Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 49 186
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Имаше едни хавлиени халати едно време, някой да ги е срещал скоро? Актуални.

# 436
  • София
Вижте на какво попаднах за Вип сделка --> http://news.plovdiv24.bg/423601.html

Благодаря!  :bouquet за сигнала!Да бъдем по-предпазливи към подобни "изгодни" оферти!

# 437
mila deni_66 kupih si vaucher za pochistvane na lice no se razboliah obadih se I im obiasnih situaciata obeshtaha da mi vaztanoviat sumata tova beshe predi 3 sedmici a ot petak ne mi vdigat

# 438
  • в града на вечния купон
Пак хубавите книжки от офертомат,3броя за7.90.преди коледа си взех за малката и съм супер доволна!

# 439
Аз да похваля Грабо! Супер коректни, точни и бързи - върнаха ми парите за неизползвани /по уважителни причини/ ваучери.   bouquet Спечелиха ме и занапред.  Grinning

# 440
  • Sofia
Купих почистване от Дафни БГ, преди да се сетя, че има такава тема.
Кажете какво да очаквам?

# 441
  • В свой си свят :))))
Кажете какво да очаквам?

Ами напиши в търсачката името им и ще ти излязат мнения, страхувам се, че не толкова положителни, но може пък да има промяна...

# 442
Кажете какво да очаквам?
Не и чисто.

# 443
# 444
  • София
А аз да споделя, че не съм доволна от гел лака в Студиото на ул. 593 в Слатина София. Обели се за по-малко от седмица. Да не говорим, че нямаше никакъв избор на цветове.
Ето я и офертата.
http://grabo.bg/sofia/klasicheski-ili-frenski-manikiur-ili-pedik … gel-lak-snb-0fz74

Класическия маникюр с лак на Opi направен пак там ми издържа доста по-дълго.

# 445
  • София
Ходила съм през септември в Style. Не ми хареса как работи маникюристката, прави ми френски маникюр, не издържа и седмица, гел-лаковете не бяха Shellac. Може да има промяна от тогава.

# 446
Искам да се оплача от Грейт.бг, купих ваучер за парфюм на Ланком и познайте какво получих: няма по смешна и жалка имитация.Фирмата предоставяща ваучерите е варненска -Стил 71 Mr. Green

# 447
Искам да се оплача от Грейт.бг, купих ваучер за парфюм на Ланком и познайте какво получих: няма по смешна и жалка имитация.Фирмата предоставяща ваучерите е варненска -Стил 71 Mr. Green
Ужас!
Колкото повече стават на брой сайтовете за колективно пазаруване, толкова повече расте възможността да се опарим.
Безотговорно е от страна на сайтовете да не си проверяват партньорите! Само печалбата и броя сделки явно ги интересува!

# 448
Ала-Бала благодаря мисля да пробвам и ще видим!

Момичета хубаво е че пишете и за фалшивите оферти, аз не съм се замисляла много дали да пазарувам от този или онзи сайт но ще внимавам повече иначе ваучери съм взимала основно от 2-3 сайта които са познати на всички.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 12:26 от Alissa

# 449
  • София

Големите марки не допускат парфюмите им да се търгуват по интернет. Не знам защо се заблуждавате, че пазарувате изгодно оригинали... Става въпрос не само за груповото пазаруване, а за всички сайтове и сайтчета, по които всички са луднали. Просто има по-добри и по-лоши ментета.

Пиши на КЗП. Не оставяй нещата така...

Общи условия

Активация на акаунт