Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 48 519
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
  • Sunshine state
Здравейте!Някой пазарувал ли е от vip sdelka и да си е получил нещото.Аз чакам един лаптоп,но....изключиха си единствения телефон и нито лаптоп нито нищо....ужас
Имаше подобни отзиви още по нова година за подобна оферта от тях.Предупреждавахме и в предната тема.Преди това звъняхте ли на телефона? newsm78

# 241
Да,звънях.Дори исках на место да си получа компютъра,за да стане по бързо,а не от куриер и ми обещаха да го задържат в офиса.

# 242
http://bonusi.bg/offers/Profesionalno-proletno-pochistvane-s-Dafni-BG
Някой ползвал ли е това? Моля за отзиви!   bouquet

# 243
  • София
И аз бих искала да чуя отзиви за Дафне.  Peace

# 244
  • Sunshine state
Да,звънях.Дори исках на место да си получа компютъра,за да стане по бързо,а не от куриер и ми обещаха да го задържат в офиса.
Ако знаеш къде се намира офисът им,отиди на място.Дано да не е измама,но така като чета отзивите и от предишни теми... Tired

# 245
Момичета мен също ме интересуват офертите за почистване, все се каня да си взема и все не се решавам. Някой ползвал ли е заслужава ли си или след тях ще трябва да чистя и аз Wink

# 246
  • София
И аз живо се интересувам от оферта за почистване, която включва и изпиране на мека мебел като тази на Дафни БГ, така че чакам отзиви.

# 247
Здравейте дами,

Дали някой е пътувал с тази агенция. Ще съм много благодърна, ако споделите опит и мниния.
http://www.dalavera.bg/3v1-bryuksel-parizh-lyuksemburg-5-dnevna- … utm_campaign=4846
Хубав и слънчев ден на всички.

# 248
Здравейте! Утре -13,03,13 ще пътувам до София. Моля ви, кажете добър фризьор в района на хотел Шератон, защото съм от Варна и София ми е страшно непозната. Ако сте доволни от ваучер за издухване , Моля ви споделете.  bouquet

# 249
Момичета, моля за мнение за салона от тази оферта:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10468

# 250
  • София
Някакви отзиви за MILANO BEAUTY CENTER! Гледам тази оферта:
http://gepi.bg/offers/PROLETNO-NASTROENIE-S-RUSI-KIChURI-I-PRIChESKA-SAS-SEShOAR

Отзиви?

Аз съм много доволна, бях там за боядисване и сешоар, боядиса ме много старателно и успя да се справи с 1 боя ( доста ми е гъстичка косата)  Blush

# 251
  • София
И аз бих искала да чуя отзиви за Дафне.  Peace
Аз съм ги ползвала за миене на прозорци и пране на мека мебел.
Останах доволна. Жената е много мила и самата тя дойде да пере меката мебел.
Но за прозорците дойде мъж, много намусен. Бях предупредила, че са доста прозорци и даже си бях взела 2 ваучера.Мъжът се опита да пропусне прозорците на терасата и като му казах, само изсумтя и измрънка нещо. Изми ги де, но в мене остана едно такова неприятно чувство.....

# 252
  • В свой си свят :))))

Пуснете Търсачката на Дафни и ще ви излязат отзиви...аз лично не бих им се доверила, взимала съм си до сега ваучери за почистване от други фирми и бях доволна, определено възможността си заслужава, въпросът е да излезе оферта на качествена фирма

# 253

Пуснете Търсачката на Дафни и ще ви излязат отзиви...аз лично не бих им се доверила, взимала съм си до сега ваучери за почистване от други фирми и бях доволна, определено възможността си заслужава, въпросът е да излезе оферта на качествена фирма

Кажи за кои фирми да следим Simple Smile

# 254
  • В свой си свят :))))

Кажи за кои фирми да следим Simple Smile

Аз следя за Бонанза_Барчорски, Магниклийн или Свежест М, от първите имам лични впечатления и съм много доволна, от вторите много близки мои приятели също за с отлични впечатления, а от Свежест М една от мамите много ги похвали Simple Smile Дано съм ви била полезна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт