Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 48 530
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Някой възползвал ли се е тази оферта:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10449&refid=23574&webid=67

Никога не съм ходила на преглед за щитовидната жлеза, ако някой се е възползвал от офертата, ако може да сподели мнение.

Не съм ползвала конкретно тази оферта, но имай предвид, че ехографското изследване (като цена) е една малка част от прегледа. Ако лекарят има съмнение, че имаш здравословен проблем, назначава изследване на хормони и други показатели, където започва същинското изваждане (на пари  Tired)
Не се опитвам да те отказвам, просто ти насочвам вниманието, че едва ли  ще минеш само с този ваучер  Peace

Вчера бяхме на "В защита на пещерния човек", много добра постановка, много добър актьор - много истиски неща каза. Като представлението свърши и мъжът ми вика: "Все едно за нас е писано това"  Mr. Green
Хареса ми и идеята с картичкитие комикс, които ти раздават на влизане и после може да напишеш адрес и с куриер да ги доставят на хората.

И за пиците в Дон домат да кажа, на "6-и септември". Коренна разлика между пиците с ваучер и тези без. Ваучерните бяха с някакъв гаден колбас - от тези шунки, които се разпадат като ги пипнеш и с един отвратителен цвят. На вид невзрачни, а на вкус - никакви. Преди ваучера не бяхме ходили доста дълго време и решихме, че просто са свалили нивото, но вчерашните пици, които бяха на "редовни" цени, си бяха ок.
За мен това е поредното доказателство как евтиното излиза скъпо  Whistling

# 301
  • София
И за пиците в Дон домат да кажа, на "6-и септември". Коренна разлика между пиците с ваучер и тези без. Ваучерните бяха с някакъв гаден колбас - от тези шунки, които се разпадат като ги пипнеш и с един отвратителен цвят. На вид невзрачни, а на вкус - никакви. Преди ваучера не бяхме ходили доста дълго време и решихме, че просто са свалили нивото, но вчерашните пици, които бяха на "редовни" цени, си бяха ок.
За мен това е поредното доказателство как евтиното излиза скъпо  Whistling

Още от есента го забелязахме и то точно за тази пицария. Първият случай беше с поръчка на 3 пици с ваучер + 1 на редовна цена. Донесоха редовната пица след 5 минути, а за другите чакахме около 30-40 минути. Това не ни отказа и отидохме още веднъж. Този път пиците не ставаха. За другата пицария (Веслец и Триадица) за момента не съм забелязала разлика нито в качеството, нито в чакането.

Да похваля Мърфис. От 1 седмица сме се натръшкали всички от грип. Изобщо не ни беше до излизане и до ядене. Днес погледнах ваучерите и се оказа, че са били валидни до преди 3 дни. Обадихме им се все пак да попитаме - казаха да заповядаме. Ами така се печелят клиенти. Винаги съм ги харесвала, но с този жест затвърдиха мнението ми.

По този повод да кажа, че Далавера много ме разочароваха. Имах 50 лв. далавера кеш от миналата година. Изчезнаха ми. Писах им, но отказаха да ми ги възстановят. Няма значение кой е прав и кой е крив, просто заради 50 лева загубиха клиент, който със сигурност щеше да им донесе много повече печалби. С тяхна оферта сме ходили на екскурзия в чужбина. Непрекъснато се заглеждах и в круизите, които редовно предлагат и беше въпрос на време да се навия. Сега просто не отварям сайта им.

# 302
Много неприятно се е получило.
Може да споделиш оплакването и в темата за Плевен по градове. За да знаят и да не си вземат ваучери и други хора. Тук сме повечето софиянци.

М не намерих такава тема,но няма нищо.   Embarassed Надявам се да съм била полезна  Peace

# 303
  • София
Момичета, някой пробва ли вече новата торта ЛИНД на Лагуна? Споделете мнения, моля. Много ли е сладка, тежка?

# 304
Лагуна са ми мнго тежки на мен, а обичам дори обожавам сладкото ..

# 305
  • София
Лагуна са ми мнго тежки на мен, а обичам дори обожавам сладкото ..
Не съм съгласна. Тази с баварски крем е лека и много приятна. А аз не обичам особено сладкото и рядко ям торти.

# 306
  • София
Линд-а точно не, но с баварския крем и шоколадовата много пъти!
Много ми харесват и винаги са супер пресни.

# 307
  • София-Младост
Имам един излишен ваучер за йонен пилинг в "Д-р Бюти", някой ако има интерес да драсне на ЛС.

# 308
  • Sofia
Не мога да намеря добра оферта за кичури, някой ако попадне на нещо изпитано да казва  Peace

ПП. Как става това с преотстъпването на ваучери, те не са ли поименни? Бих взела пилинга, аз съм от много доволните от д-р Бюти.

# 309
  • Sofia
Отново се загледах в офертата на Лапни за Руската пекарна на Паренсов.
И отново няма опция за плащане чрез изипей, което ме отказва.
Имате ли обяснение защо точно с тази оферта не може да се плаща в брой???

# 310
  • София
Отново се загледах в офертата на Лапни за Руската пекарна на Паренсов.
И отново няма опция за плащане чрез изипей, което ме отказва.
Имате ли обяснение защо точно с тази оферта не може да се плаща в брой???

Щом ние не плащаме никаква такса за услугата, явно търговецът я поема. Може от пекарната да не са съгласни. Друг вариант е да искат да има реално купени ваучери на момента, а не да са отчетени, а после - неплатени. Особено при ограничен брой ваучери, често го правят. Тези имат ли лимит? Наскоро имаше ваучери с лимит за известна пловдивска пицария и се разграбиха за часове. След един ден пуснаха още 100 ваучера, но вече нямаше как да се плаща с изипей. Явно се бяха усетили, че има разминаване в заявките и реално купените ваучери.

# 311
  • Sofia
Жалко, аз плащам само с изипей, но това, което казваш, е логично.
Иначе - няма лимит.
http://www.lapni.bg/offer/5981/%D0%9F%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%A0%D0%A3%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%A5%D0%A0%D0%90%D0%9D%D0%90-%D0%BE%D1%82-%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%9F%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%A1%D1%83%D0%BF%D0%B0-%D0%9F%D0%B0%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%8F-%D0%91%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%BE-%D0%A2%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0%9D%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BE%D0%BD-%D0%9C%D0%BE%D1%80%D1%81-%D0%BE%D1%82-%D0%AF%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D0%B8-%D0%92%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-5-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0

# 312
  • София
Я, вижте какво за малко да изтърва  Laughing (има и снимка на док!!!  Flutter):

http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-zaben-kamak-polirane-s-air- … lna-kamera-0tm7zz

# 313

http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-zaben-kamak-polirane-s-air- … lna-kamera-0tm7zz

ivonska, изпитана оферта ли е,че в момента си търся за зъбен камък?

# 314
  • София

ivonska, изпитана оферта ли е,че в момента си търся за зъбен камък?

Не съм ивонска, но много тук са доволни от този док, той се премести тук от Краси дент, там също много от нас го ползваха. Всъщност, май не съм срещала негативно мнение....

Общи условия

Активация на акаунт