Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря ви! Да искам ежедневна рокля, официалните няма къде да ги носим Simple Smile
mylili, страхотна хубавица си имаш! И роклята много й отива Simple Smile

Благодаря ти! Simple Smile

# 631
Да покажа какво скъсано клинче получих И друг път съм получавала дрешки с леки дефекти(изкривен или пропуснат шеф,липсващо коланче и т.н.),но такова нещо никога.Писах им и приложих снимки,но любезно ми отговориха,че много съжаляват да го върна щели да ми върнат парите без пощенските разходи,който били за моя сметка.Е много са "коректни" да платя още €5 евро за да ми върнат те €7  Rolling Eyes

Аз бих им писала точно с този аргумент! Пък и за какво им е на тях скъсано клинче?! Нали няма да го продават обратно на друг клиент! Да ти върнат сумата без ти да им връщаш стоката!

# 632
  • София
mylili, дъщеря ти е прекрасница просто  Heart Eyes Heart Eyes

Ели  Hug, абсолютно подкрепям Kölsches Mädel - те това клинче, така или иначе няма какво да го правят ... за какво им е. Пиши им пак  Naughty и да не се правят на ощипани ...

# 633
  • Mostly in my mind
плаща ли се вече доставката, че знаете, че е 5 евро?  newsm78
ninnann, благодаря ти

# 634
Доставката все така е безплатна, само аko  върнеш нещо, разходите са  около 10лв. и са за твоя сметка:)

# 635
  • Mostly in my mind
питам и по друг повод - понеже една мама наскоро ми каза, че вече е 5 евро доставката, не знам къде и какво е гледала, но така ми каза. аз останах доста учудена, понеже в сайта си пише безплатна. явно е гледала нещо там с връщане на стоката  Simple Smile

# 636
Аууу, ужасно, как може, нали има качествен контрол или как там се казва и са го пропуснали  #Crazy  Много неприятно!
Занеси го на шивач -  може по евтино да излезе..  Rolling Eyes
Аз да питам за тази рокля http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/61/12 Някой има ли я и как е плата? Доста ефирен изглежда, въобще струва ли си ?
Имаме точно тази. Да, заслужава си , много е ефирен плата , има и подплата отдолу.   Peace

# 637
някой поръчвал ли е от тези 1,5-2 за размерчета? или и друг размер да са, отзиви? http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/31/ … s%3dcustom%26w%3d*%26af%3dgatt2%3a4%20gatt2%3a8%20cat%3a436%26isort%3dprice%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d000%26nxti%3d0%26lang%3den%26country%3dbg%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bAll%20Items%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bShorts
Имаме размер 9-12м , отговарят си според мен на размера. Много са приятни , много хубави, потничетата от серията също!

# 638
  • Варна
Днес получих тези http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/women/new-in/44/1?pid=8 … %26nbsp%3bSandals  Страхотни са, кожени, много лекички, ноооо
са ми малки  Cry Взех 39 номер, но може би отговарят по-скоро на 38,5. Ако някой се интересува от размери да пише. Или ако на някой ще му станат и иска да ги поръча, нека вземе по-големия номер и да направим размяна. Иначе отиват в продавалника.

# 639
  • Варна
mamaraya, мерси за информацията,  тъкмо мислех да си ги поръчвам и благодарение на теб поръчах по-голям номер  Simple Smile

Аз вчера получих тези: http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/women/shoes/87/2
Толкова са зле, че се срамувам и в продавалника да ги пусна, в понеделник ще ги върна на Некст, ужасно са тежки и наживо приличат на обувки от битака  ooooh!

# 640
meadow, за първи път срещам толкова негативен коментар за някой артикул на Next. Съжалявам, че така си се разочаровала! Hug

Аз влизам да похваля едни къси панталонки, които взех за малкия. Платът е много фин, мек и тъничък, почти няма общо с дънков плат. Идеални са за лятото и стоят добре с всякакви ярки цветове. Освен тях поръчах тези и тези, но те са доста по-плътни и твърди на пипане. Пак са хубави модели, но горните са си направо находка! Ако догодина има такива в каталога, пак ще му взема! Peace

# 641
  • Варна
Windy, май наистина е така, но една неуспешна покупка не ми променя кой знае колко мнението за самата марка, от 3 години съм им клиент и винаги съм била много доволна, когато съм имала забележки са били дребни.  Simple Smile

А за първите панталонки подкрепям мнението ти на 100%, чудни са, даже исках да поръчам още един чифт, но 2-3г. са out of stock

И последно, че днес вече ставам досадна, ако някой иска тези клинчета, размер 1.5-2г., да ми пише, много са хубави, но са за слабичко дете, на госпожицата за която ги купих са й малки  Simple Smile
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/90/6

# 642
  • Варна
meadow, за първи път срещам толкова негативен коментар за някой артикул на Next. Съжалявам, че така си се разочаровала! Hug

Миналото лято аз също не случих на два чифта сандали от Некст,едните бяха много тежки -равни подметки, за дълги разходки ...другите пък -каишките им не издържаха и месец носене. Сандали за по 35евро .... Confused
Тази година рискувах с тези , ами ...ужасно твръди, нося ги все за по час най-много, и то когато не се налага да обикалям ....То човек се лъже веднъж, аз цели три пъти, но от към обувки ме отказаха тотално

# 643
  • София

И последно, че днес вече ставам досадна, ако някой иска тези клинчета, размер 1.5-2г., да ми пише, много са хубави, но са за слабичко дете, на госпожицата за която ги купих са й малки  Simple Smile
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/90/6
може ли инфо за клинчетата - ватирани ли са или тънки, че не мога да се ориентирам  Praynig

# 644
  • София

Миналото лято аз също не случих на два чифта сандали от Некст,едните бяха много тежки -равни подметки, за дълги разходки ...другите пък -каишките им не издържаха и месец носене. Сандали за по 35евро .... Confused
Тази година рискувах с тези , ами ...ужасно твръди, нося ги все за по час най-много, и то когато не се налага да обикалям ....То човек се лъже веднъж, аз цели три пъти, но от към обувки ме отказаха тотално
Сериозно ли, Тони  Shocked Аз от 3 години вече почти само техни обувки купувам, защото цял живот все драми съм имала с обувките, а техните са ми най-удобни и издържливи. Може и от конкретните модели да зависи и да съм имала късмет.

Общи условия

Активация на акаунт