А дотогава покрай кърменето от раждането спеше на нашето легло. Нощем се будеше по сто пъти да суче, въобще голяма промяна има след отбиването. Има си режим и си знае като стане 13 ч., време е сън и 22 ч вечер е в леглото. Обикновено заспива бързо- за десетина минути, вечер на угасена лампа, иначе се разиграва.За рождения ден- нямам идея как и дали ще го правим. Всъщност ще има почерпка в яслата и вероятно събиране с роднини, но тъй като ни предстои местене до 2-3 седмици в нов град и няма да познаваме децата все още. Въобще следващите месец- два са ми много мътни и пълни с неизвестности- нов дом, малкият тръгва на ясла, големият на нова градина и сигурно ще тъжи за приятелите си и двамата с мъжа ми започваме нова работа
Всичкото накуп, но дано мине с възможно най-малко сътресения. 
- моето момче до първи клас ще си ходи с памперса!

), но засега не знам дали въобще ще имам условия и време за торта... А бе, сигурно ще намеря начин, но другите планове ще са за по-нататък. А, със сигурност ще правя мъфини или меденки с някаква украса, най-малкото за да почерпя на работа 
цирк, ама като гледаш отдалече, иначе си е изпитание на търпението. Нощем кърмиш ли? Ния все още при всяко пробуждане си иска. Спи при мен, а баща и на дивана, но вече много му омръзна. Май ще купуваме дунапрен да повдигнем нивото и да сложим кошарата до нашето легло.
ужасно е, но така е в живота! Боят баща е тежко болен и все го мисля.