Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 49 186
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не е от таблета- и при мен излиза така.  newsm78  Нали видя, че е без памет и като сложиш и доставката, не знам дали си заслужава.

# 556
  • софия
Не е от таблета- и при мен излиза така.  newsm78  Нали видя, че е без памет и като сложиш и доставката, не знам дали си заслужава.
Да. То е 10,50 и сд карта 8 лв. Нямам идея иначе подобни неща колко струват Rolling Eyes Доставката мога да я споделя с колежка Wink

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 20:28 от zvanche

# 557
  • Sofia
Аз пък не виждам никакво боядисване+подстригване в широк център....
Помагайте, ако видите нещо добро!  Praynig
Заповядай  http://superdeal.bg/offers/Ekskluzivno-ot-saloni-Stilist-Kapanov … alen-podarak.html
Уау!  Money
49,60 вместо 94 лв... Ще ми се нещо по-ефтинко...

# 558
  • София
Помагайте, ако видите нещо добро!  Praynig
Заповядай  http://superdeal.bg/offers/Ekskluzivno-ot-saloni-Stilist-Kapanov … alen-podarak.html
Уау!  Money
Там явно не само подстригват, ами цели кожи дерат... само за има-няма 100 кинта. newsm09

# 559
  • offshore & overseas
Joy Joy Joy
Кой знае дали това са им реалните цени или просто искат да ни уверят колко изгодно ще се подстрижем, боядисаме+изсушим.

Обаче отворете линка!! Днес цените са други. Същата оферта я грабваме „за 38 вместо за 79 лв.” Shocked Shocked Shocked

Без коментар.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 09:33 от Мяуче

# 560
Помагайте, ако видите нещо добро!  Praynig
Заповядай  http://superdeal.bg/offers/Ekskluzivno-ot-saloni-Stilist-Kapanov---boyadisvane-s-visokokachestvenite-boi-na-Rolland-ili-WizOUT-izmivane-i-po-zhelanie-podstrigvane--spetzialen-podarak.html
Уау!  Money
Там явно не само подстригват, ами цели кожи дерат... само за има-няма 100 кинта. newsm09
Joy Joy Joy
Кой знае дали това са им реалните цени или просто искат да ни уверят колко изгодно ще се подстрижем, боядисаме+изсушим.

Обаче отворете линка!! Днес цените са други. Същата оферта я грабваме „за 38 вместо за 79 лв.” Shocked Shocked Shocked

Без коментар.

Не е същата- без подстригване е.

# 561
  • offshore & overseas
Има, има. Че и специален подарък. Laughing
„Ексклузивно от салони "Стилист Капанов" - боядисване с висококачествените бои на Rolland или WizOUT, измиване и по желание подстригване + специален подарък!“

# 562
  • Sofia
Да, но с подстригване е на по-високата цена.

# 563
От кое суши ще ми препоръчате, за поръчка за вкъщи? Благодаря

# 564
  • Sofia
Виждам, че има интерес.  Joy
Без боядисване е само 38лв, а със - 49,60. Какво му плащаш?!  Joy

# 565
Последните 2-3 коментара са пуснати без изобщо да се прочете какво включва и какво не- колкото да има нещо написано.  Ок, висока е цената, но никой никого не насилва да си купува ваучер.

# 566
  • offshore & overseas
Аха, имало уловка - коригирам се. Простете, защото грешката е изцяло моя. Peace Peace Peace
Самите цени изобщо не ги коментирам аз. Свят широк, оферти (и хора) всякакви.

# 567
  • София
Последните 2-3 коментара са пуснати без изобщо да се прочете какво включва и какво не- колкото да има нещо написано.  Ок, висока е цената, но никой никого не насилва да си купува ваучер.
Така де, според търсенето - и предлагането. Друго си е да те подрежат за 100лв.  newsm09   И смееш ли да не се харесаш след това?! (пени се, не пени се...) Joy

# 568
  • Sofia
Влизам да дам отзиви за почистването на дома от Дафни. Аз съм доволна!
Бях настроена доста скептично след коментарите за тях тук и на други места, но ме изненадаха приятно. Всичко, което влизаше в офертата го изпълниха. Бяха двама мъже и една жена, след като приключеха с някое помещение ме питаха имам ли забележки някъде, за да го повторят.
Определено свършиха доста работа и за тези пари съм много доволна.
А, и миеха прозорците навсякъде, аз много осторожно гледах за това, след като прочетох, че ги миели докъдето им стига ръста.

# 569
  • София

Не съм ги ползвала, но откакто ги купих, дъщеря ми непрекъснато я ползва и е доволна. Аз също съм доволна, защото преди това водата се стичаше по хавлията, която така и не успяваше да изсъхне до следващия ден. И много ме учуди, че дългата ѝ и гъста коса се побира в малката на пръв поглед кърпа. Втората кърпа е за другата дъщеря, но все още не съм ѝ я дала, за да имам отзиви.

п.п. Аз си спестих доставката с куриер и за моя радост се оказа, че офисът им е до НДК. Бях се настроила да ходя до някой краен квартал и се зарадвах много. Wink

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 16:59 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт