Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 273
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Ло, къде видя джуки, аз всичко което виждах бяха белтъците й Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy
Само си хапеше джуките през няколко секунди и гледаше Клаус "предизвикателно", ма то вампир на хиляда и кусур години така ли се съблазнява?!  newsm78

Ти не я ли видя и в действие каква е, то това нейното действие ли беше, седеше като някакво дърво, ми то за тая работа двама се искат  ooooh!

# 646
Така и не разбрах защо върнаха Хейли отново на преден план, аз лично не я харесвам и чак ме е яд на Клаус ... Той е идеален за Керълайн  Crazy

# 647
е как защо Джъла е решила да ни мъчи още малко, после ще ги събере ще видите.
Хейлито май общо не я долюбваме Rolling Eyes

# 648
Joy И аз това видях , като ги обърна си казах колко е добра в ролята на зомби  Mr. Green

# 649
  • София
Joy И аз това видях , като ги обърна си казах колко е добра в ролята на зомби  Mr. Green

Значи аз съм била най - добре. През това време ръфах кекс и пих кафе, та нямах много време да се съсредоточавам върху нея.

# 650
Трябва нещо да стане между Клаус и Керълайн, иначе много ще ме е яд  smile3516 Не може просто ей така да е вкарана тази сюжетна линия  smile3512 Пък и те като двойка имат доста фенове. Преди няколко дена питах една приятелка, която гледа сериала Стелена или Делена и тя ми написа Klaroline  tooth newsm62

Секс сцената изобщо не ми се коментира. Някакси очаквах повече. На тази Фийби дали не й беше първа такава сцена, че седеше като дърво или така са й казали  smile3555 newsm62
Едва ли в H20 е имало нещо по-така  smile3532 smile3532

# 651
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Като ги знаем Джула и компания , по - добре монах  , отколкото да ни карат и с него да се прощаваме  Whistling

Дано за напред му отделят повече екранно време . Пък и някоя сгодна женица да му намерят , още  по - добре
Къде да му я намерят...ми той единствения HUMAN в Мистик Фолс...а, па шерифа не му е сгодна. Joy Joy Joy Joy

И аз съм на мнение, че много постен кекса тукЯ...я верно ко' правеха Суки и Ерик... Mr. Green

# 652

Къде да му я намерят...ми той единствения HUMAN в Мистик Фолс...а, па шерифа не му е сгодна. Joy Joy Joy Joy

Това ме подсеща, че на Comic Con-a май от 2012г. Имаше въпрос, с кой биха го направили и Зак (май така се казваше актьора, който играе Мат) каза Шериф Форбс  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 653
  Много ми харесват като двойка Мат и Ребека, за Стефчо искам Катрин.

# 654
newsm10

# 655
  • UK
Записвам се при вас, нова съм, представям се веднага, не знам стеленка ли съм, деленка ли съм, в момента в който Елена категорично избере някой от двамата и ще ме изгубят като фен, по-добре са си така, трябва да се поддържа огъня. Мъжете всички са хубави, гледам всичко сте заплюли, хвърчат очи, броят се татуировки, обещавам да не пипам нищо.  Peace
Надявах се Катрин да се задържи малко повече наоколо, яд ме е, че вековната любов на Деймън към нея се изпари за две серии, а сега след като уби Джеръми не трябва ли да я преследват духове? Хубава четворка се беше заформила по едно време. Стефан да влиза в релси, че наистина прилича на свекърва ми вече. 

# 656
  • варненка от София
Ох, това Хейли ми е много анти. И изобщо убиха всичко детско в мен и мечтите ми за Клаус и Кер.

# 657
Записвам се при вас, нова съм, представям се веднага, не знам стеленка ли съм, деленка ли съм, в момента в който Елена категорично избере някой от двамата и ще ме изгубят като фен, по-добре са си така, трябва да се поддържа огъня. Мъжете всички са хубави, гледам всичко сте заплюли, хвърчат очи, броят се татуировки, обещавам да не пипам нищо.  Peace
Надявах се Катрин да се задържи малко повече наоколо, яд ме е, че вековната любов на Деймън към нея се изпари за две серии, а сега след като уби Джеръми не трябва ли да я преследват духове? Хубава четворка се беше заформила по едно време. Стефан да влиза в релси, че наистина прилича на свекърва ми вече. 
Няма как да я преследват духове, тя не е физическия убиец. Тя просто фърли Джеръми в ръцете на Сайлъс...него трябва да го преследват...ама май той е с позиции пред вещиците , та може и да го пропуснат. Joy Joy Joy

# 658

Добре дошла!   bouquet

Всъщност Катрин само го ''подаде'' на Сайлъс, а той го довърши. Така че проклятието би трябвало да е над Сайлъс.

И на мен Мат и Ребека са ми много сладки заедно. Когато бяха танците в къщата на Ориджинълите Мат и Ребека като излязоха на паркинга бяха тооолкова сладки. До него Ребека сякаш се размеква и става като малка влюбена тинейджърка. Много са сладки  Heart Eyes
Аз си искам Деймън с Катрин, ама кой да ме чуе. И двамата са секси, лоши и си подхождат перфектно  Heart Eyes Хленчештата свекърва да си хваща под ръка '' сериозното '' Ленче и дим да ги няма.

# 659
По-вероятно е Стефан и Катрин, защото Катрин тотално загуби Деймън, в момента в който той разбра, че тя е била извън пещарата толкова години и не го е потърсила, а е ходила след Стефан  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт