си пъха в устата ooooh! Дали не са започнали и вторите кътници да излизат? Трябва да му разгледам устата. Вие до къде сте със зъбите? Излязоха ли всички?

# 134
И при нас всичко  е в устата. Но засега няма изгледи за нови зъби иначе всичките 16 са на лице.

Общи условия

Активация на акаунт