Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 360
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Изчетох Ви   bouquet Нямам нетърпение да видя как ще се барнат Гагата и Тайлър на сватбата  hahaha/нали това е истинското име на Мейсън  newsm78/, а относно серията касаеща Древните ще си я гледкам щом ще има много Клаус  Heart Eyes

# 511
Не само те, и Фийби и другите нови актьори. Но от Дневниците няма да има никой, те затова сега се спукаха да щъкат насам-натам, докато другите снимат

# 512
  • Варна
А знаете ли някакви филми с Нина или Иън. Искам да ги видя в други роли  Simple Smile Иън го гледах в Изгубени  Party

# 513
Чакайте, не започва ли цял сериал за The Originals?  newsm78 newsm78
Аз чак сега прежалих Клаус, че няма да го има в Дневниците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 514
Чакайте, не започва ли цял сериал за The Originals?  newsm78 newsm78
Аз чак сега прежалих Клаус, че няма да го има в Дневниците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Ако одобрят сериала за древните и той продължи, Джо ще участва в дневниците, но по-рядко и като гост.

# 515
Съдейки по постовете му в туитър, доста залага на този сериал. Дано го харесат  Peace
Значи все пак ще се вясва и в Дневниците, на това му казвам добра новина  Crazy
Благодаря ти   bouquet

# 516
Актьори и от двата сериала ще могат да гостуват Simple Smile

# 517
Актьори и от двата сериала ще могат да гостуват Simple Smile
Звучи добре , Деймънчо и Еленка в Ню Орлианс на гости на Клаус  Mr. Green Joy Joy Joy

# 518
  Ааа не  Naughty, на Лена кракът и да не е стъпил в Древните щото ще я търкалям и шутирам до МФ !

# 519
Мен ме притеснява, тази иначе толкова симпатична женица Джули Плег, да не издъни нещата сега като поеме втори сериал. С 2 дини под една мишница да не стане МЯУ Tired ooooh!  Joy

# 520
Трети клип

# 521
Благодаря Simple Smile

Тази пък Керълайн веднага "Това ще направи Деймън щастлив". Сякаш всичко, което прави Елена е свързано с него. Дали това няма да доведе до скандал между тях 2-те  ooooh! ooooh!

# 522
  • Варна
Благодаря Simple Smile

Тази пък Керълайн веднага "Това ще направи Деймън щастлив". Сякаш всичко, което прави Елена е свързано с него. Дали това няма да доведе до скандал между тях 2-те  ooooh! ooooh!

Аз знам някои неща по въпроса  Whistling

# 523
Благодаря Simple Smile

Сподели в спойлер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 524
  • Варна
Благодаря Simple Smile

Сподели в спойлер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
ето http://series.twifun-bg.com/?p=12174

Общи условия

Активация на акаунт