Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 49 186
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Бях писала в предна тема за моя приятелка, която беше ползвала ваучер за Свети Валентин -
Лов Кейк Парти

Беше учасно разочарована.

Отново с уговорката, че не съм присъствала лично, но имам доверие на човека, който ми е близък и не страда от излишни претенции, се самоцитирам:
Изключително недоволни са останали. Не е имало къде да седнат, заедно с десетина други двойки стояли прави около час, докато няколко пъти им казвали, че ще им донесат маса. През това време храната свършила. Не е имало аниматор за децата, "изненадата" им била чипс, но това било добре, защото децата щели да останат гладни. После заредили няколко хапки и мезета, ужасно лоши и солени, никой не си сложил втори път. Нямало снимка, а музиката била от лаптоп и в другия край на залата не се чувало. А накрая "тортата" била ... кекс.

Аз също за първи път разбрах, че има два различни Карамела - не мога да коментирам кой е крив и кой е прав, тъй като не съм ползвала нито една от тортите на двата производителя.
Но все пак това е тема за мнения - всяко е субективно само по себе си и читателят трябва да разчита на собствената си интуиция, за да подбере това, което на него му се струва меродавно.   Peace

Aisha , аз също взех лазаня от предишна оферта, но имах гости, беше през седмицата и нямах много време за врътня около печката.
За цената, която беше в офертата, храната беше прекрасна, само й праснах отгоре един чеснов сос и всички си облизаха пръстите  Laughing

# 541
Така и не разбрах дали Карамел-ът на г-жа Стратиева е този в кв. Бояна с тортички по 84.20лв. И ако е така, ми е интересно като предмети на изкуството ли ги продават?

Да, точно този е!
Нямам против консистенцията на тортите/пастите им. Стига пастичката да не я предлагат за 84.20  Grinning Party Stop
За това че е била прясна и сочна тортата/пастичката - не отричам и не коментирам, защото досега не съм поръчвала торта от сладкарница, която да ми достави стара, суха и твърда торта. Така че това не е конкурентно предимство, по никакъв начин. Виж коректността, отношението, точността, бързината, комуникацията - е тук има какво да научат, но не виждам да имат желание.

П.П. Торти поръчвам веднъж месечно, минимум. Не за друго, но това е универсалния десерт, който с голямо удоволствие се яде от всички вкъщи /един не обича шоколад, друг не яде кремове под никакъв вид и т.н./. Така че имам поглед и преценка, и както казва Узи - собствен вкус за това какво е истински вкусна торта и какво е прясна сочна пастичка. В конкретния случай рождения ден се празнуваше на 3 пъти и имахме нужда от три торти - и трите поръчах на различни места и боянските карамели бяха най-слаби и като вкус, и като изпълнение на доставката под всякаква критика.
Тъй като говорим за колективно пазаруване все пак, втората фирма няма да я споменавам, тя не работи с ваучери. Третата торта беше от сладкарници Орхидея - качеството на тортите не го намирам за по- високо от карамел, но отношението е мнооооооооого по-добро и цените са по-ниски, така че ако търся компромисен вариант за торта с ваучер бих избрала и бих препоръчала Орхидея.

На Г-жа Стратиева ще обърна внимание, че не аз отворих дума за другия карамел, така че рекламата им въобще не е била моя цел. Така се получи , какво да се прави - не можеш да избягаш от истината, тя ще излезе под една или друга форма  Sunglasses

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 01:49 от Doro

# 542
  • София
Ако ще сравняваме Орхидея и Карамел, аз категорично съм за вторите. Повече никога няма да си взема торта от Орхидея - беше нещо със сухи платки и изкуствена сметана. Докато на Карамел, както вече казах, са вкусни, без обаче да са някакъв шедьовър на сладкарското изкуство. При мен не са имали и издънки с доставката, съвсем на време са идвали и двата пъти, които съм ги ползвала и планирам отново да взимам детски торти от тях.
И ни в клин, ни в ръкав да вметна, че на тортите на Лагуна доста са им свалили качеството  Confused

# 543
Е що ни в клин, ни в ръкав - съвсем на място си е  Simple Smile

Аз съм изумена от размера на ваучерните им торти за 13-18 лв /18 лв за детските с фигурки/. Мисля, че точно за тях Гъбка каза, че се хапват на два залъка. Няма как да са 9 парчета. Максимум 6. Като кг наистина го докарват до 1 кило, защото е мноооого сиропирана, тя направо се разпада като я решеш, дори по правилата с изстудения нож и т.н.

Не че това ме спря в последно време да взема 3 такива ваучерчета - и за 14 февруари, и за 8 март, и още една фигурална за малката  Simple Smile

# 544
  • София
Честно казано силно се съмнявам тази торта да тежи 1,600 кил,даже ако на някой му се занимава да я претегли като я вземе ще ми е интересно колко ще излезе.

Няма нищо невъзможно в такова едно тегло за торта 14 парчета!...   Peace

Миналия път тортата беше доволно огромна, сега на 11 април се надявам нищо да не се е променило (тъй като вече я купих). Ако разгледате дискусията в старата оферта на Хани, ще забележите приятни подробности, касаещи съставките...  Wink За маргарин, сухи растителни боклуци и оцветители даже 10 лв биха били много! За вредата от тях няма да се убеждаваме...

Все пак, крайните боклуци и за по 2 лв не са добър избор!

# 545
  • София
О, загрях - Карамел (Хани) беше пускал и една малка торта (имам я във ваучерите си), вероятно нея Гъбка и мъж са мезнали на два раза!....  Laughing

# 546
Който му е огромна тортата може да ни покани на гости  Mr. Green ще я премерим и прегледаме с удоволствие!

# 547
  • София
Който му е огромна тортата може да ни покани на гости  Mr. Green ще я премерим и прегледаме с удоволствие!

Mr. Green

Хуните, които ще я ядат изобщо няма да са съгласни с тая приятна дегустационна идея!...

# 548
  • София
Добре,че се оформи дискусия на тема Карамел,та забелязах,че офертата е за уникалните торти на Хани!Грабнах веднага ваучер-идват празници,макар че и без повод бихме я хапнали!
Благодаря,момичета  bouquet

# 549
Момичета, мога да похваля тези торти:
http://grabo.bg/sofia/detska-torta-po-izbor-s-rachna-dekoratziia … 6540&affid2=7
Като видях Джани си помислих, че са Джани Папая, които предлагат и по клубчетата. Но се изненадах приятно, че това е една, дори невзрачна сладкарница, но пък с много хубави торти, срещу зала Универсиада, на Шипченски проход. Преди години ходихме там да хапваме торти, прясни, собствено производство...Преди 2 дни ядохме такава торта на детски РД, пак беше страхотна. Цените им помня, че бяха по- скоро евтини...Сега не знам как е като цени, като отношение, но мисля да поръчам за РД на малчо торта от тях. Ние ще празнуваме в тесен семеен кръг и идеята ми е да имаме поне детска тортичка. Та, ще докладвам после  Peace
Ивонска, 1 ден след теб ще празнуваме  Peace

# 550
  • Sofia
Аз пък не виждам никакво боядисване+подстригване в широк център....
Помагайте, ако видите нещо добро!  Praynig

# 551
  • София
Аз пък не виждам никакво боядисване+подстригване в широк център....
Помагайте, ако видите нещо добро!  Praynig
Заповядай  http://superdeal.bg/offers/Ekskluzivno-ot-saloni-Stilist-Kapanov … alen-podarak.html

# 552
# 553
  • София
Звънче, на кое от всичките неща?

# 554
  • софия
Звънче, на кое от всичките неща?
Уффффф, тоя таблет! За mp3 angry birds. Съжалявам, но тук не мога да копирам точния адрес.

Общи условия

Активация на акаунт