Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 49 186
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Мда, офисът им е на Петър Берон, утре мисля да ги посетя да си взема кърпите. Разочарованието ми идва само от факта, че там пак взех картинките с пясък, които бяха отврат. От 3 кърпи се надявам все една да остане здрава и читава (четох, че копчето падало), пък за 3лв....

# 571
  • София
Влизам да дам отзиви за почистването на дома от Дафни. Аз съм доволна!

Офертата им изтекла ли е? Ако не е би ли дала линк? А ако е - някой друг доволен от почистване ще сподели ли? Миналата пролет имаше добри отзиви за Магни Клийн, сега не ги виждам. Аз никога не съм викала фирма у дома, но се чудя дали да не пробвам, да ме подпомогнат малко тази пролет...

# 572
Мда, офисът им е на Петър Берон,
Може ли точният адрес? Благодаря!

# 573
Този комплект заслужава ли си да се вземе за подарък на новородено бебе или е по-добре да се вземе едно нещо за тези пари ? Чакам идеи на ЛС или тук  Praynig .

# 574
Здравейте! Преди около месец може би тук в темата беше похвален ваучер за масаж за студио, което се намира на една уличка близо до Скай Сити. Не мога да се сетя как се казваше, помагайте! Понеже ми е на удобно място и имаше добри отзиви, искам да отида там, дори и без ваучер.
И другото, което искам да питам е, дали сте били на тайландски масаж?

Редактирам се: намерих салона - Галатея  Peace

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 15:02 от Seti Beti

# 575
Този комплект заслужава ли си да се вземе за подарък на новородено бебе или е по-добре да се вземе едно нещо за тези пари ? Чакам идеи на ЛС или тук  Praynig .

На мен ми харесва и бих го взела. Наскоро търсих именно подарък за такъв повод и беше доста трудно да се купи нещо хубаво и не безумно скъпо.

# 576
  • София
Този комплект заслужава ли си да се вземе за подарък на новородено бебе или е по-добре да се вземе едно нещо за тези пари ?

Смятам, че цената е ок, като се има предвид, че само активната гимнастика започва от 30-40 лева в магазините. То зависи и доколко са ти близки хората с бебето - може да ги попиташ от какво имат нужда.

# 577
  • София
На Baby Bow цените по принцип са брутални, а от Грабо с оферти съм купувала не веднъж. Офертата ми се струва много изгодна.

# 578
# 579
http://ofertomat.bg/offers/view/1739.html
 Този суши бар дали е изпробван от някой вече?

# 580
  • София
Ако някой има нужда от стол за компютър или бюро, тази оферта ми се вижда много добра.
(Останали са само 5 свободни ваучера за закупуване)

# 581
  • София
Можете ли да ми препоръчате ваучер за масаж? Иска ми се някакъв класически масаж на цяло тяло. Доста оферти има.... някой с положителни отзиви?

Аз харесах тази: http://grabo.bg/sofia/klasicheski-masaj-na-tzialo-tialo-plius-bo … 6540&affid2=7

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 15:27 от blonddi

# 582
  • Sofia
Ако някой има нужда от стол за компютър или бюро, тази оферта ми се вижда много добра.
(Останали са само 5 свободни ваучера за закупуване)
Хубава оферта...засилих се веднага Simple Smile .Само ,че столовете са само до 70 килца ползватели- ако някой е пропуснал тази подробност.....

# 583
  • София
Здравейте! Преди около месец може би тук в темата беше похвален ваучер за масаж за студио, което се намира на една уличка близо до Скай Сити. Не мога да се сетя как се казваше, помагайте! Понеже ми е на удобно място и имаше добри отзиви, искам да отида там, дори и без ваучер.
И другото, което искам да питам е, дали сте били на тайландски масаж?

Редактирам се: намерих салона - Галатея  Peace

Maсажно студио The S.Така се казва салночето, което се намира иначе в салон Галатея. Но за сега нямат ваучери. Аз понеже ги дебна:)

Да се оплача от прехвалените плирки на салон Bonic в Младост. Вчера ходих. Такао нескопосано ме сплете едно девоиче , че докато се прибрах тя се разападна. Добре че фризиорката ми успщ да ме вмести  и да ме сплете отново. А ми трябваше за важен повод....

Салон Престиж в Лозенец -ходих на официална прическа и гриб. Фризиорката е много сладка и ме направи страхотно, само ми ахкаха и се радваха цсички в салона. Обаче гримиорката се изложи малко- сложи ми някакъв уж супер як регенериращ крем с охлюви за под фондю тена и за отрицателно време пламнах. Всички съответно се насметоха. Но ги пепоръчвам де. Професионалисти са си момичетата, просто моята кожа не е свикнала на толкоз агресивна козметика явно:)

# 584
Имате ли отзиви за тази туристическа агенция - http://grabo.bg/sofia/dni-v-budva-i-dubrovnik-tri-noshtuvki-sas- … transport-0kfdzvr , тъй като се интересувам от офертата? Гледам, че доста заявени ваучери има.

Общи условия

Активация на акаунт