Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните проблеми, с които се сблъскват клиентите на Alessa.bg?
Има ли положителни отзиви за Alessa.bg?
Какви са отзивите на клиентите за връщането на стоки в Alessa.bg?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните проблеми, с които се сблъскват клиентите на Alessa.bg?
Много клиенти изразяват недоволство от качеството на продуктите в Alessa.bg. Те твърдят, че артикулите не съответстват на описанията, често имат дефекти и са изработени от евтини материали. Освен това те съобщават за трудности при връщането на стоки, като дългите времена за обработка и проблеми с възстановяването на суми.
-
Има ли положителни отзиви за Alessa.bg?
-
Какви са отзивите на клиентите за връщането на стоки в Alessa.bg?
Клиентите имат смесени мнения относно процеса на връщане. Някои клиенти оценяват бързата обработка на възстановяването, докато други съобщават, че е отнело много време да получат парите си обратно. Освен това клиентите често срещат трудности при свързването с екипа за обслужване на клиенти за актуализации относно техните заявки за възстановяване.
-
Какви са отзивите за избора на размери в Alessa.bg?
-
Как клиентите оценяват обслужването на клиентите в Alessa.bg?
До сега съм пазарувала 3 пъти от сайта на Alessa. Две блузки и две зимни шапки, като едната ми я дадоха с намалеие, защото тогава имаше някаква промоция(купуваш две, и едната ти е с няколко % намаление). За блузките, дизайна им ми харесва, но ми дойдоха малко големички, но си е моя грешката,че не погледнах таблицата с размерите. Материята на блузите никак не ми допадна, не беше това което очаквах. Не съм на Ти с материите, но тази беше една лъскава, приятна на допир, но някак не подходяща, не стоеше красиво. На снимките изглеждаше по-добре, а лъскавото като че ли подчертава дори и малкото коремче и лесно се намачква. Не знам дали е достатъчно това основание, но на мен лично тази материя не ми харесва, дори и евтините блузки, които съм си купувала ги предпочитам пред това. Едната я обякох един път и повече не я сложих, а втората само я пробвах. За шапките, едната беше супер, точно такава, каквато си я представях и е на снимката, дори мога да кажа, че е перфектна. Но втората, по цвят и модел беше същата, но плетката въобще не приличаше на тази от снимката, беше много тънка и стегната. Едва я сложих на главата си, а като я свалих, косата ми беше ужасно сплеската, което ме дразни. Това е моя опит от пазаруването от този сайт. Възможно е някои от другите видове дрехи, да са от по-хубав плат и да си заслужават. Но за 3 пъти пазаруване от един магазин, и трите пъти да останеш разочарована, не знам дали да рискувам отново. Да, има опция за връщане, но това няма да промени материята на дрехата, нито мнението на клиента. Аз лично съм леко раздвоена, само една шапка и снимките, ми дават надежда, че ще попадна на нещо добро в този сайт. Някой да има мнение за дънките им? Много ми харесват повечето модели, но вече не знам дали, да се занимавам. Доверявам се повече на магазините в, които лично мога да си пробвам нещо и веднага да си взема решение, дали да си го купя.