Лятото беше весело и вълнуващо - махнахме памперса и то сравнително лесно, въпреки моите притеснения, ходихме на море, където беше голям кеф, а през останалото време шляпахме на воля у дома в градината. Задържа се сравнително дълго време здрав, Жорко, но с идването на септември веселбата започна. В момента сме в процедурата на тестуване и установяване от какво защо и как ни е алергията - днес го боцнаха и му взеха доста кръвчица - мама плака с него
Другата седмица ще чакаме резултатите. Иначе вече много говори, цели изречения и то сложни съставя и дава обяснения, понаучи и песнички в яслата, че на нас това ни е сложно - ще се окаже срамежливко, маминия мишок и май е това за сега
Аз съм болна в момента - лепнах си ужасен синузит от замотаване и не обръщане на внимание, залисана в 1000 задачи и сега съм на втори антибиотик, да видим дали само с това ще се размина.
И за финал - един въпрос - колко често искат да пишкат малчовците, че при нас е направо чудо - на всеки 10 мин сме в тоалетната, даже и когато сме навън - пишка по 2 капки, но ако му откажа настава голям рев - чудя каква ли е причината - и дали е само интерес или и нещо здравословно?
Хубава вечер на всички