Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
само на мен ли не ми зарежда сайта от сутринта newsm78

# 481
само на мен ли не ми зарежда сайта от сутринта newsm78

Да! Аз сега го пробвах, при мен си зарежда чудесно. Peace

# 482
  • София
странно през мозилата отказва да ми го зареди, през експлорера нямам проблем Crazy newsm78 Rolling Eyes

# 483
странно през мозилата отказва да ми го зареди, през експлорера нямам проблем Crazy newsm78 Rolling Eyes

Аз съм с Мозила, нямам проблеми. Не е от браузъра.

# 484
Царицата-майка,може ли размери и реална снимка на ризата?

.......и на панталона ,ако може?

риза L: рамене 50 см, гърди /точно под ръкава/ 60 см, дължина 78 см

панталон 36S: колан 50 см, дължина на крачола от чатала - 75 см. Моделът е слим, но кройката въобще не е плътно по крака, а просто един хубав прибран крачол.

Снимки - утре, но както всички работи на Некст и тези на живо изглеждат по-добре от сайта.

# 485
Получих някои мъжки неща, но не съм уцелила размера на съпруга ми и ще ги връщам. Ако някой се  интересува - купени са с код за -10%.

как става връщането?имате ли опит...

# 486
lgrozdanova, твоето момченце като размери е почти като моето. Моят калпазанин е около 83 см/ 12 кг и размер 12-18 месеца му пасна перфектно. Ризката е малко умалена, но понеже е ленена, предполага се, че ще се отпусне малко при носене. Но стига съм спамила, ето размерите:

- ленена ризка - дължина от рамото до долния ръб (височина) - 33,00 см, но предничката е по-дълга в средата, отдолу е заоблена; ширина - 28,00 см; дължина на ръкавчет от рамото - 12,00 см; дължина на ръкавчето от мишничката - 4,00 см;

- тениски с раче (еднакви са и трите тениски от комплекта като размер)- дължина от рамото до долния ръб (височина) - 36,00 см; ширина - 29,00 см; дължина на ръкавчет от рамото - 9,00 см; дължина на ръкавчето от мишничката - 3,00 см;

- бели ленени панталонки - дължина от колана до края на крачолчето - 27,00 см; широчина в колана - 22,00 см, но има опция за коригиране; дължина от копчето до чатала - 19,00 см;

Моля те, напиши ми кои точно дънкови панталонки имаш предвид, защото купих три чифта. Едните са в цвят деним, другите са едни леко намачкани, а третият чифт е с шарен ластик отгоре.

marley, какво имаш предвид под "няма никакви"? Изчерпана е номерацията или не откри моделите? Thinking

Windy благодаря ти много за изчерпателния отговор. Много ми помогна да се ориентирам в избора. От дънковите панталонки ако може размера на тези леко намачканите. Благодаря още веднъж   bouquet

# 487
Windy благодаря ти много за изчерпателния отговор. Много ми помогна да се ориентирам в избора. От дънковите панталонки ако може размера на тези леко намачканите. Благодаря още веднъж   bouquet

Получаваш ги веднага:
 - ширина на колана - 23,00 см (пак има опция за регулиране);
 - дължина (височина) от колана до края на крачола (когато крачолите не са навити) - 31,00 см;
 - дължина от копчето до чатала - 19,00 см;
 - дължина на крачола от чатала - 13,00 см (тук уточнявам, че пак са в пуснато състояние крачолите, а не навити).
На тези панталонки хубавото им е, че се регулират както на ширина, така и на дължина, защото е предвидена опция за навиване на крачолите - както са показани на снимките в сайта. Иначе стават като бермуди с дължина под коляното.

# 488

Получаваш ги веднага:
 - ширина на колана - 23,00 см (пак има опция за регулиране);
 - дължина (височина) от колана до края на крачола (когато крачолите не са навити) - 31,00 см;
 - дължина от копчето до чатала - 19,00 см;
 - дължина на крачола от чатала - 13,00 см (тук уточнявам, че пак са в пуснато състояние крачолите, а не навити).
На тези панталонки хубавото им е, че се регулират както на ширина, така и на дължина, защото е предвидена опция за навиване на крачолите - както са показани на снимките в сайта. Иначе стават като бермуди с дължина под коляното.
Windy супер си. Едно голямо благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 489
Windy то на сайта дънковите не ми изглеждат толкова дълги. http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/12/8 тези са нали? А като потурки ли седят или по скоро като прави? Май и аз се навих за тях.

# 490
Windy то на сайта дънковите не ми изглеждат толкова дълги. http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/12/8 тези са нали? А като потурки ли седят или по скоро като прави? Май и аз се навих за тях.

Като се навият крачолките, не са дълги. Но може и да се пуснат и тогава стават като бермуди. Могат да се носят и по двата начина - всякак са хубави. Не са като потурки, стандартни къси гащи са си по-скоро. Имат един такъв леко ретро вид, много са хубавички. Мога тези дни да снимам хлапето с тях и ще кача снимки да го видите.

# 491
Ок, ще ми помогнеш в избора, а и на други които се колебаят за тях

# 492
  • Добрич
Боже, къде съм спала, та не съм ги видяла сандалите.  Laughing Добре, че мер_ан е пуснала някакъв модел, та да се ориентирам къде са.  hahaha

# 493
  • Златна Добруджа
Добро утро Simple Smile

някой да е взимал от тези туники http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/older-girls/71/4? … 399-X51%26quot%3b Трябват ми размери на 4-5 или 5-6
За проба пуснах и получих тази тениска http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/34/ … b%26nbsp%3bShirts Умишлено взех размер 4-5, т.к. моето слабо и не особено високо, но пак е по-дълга от очакваното.

# 494
Получих някои мъжки неща, но не съм уцелила размера на съпруга ми и ще ги връщам. Ако някой се  интересува - купени са с код за -10%.

как става връщането?имате ли опит...

Опит нямаме, но ще прочетем и ще разберем  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт