Много здраве и щастливо детство им желая! Честит Тодоровден, ако има именници, да са живи и здрави! Някой ходил ли е на кошия днес?
Мадлен, тортата мисля да я правя с Тутиту. Това ни е любимата поредица, в Youtube я гледаме и Преско си умира за нея. Отгоре на тортата ще направя фигурка на колата, която сглабя различните предмети/животни, а отстрани (още не съм решила дали да са пак фигурки или апликации) ще направя някои от предметите/животните от сериите. Това ще е общата концепция, а подробности нарочно не уточнявам, защото, както писах, никога не ми се получава така, както го мисля и ще решавам в движение

Пепи, бързо да оздравявате! Медролът наистина е кортикостероид и имай предвид, че много срива имунитета. Щом си го започнала, бързо ще имате подобрение, той е силно противовъзпалително лекарство и се дава при много силни спазми на бронхите. Пази Веси после поне 2-3 седмици от контакт с вируси
Моето мнение е, че кортикостероидите повече вредят, отколкото помагат, не позволявай редовно да и изписват такива. Съгласна съм да се ползват само в спешни случаи, но много лекари ги изписват редовно, защото действат много бързо и пациентите им са доволни от бързия ефект. Но е много вероятно така да се задълбочат проблемите и детето да остане болнаво. А сега е времето, когато децата изграждат имунната си система и объркат ли се отсега, цял живот ще имат проблеми