Нашите Априлчета засмени са вече деца големи! - Тема 6

• 50 949
  • 337
  •   1
Отговори
# 150
  Кате, спечелихме конкурси за докторанти с мъжа ми тук в университета и затова се преместихме   Peace  Започваме един вид нова работа Wink

# 151
Ами хубаво беше да спи в леглото- за успех ще го обявя, когато това се случва всяка нощ, защото по-миналата нощ изкара там само 30 минути.
А пък днес през деня я кърмих само веднъж. Тя отвори дум преди малко, но я разсеях Simple Smile

# 152
Благодаря Ви за пожеланията, момичета! Simple Smile Направихте деня ми още по- специален!

Лудницата приключи! Марти вече си е в леглото, а мама пие водка Grinning Партито мина горе - долу добре - тези дни ще пусна снимки да видите Simple Smile

Mama Ivy  в кой факултет сте с мъжо ти?

# 153
  Добро утро! Тъй като аз сутрин не пия кафе, ви черпя  една закуска  Wink

Марева, ние и двамата сме ветеринарни лекари, но аз съм във ВМФ, а ММ е в АФ (той завърши там второ висше с идеята да остане като преподавател и това и прави Simple Smile) Ще чакаме снимки от партито Wink

# 154
  • sofia
Честит рожден ден на Марти!
(на малка патеричка)
Много здраве и щастливо детство му желая!
Марева, много да те радва!

Пепи, честито и на теб!
Бърза да се оправяте с Веси.

# 155
  • España (Плевен)
Благодаря ти, Иве за закуската..  Peace  Успех с новите задачки и новата /един вид/ работа..  Hug Hug 
Аз в момента търся работа, но нещо трудно в Плевен. А и нямам никаква специалност. Много ми се ще вече да започна, че и дохода сега е ограничен..  Tired

Марева, разкажи ни с подробности. Как протече РД. Имаше ли драми или всичко е минало без такива? Чакаме и снимки..  Hug

Честит Рожден Ден на Ивайло, Хриси, Явор и Рая! Да са здрави, много усмихнати и щастливи деца!
               party023 nbirthday dance  party023

# 156
Честито на днешните рожденици!   newsm59 newsm38 Tada

Нашият РД е след 2 дни и мене яко ме тресе треската. Тортата ще я правя аз, вече се чудя защо ли се захванах.....ако не стане, не знам какво ще правя  Confused newsm78
Иначе ще бъдем в заведение. Дано да се получи добре....

Ивка, бива ли такива вкусотии на дебелани като мене да показваш (ххихихи).....

# 157
  Кате, успех с търсенето! Плевен нещо съвсем замря  Confused Но бъди упорита, сигурна съм, че ще намериш нещо подходящо!
  Нати, ти и дебела?  hahaha  Къде пък се видя дебела?  Laughing А за тортата- сигурна съм, че ще измайсториш страхотна торта, ти натрупа и доста опит, така че спокойно. От моя опит мога да ти кажа само, че никога, ама никога не ми се е получавала торта, така, както съм си я представяла в началото. Но пък провал в пълния смисъл на думата нямам, всичко може да се замаже и само ти да си го знаеш  Wink Така че ще чакам да споделиш и тук красотата, която си направила  Peace
  Мен днес ме осени идеята каква да бъде тортата на Преско, от другата седмица трябва да започвам лека-полека с приготовленията.  Да видим какво ще направя, че тук имам една малка фурничка, която изсушава, докато пече. В краен случай ще действам с готови блатове... РД решихме, че ще правим на Плевен, при моите родители, че тук нямаме никакви условия за посрещане на гости, а да тичат за два часа и после на обратно няма смисъл.

# 158
  • sofia
Ох, момичета, както хората казват - човек предполага, но Господ разполага. Аз правих едни планове за РД на Емо, да поканим гости, торта, балони, музика и т.н., както си му е реда, но.......Баща ми получи инсулт онзи ден, вечерта. Cry В момента е в интензивното в ИСУЛ. Чакаме да мине време и се молим на положителни новини.......Така, че не знам какво ще се случи до 2 април.......Може би РД няма да го отпразнуваме полагащо се, просто ще го отбележим мимоходом.... Sad

# 159
  • España (Плевен)
Мирта, лошо  Confused  Скорошно оздравяване на баща ти. Рождени дни много ще има за Емо, той баща ти да се оправи.  Peace

# 160
Ех, Мирта, съчувствам ти! Дано инсултът няма тежки последици. И моя баща беше в интензивното в ИСУЛ, знам какво е. Като беше на косъм даже се примолих да ме пуснат да го видя и като си тръгна професора ме пуснаха за 1 минута. Просто не искам да си спомням какви хора видях и в какво положение там. Тежко е. Ще се помоля за баща ти да се възстанови, и на това ме научи живота.

# 161
  Мирта, много съжалявам! Дано се възстанови напълно. Дядо ми получи масивен инсулт, когато беше на 75, 1 месец беше жив труп в болницата, не можеше да говори, не можеше да се движи, нищо. Предвид и възрастта му докторите не му даваха много шанс, но се възстанови напълно и живя още 9 години (мир на праха му) и то пълноценно, двигателно се възстанови напълно, само имаше лека склероза, но то вече и от възрастта. Така че дано и при вас всичко мине по най-добрия начин!  Hug

# 162
Мирта, стискам палци всичко да се развие в положителна посока  Hug
Мама Иви, честито за приема! Много успехи ви желая, чака ви доста учене, много се радвам за вас!  Hug Сподели повече за тортата, че много ме вълнува...аз последно реших да направя още една за яслата на горска тема  Joy Да видим дали ще се справя, че и на една позната правя  Mr. Green
Марева, честито на Марти на патеричка, да вие жив и здрав и много да ви радва   bouquet
На днешните рожденици Честит Рожден Ден с пожелания да растат живи, здрави и щастливи! Безоблачно детство и много поводи за радости на мама и тате!   bigdance2  party023  ura
Кати, благодаря ти  Hug

# 163
Здравейте!
Вчера ми беше много зле и не успях да се отчета. В четвъртък водих Веси отново при ЛП и той изписа още едни хапченца, които спомагат за втечняване на секрета - медрол. Тя нещо не ги харесва, с каквото и да ги дам все ги плюе, ама след като прочетох листовката това не ме притеснява толкова.
Иви, много ти благодаря за съветите, слагах компрес с мед и имаше ефект - не кашля цяла нощ, но през деня положението е същото.
Горе долу за колко време отшумяват тези спазми? Днес ми се струва, че нослето й тече повече, което ме кара да си мисля, че нещата се оправят.
Днес трябваше да пътуваме, на гости на сестра ми, че не съм виждала племенничката (на 5м), но уви.  Cry Иска ми се бързо да ни минава и да ми се усмихне късмета най-накрая.  Tired  Между другото аз съм на АБ и още няколко хапченца и капки.
Все още не съм прочела темата назад, но скоро...
Аз все още не се вълнувам за РД-то, най-вероятно ще е вкъщи с родата на ММ.
Мирта, бързо оздравяване на баща ти!  Hug

# 164
Пепи, медрол не е безобидно хапче, това е кортикостероид малко ми е странно, че го дава за втечняване, обясни ли  ви , че не се спира изведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт