Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Аз понеже сменям адреса, на който живея, направих си нов акаунт с промо код. Иска го при регистрацията и веднага ти изписва, че при 1-ва поръчка получаваш 10% отстъпка, както и срока в който трябва да я направиш.
Каталози изпращат от време на време на случаен принцип. Не е задължително всеки да получи.

mylili за плащане на поръчката, една и съща карта ли ползваш? Имам предвид в стария  и новия си акаунт?

# 331
  • София
ninnann страхотни дрешки  Heart Eyes. Никога не съм взимала дънки от Next, та да те питам връзката активна ли е или е само на ластик   bouquet

Не е активна  Peace, само ластик.

bouquet

# 332
  • Berlin
Момичета, може ли да ми покажете реални снимки на момчешки дрешки, които сте купували? Ако има, разбира се. Hug На сайта изглеждат много цветни и наситени, но в магазина забелязах някои, които никак не са такива на живо, доста бледи стоят.

# 333
  • Бургас
Опитвам се да пусна първата си поръчка от тук.  Laughing От години знам за сайта, но чак сега му дойде времето.  Laughing

Приема ми единия код, изписан по-назад в темата. Отбелязва 10% намаление и срока му на валидност. Но, в кошницата с артикулите, при крайната сума, не е отбелязано това намаление.
Защо така?  Thinking

# 334
  • Sofia
Аз днес напазарувах от магазина, има голямо намаление на някои неща.
Тази рокличка взех за 18лв, размер 6г в лилаво:
http://www.next.co.uk/g382474s1#866486g38
Това пуловерче, размер 6г, само че в синьо за 8.10лв.
http://www.next.co.uk/g382612s1
Комплект чорапи 5бр, размер 9-12 за 3.90лв.
Такива панталонки, малко по-хубави, за 10лв:
http://www.next.co.uk/g38612s2
И още едни тъмно-сини пак за толкова
Не мога да намеря всички неща, комплект бели тениски -2 бр за 6г за 8.50лв, други хубави тениски с тълъг ръкав и прочее..

Ако някой иска размери да казва.

# 335
  • там където е семейството ми...
Къде могат да се видят намалени артикули, като вляза в сайта, не се вижда никъде разпродажба или намаление, дори на самия артикул си дава редовна цена.
 .... Сега виждам, че това не е http://www.nextdirect.com/BG/en/home, а другия сайт, който не приема БГ плащане.....

Очакват ли се намаления  newsm78

# 336
  • там където е семейството ми...
http://www.next.co.uk/clearance/   намерих намаленията, а такива намаления правят ли в другия сайт, който доставя до БГ, защото на 1-ва пише, че сезонни намаления няма.....

# 337
  • Варна
http://www.next.co.uk/clearance/   намерих намаленията, а такива намаления правят ли в другия сайт, който доставя до БГ, защото на 1-ва пише, че сезонни намаления няма.....

Не, не правят  Peace

# 338
Здравейте, момичета!

Имам нужда от малко помощ - мисля да поръчам дрешки на сина ми за лятото от Nextdirect. Това ще ми бъде първата поръчка от този сайт, но ми писна да се занимавам с посредници и да плащам комисиони. Stop

Харесах и обувчици, но малко се затруднявам с определянето на точния размер. В момента детето ми носи размер 21 и той му е съвсем по мярка. Премерих стъпалцето и дължината на крачето е 13 см. Според табличката на Next това значи размер 6 по британската номерация, което се равнява на 23 по европейската. Дали сред вас няма мами на дечица със същите мерки, за да ми кажат кой номер поръчват? Thinking

Също така имам колебания и относно размера на дрешките. Малчо е на годинка и 5 месеца, висок е около 83 см (на последната консултация беше 81 см, но оттогава изминаха два месеца, така че предполагам, е пораснал). Според табличката с размерите трябва да взема 12-18 месеца, но този размер е за деца с ръст до 86 см, т.е. само 3 см разлика от ръста на сина ми до максималния за този размер. Но пък ако дрешките са малко уголемени, което май е характерно за марката, 12-18 месеца е перфектен избор... newsm78

Ще съм благодарна за всеки съвет или препоръка! Hug

Извинявам се, че се самоцитирам, обаче няма ли да се намери някой да помогне в тази тема? Или се разискват само финансовите въпроси? newsm78

# 339
  • Sofia
Малкият ми син е с мерките на твоя.
Вчера точно ходих в Некст за обувки, в магазина, а причината да отида да меря е, че пръстите му са широки и много се притеснявам да не са тесни обувките, дори и да са точни на дължина.
В магазина, за съжаление, нямаше голям избор на модели, единствените, които имаше като номер и му станаха на дължина се оказаха доста островърхи и изключително тесни при пръстите.
По тази причина малко се затруднявам да посъветвам който и да е относно поръчване на обувки от нета. Ще пробвам да намеря в сайта тези, които пробвахме, поне да знаеш кой номер отговаря на 13см (точно толкова е и крачето на моят син).
Честно казано имам негативен опит от поръчването на обувки от нета, имам поне 3 чифта хубави маратонки/обувки, купувани за големият ми син от Спортсдирект, които си стоят чисто нови в кутиите - или са големи, заради номерацията на съответната марка, или тесни.

Но и двете ми деца са с широки крачета при пръстите, може би са специфични.

За дрешките правилно си се ориентирала - уголемени са, аз също взимам 12-18м и са ни добре.

# 340
  • Варна
Момичета, има ли някой от вас свободен, неизползван код за 10% намаление и има желание да ми го даде? Харесала съм толкова много неща от новата колекция на Nextdirect! Simple Smile
Регистрирах някои от написаните, но всички ги отхвърля системата като невалидни и според мен вече са използвани.
Хубава и спокойна неделя, макар и малко облачна и дъждовна!!!

# 341
NBM, много, много ти благодаря! Безценна помощ ми оказваш! Аз живея в Търново и няма как да отида до магазин на Next, защото нямаме в района. Иначе и аз бих! Моля те, ако разбереш още нещичко за номерата на обувките, сподели с мен! Hug
Впрочем, защо не пуснеш излишните маратонки в Продавалника? Щом са качествени и новички, вероятно ще се продадат лесно. Peace

Аз харесах ето тези кецове и тези коркови сандалки. За сандалките по-назад се обсъждаше, че често са умалени, така че наистина не знам какъв размер да поръчам. Както писах и по-назад, в момента детето ми носи 21 номер, 22-ри са му доста големи. Според мерките (таблицата с размери) на Next обаче излиза, че трябва да взема номер 23... Както се казва, шах и мат! newsm78

Относно дрешките, и аз мислех да взема размер 12-18. Той има дънки в този размер и са му доста свободни. На дължина също има доста накъде да ги пълни, защото в момента ги навивам отдолу.

Сега ако се намери някоя добра душа, която да сподели с мен промокод за 10% отстъпка, почерпката е гарантирана! Планирам да обзаведа дреб за лятото, така че поръчката ще е сериозна и 10% ще ми дойдат чудесно! Praynig

# 342
Някой да има за продаване този панталон ,някой сподели,че е уголемен.ние сме на 5 така че може да е с размери 3-4. или 4-5

# 343
Здравейте искам да питам някой на който не му е дошла поръчката от некст директа на какъв номер се  е обаждал и на какъв език се разбирате,че аз английски разбирам донякъде,но не толкова,че да се разберем.А проблема ми е ,че миналата седмица пуснах поръчка и нямам  тракинг номер нито порачката е тук

# 344
 divya,няма смисъл да звъниш.ако поръчката ти е от четвъртък , евентуално изпратена в петък това ще рече утре или други ден ще е при теб.не се притеснявай от факта че нямаш писмо с тракинг-поръчките си идват за 3 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт