да не те плаша, но трябва да станат 20 до към 2,5 г. нашите 17-ти и 18-ти са тръгнали и е голям зор.....
, Върнах се 10 години назад
Нати, деня ми минава така- сутрин тичам в катедрата, към която карам докторантурата (фармакология), тичам вкъщи за час и от 13 часа до 17.30 имам курс по английски. Честно казано курса в момента ми е малко скучен и муден, но това е защото започва от азбуката, а аз съм завършила МГ с езиков профил и просто имам нужда от припомняне на някои неща. Но така или иначе курса ми е в задължителната програма за обучение и няма мърдане, а и има неща, които съм забравила и ще ми е от полза. Лошото е, че Преско още си е вкъщи и трябва да вместваме в програмата си и неговото бавене. А мъжа ми и той започна докторантура и трябва да се вясва и той... Та, днес например до обяд гледах Преско, баща му да запише присъствие в неговата катедра, утре пък е мой ред и така. Оф, много съм обстоятелствена 
Божееее, докъде я докарах- на стари години да се връщам в първи клас

/ Аз поканих най- близките мами и хлапета, с които излизаме и мама и брат ми...
Лошото е, че трябваше сега да си пусна полагаемата отпуска за предходните две години, а на мен ще ми е нужна юни и юли заради лекциите и държавния, ама здраве да е! 
И хубаво да си изкарате днес!
! Лошо е, че сте болнички. Не мога да споделя за сиропа, но искрено се надявам да се оправите!

!
Почти всички зъби така и избиват.
Весел празник с много
и
и разбира се

) Ползвала съм и Коризалия, Парагрип и други комбинирани хомеопатични препарати, но класическите хомеопати ги отхвърлят- според тях така организма се обърква и не знае на коя съставка да реагира. Та така, аз определено съм по-доволна от моно препаратите
А компресите с мед вечер преди лягане, на чиста кожа (окъпано дете) и така 3-4 дена, до подобрение. Сутрин като стане детето се маха хартията (медът е попил в кожата през нощта). Понякога може и да не помогнат... Вентолинът не действа на инфекцията, той само разширява бронхите, ако са в спазъм. А тези спазми най-често са вирусни, т.е. само с Вентолин не става. Може би затова сте стигали до антибиотик...
Понеже наскоро една мама беше писала за компреси и разтривки с мас и аспирин- не давайте на децата си аспирин! В миналото се е смятало, че е безобиден, докато не са свързали едно сериозно заболяване с употребата на аспирин при деца и сега е забранен за деца под 16 години! А дори и намазан на кожата, той се резорбира и действа на цялото тяло. Давам този пример като доказателство, че не всички бабини илачи са безвредни