Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 425
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • London
Кога излиза 16 епизод?

# 331
Честит 8 март мили дами  Hug
 Bean на 15 март  Peace

# 332
  • София
А вие представяте ли си Клаус да правеше сексовете днес - на празника, заедно със Звяра гол в съседство!

# 333
А вие представяте ли си Клаус да правеше сексовете днес - на празника, заедно със Звяра гол в съседство!

Два инфаркта щеше да претърпиш в рамките на няколко часа.

Честит празник!

# 334
Честит!

# 335
  • Buffyworld
Честит празник, момичета !!!   bouquet

Ване, От кога го чакам и аз Звяра да предприеме нещо. Ужасно започна да ме дразни с тези истории с бившата си  Sad #Cussing out

# 336
  • КиТ

bouquet  bouquet  bouquet

Ау,верно преставяш ли си Crazy hahaha hahaha hahaha

# 337
Честит празник. Дори и да не правят секс, поне без дрехи да ходят... А те и това не ни отпускат. А пък Ването тотално изтрещя Joy

# 338
  Честит празник !   bouquet

Теди, между Стелените и Делените няма правилен отбор, а две страни, правилният отбор е: Team Originals And We hate Bonnie and Elena, And sometimes we hate Caroline too.

# 339
  • София
Да бе, Тeam Оriginals, пасувам. Аз съм тийм Иън newsm68

# 340
Да бе, Тeam Оriginals, пасувам. Аз съм тийм Иън newsm68

Joy Joy Joy

Аз съм в друг тийм , друг филм и обичам всички  Crazy

Честит Празник Момичета !  Hug

# 341
  • София

Е, що ти трябваше тез думи да изричаш??? Представих си го. Blush Blush И пак, и пак Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това ме подсети.  Ще взема да изчакам да излязат и двата епизода, и ще си ги гледам един след друг. Ма, с кой ли да подпочна??? Сложна дилема.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 342
Здравейте , дами. Честит празник на всички. Бъдете много щастливи и обичани  Hug Heart Eyes

Мислех да пусна клипче на Делена, но няма да дразня Стеленките  Mr. Green
Поздрав с любимеца на огромна част от пишещите тук  Mr. Green

# 343
  • София
Честит празник. Дори и да не правят секс, поне без дрехи да ходят... А те и това не ни отпускат. А пък Ването тотално изтрещя Joy

Чагиииииииииииииииииииии

# 344
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ха, здравейте и тук. Hug Hug Hug

Чета аз тука...и имам един тъп въпрос... Embarassed
Кой е Дзвера дет го редите с Клаус? Керълайн ли?
Нещо се почувствах кат НЕгледала филма, а смея да твърдя, че не съм изпуснала и минута от него. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт