Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, харесах тези сандалки за момиченцето ми, което е на 1.6 г., http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/shoes/39/6, по принцип носи 22 номер обувчици, мислите ли че 23 ще са добре или ако някой има подобни, ще съм много благодарна за размер на стелката!

# 301
  • там където е семейството ми...
Здравейте, регистрирах се в сайта / страхотен е/ преди няколко дни, ако решат да ми изпратят код на е-майла за първа поръчка това до колко дни би могло да бъде.... Пробвах с дадените в темата кодове, но не ги приема, те еднократно ли се ползват или може би са лични?
А кода кога се прилага - пълня си количката и преди да платя го въвеждам /и ако хване Wink/ си плащам ?!?
Много ще ми станат въпросчетата, но ....от къде изпращат, че пристигат нещата за три дни?

# 302
tachibg, прочети 12 страница. Кодовете не се получават на имейла, а са написани на каталозите, които получаваме.

# 303
Доста неща са писани, но и доста хаотично, а не систематизирано за да  стане ясно от първия път, затова и питам. Например за кодовете, веднъж използван от един акаунт /ЕДНОКРАТНО/, на друг не може да се ползва, така ли, защото не се хващат, имаше около 6 кода в темата е все ми дава, че промоционалния код не е валиден.

За каталозите разбрах, но няма как да получа като не съм направила поръчка,  но останах с впечатление, че изпращат и на емайл кодове. Разбрах също, че кода се ползва еднократно при първа поръчка от акаунт /10% намаление/ и то ако някоя добра душа сподели Simple Smile, дано има такива, че да помагат /аз ще споделя, само да получа/.

Харесах само три неща за малкия, но вече няма нашите размери, дали ще зареждат пак? Ако някой има излишен код, моля да сподели, може и на лични, а аз до тогава ще чакам да заредят или ще харесам друго ... картата обаче, с която ще плащам не е с името с което съм регистрирана в сайта, така, че може да се наложи да правя и друга регистрация....

http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/17/
Тези дънки в зелено харесах / 1,5 - 2 годинки/, но даже и следващия номер също е изчерпан. По принцип споделяте, че нещата са леко уголемени, ние сме на година и осем месеца, кой номер ще е по добре да взема, че септември за яслата да носим и да ни става... 
Ако отделите малко от времето си да ми отговорите ще бъда благодарна.Хубав ден на всички.

# 304
  • Пловдив
Момичета , за плащане в Директа мога ли да използвам картата на съпруга ми,при положение,че акаунта е регистриран на мое име?

# 305
  • София
води се по сантиметрите.За моите деца по тях се ръководя.Бебето е на 5м,но от месец вече му взимам 6-9 и са му абсолютно точно.Даже последно получих едни дънки,които ще са му малки като наистина стане на 6м. LaughingНо той върви голям и на 4м. беше с размерите на 6м.,за това и ръководейки се от размерите му поръчвам.

# 306
  • Luxemburg
Здравейте, имам питане за сегашната 10% отстъпка на продуктите които се продават и в сезон есен/зима. Получавам всекидневно мейл за тази промоция и на единия беше с картинка на якето което току що поръчах http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/3/5 … n%20mac%26quot%3b но си мина с нормална цена а не с тези 10% по-малко. Сега като направих първата си поръчка ще ми пратят ли каталог където са тези кодове за отстъпка? И доставката временно ли е безплатна, защото на условията пише че е 5€?

# 307
  • Варна
ronicat, няма такова нещо като 10% отстъпка. Пише, че цените на сегашната колекция са с 10% по-ниски, отколкото са били миналия сезон, така си е на практика, по-ниски са  Simple Smile
Доставката си е перманентно безплатна, тези 5€ не знам защо не ги махат от сайта. А дали ще получиш каталог едва ли някой ще може да ти отговори, аз поне досега не съм им хванала логиката кога ги изпращат, има сезони, когато получавам по 2-3-4 пъти, тази пролет получих само 1, много рядко го изпращат с дрехите, които си поръчала, най-често пристига по пощата без никаква връзка с някаква поръчка.

tachibg, ще ти изпратя код на лични. Аз лично на емайл не се сещам някога да съм получавала, само в каталог.
Така като гледам дънките, които си харесала не са изчерпани, а още не са заредени, като ги потърсих в next.co.uk излизат, че са с отложена доставка - This item should be despatched within 2 weeks. Предполагам, че горе-долу след толкова време ще се появят налични и в директа. Ако не са ти спешни можеш да почакаш. За размер не знам, както са ти отговорили преди мене, гледай сантиметрите на детето. Ако искаш мога да ти измеря нещо миналогодишно на сина ми с размер 1.5 - 2г., но като е друг модел не знам доколко ще ти свърши работа, а и както писах по-напред, тази година панталоните ми се струва, че не са така уголемени както бяха до скоро.

И да, можете да ползвате картите на половинките си Wink

# 308
  • Варна
Здравейте, бях писала по-напред, но не може да се изчита всичко - не се пращат кодове по мейл, това ми отговориха от некстдирект на мое запитване, само се дават в магазина и в каталози.

# 309
  • Luxemburg
ronicat, няма такова нещо като 10% отстъпка. Пише, че цените на сегашната колекция са с 10% по-ниски, отколкото са били миналия сезон, така си е на практика, по-ниски са  Simple Smile
Благодаря за бързия отговор. Аз си го преведох "10% по-ниски цени от подобни продукти продавани през сезон есен-зима 2012" и реших че ще ми ги намали след като си ги поръчам, тъй като якето което поръчах беше в сайта от януари-февруари (като свършиха разпродажбите) т.е. миналия сезон.
Друг въпрос. Понеже много поръчвам от амазон и там много ме разглезиха да питам мога ли след като съм направила поръчка да я отменя, преди да получа мейл че е изпратена?
Имах акаунт от 2-3 години но не го бях ползвала и днес като реших да го ползвам не можех да се логна. Оказа се че има проблем че съм се регистрирала в БГ а го ползвам в Люксембург. Та като се обадих на техния телефон (така ме посъветваха в сайта) ме питаха за клиентски номер. Наложи се да ми изтрият стария и да направя нов акаунт, но не виждам да имам клиентски номер. Къде мога да го видя? И ако имате проблем как се свързвате, че по телефон ми се вижда крайна мярка? Преди да звънна писах им мейл, но ме посъветваха да се логна (въпреки че писах че имам проблем с логването) и да направя поръчката си  #2gunfire.

# 310
  • София
Момичета, размерите на дамските обувки отговарят ли си обикновено?
Хвърлила съм око на тези ботуши : http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/women/shoes/174/2?pid=7 … %26nbsp%3bWellies

# 311
Благодаря на всички отзовали се, сега вече съм наясно с всичко. Пуснах преди малко поръчка ..

# 312
  • Варна
Stelfy, досега два пъти съм поръчвала обувки, и двата пъти ми бяха точно по мярка  Peace

# 313
  • София
Мерси!!

Поръч!  Laughing

# 314
Здравейте, момичета!

Имам нужда от малко помощ - мисля да поръчам дрешки на сина ми за лятото от Nextdirect. Това ще ми бъде първата поръчка от този сайт, но ми писна да се занимавам с посредници и да плащам комисиони. Stop

Харесах и обувчици, но малко се затруднявам с определянето на точния размер. В момента детето ми носи размер 21 и той му е съвсем по мярка. Премерих стъпалцето и дължината на крачето е 13 см. Според табличката на Next това значи размер 6 по британската номерация, което се равнява на 23 по европейската. Дали сред вас няма мами на дечица със същите мерки, за да ми кажат кой номер поръчват? Thinking

Също така имам колебания и относно размера на дрешките. Малчо е на годинка и 5 месеца, висок е около 83 см (на последната консултация беше 81 см, но оттогава изминаха два месеца, така че предполагам, е пораснал). Според табличката с размерите трябва да взема 12-18 месеца, но този размер е за деца с ръст до 86 см, т.е. само 3 см разлика от ръста на сина ми до максималния за този размер. Но пък ако дрешките са малко уголемени, което май е характерно за марката, 12-18 месеца е перфектен избор... newsm78

Ще съм благодарна за всеки съвет или препоръка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт