Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 342
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ми Мокка толко много Клаус...

# 556
Ми Мокка толко много Клаус...

Ми малко си подскачах сутринта в леглото  Joy

# 557
  • London
Гледах 2 пъти, защото след първия бях толкова недоволна, че не можах да повярвам. Но, след второ гледане чувството е същото.
Нищо не ми хареса. Изчерпа се нещо сериала. Не се получава химията между персонажите.
Скрит текст:
Клаус и Хейли ги класирам за най-лошо изиграна секс сцена и неубедителен флирт. Разговора беше толкова сух, Хейла се уби да си хапе устните от първата секунда и беше ясно на къде върви. Нагласена работа.
Предлагам за финал да направят една тройка Деймън, Лена и Стеф и това ще е достоен финал на сериала. Така, около 10 мин да продължи, ако може малко мъжки дупета да покажат и толкова.
Сайлъс въобще не ме интересува. Нито какъв му е проблема. Имам чувството че ще го играе проф Шейн, защото Бека каза че оня умрял на острова. Та мисля Сайлъс се е превъплатил в него.
Сцените в училището, партито, нагласена работа.
Гледах и промото за следващия епизод - Ню Йорк, Д и Е в дискотека, пак се опитват да върнат теншъна от началото на сезона, когато Елена беше нов вампир и той я учеше да пие кръв.
Повторения, повторения....
Джула вече е загубила интерес от Дневниците, има нов проект в главата и от това страдат зрителите. Плюс това вече сме 4ти сезон, нещата отиват към завършек. Да направят още 2 сезона насила. За заклети фенове.
Джула ги вижда тези неща и е пренасочила усилия към Древните - сигурен шот. Подсигурена фенска маса, малко нови герои, нов сюжет (почти).
Бизнесменката в нея говори!

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 12:32 от Bean

# 558

Скрит текст:
Клаус и Хейли ги класирам за най-лошо изиграна секс сцена и неубедителен флирт. Разговора беше толкова сух, Хейла се уби да си хапе устните от първата секунда и беше ясно на къде върви. Нагласена работа.

И шаблонен, та шаблонен.  Tired

# 559
  • КиТ
Кажете деее, с кого се ошета Клаус?

Казвам, не четете

Скрит текст:
С Хейлито Mr. Green

Shocked Верно ли,нищо друго съм чела,ама това го отворих и #Crazy

# 560
  • sf
Отщя ми се да гледам  Sick
а цяла нощ го мислих тоя Клаус  Joy
кажете къде му е татуса,че да спирам да го мисля  Whistling

# 561
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ето татуса Hug

Скрит текст:

# 562
  • София
Той беше шаблонен щото с Мокка като му показахме с кво ше го бичуваме и се стресна момчето. И без това всички го захаресваха.

# 563
Има и пантера на ръката, ма не я показаха..

# 564
  • София
е как ше я покажат нали ше трябва да сложат голяма червена точка 18 +

# 565
  • UK
Изгледах и епизодът на мен ми хареса.

Скрит текст:
Повече ми допада подобрената версия на Елена, много ми прилича на Катрин. Стефан и Карълайн са ми мега скучни, да се взимат направо. Не очаквах кой знае какво от сцената с Клаус, та не бях и особено разочарована, те свестен секс в тоя сериал явно не правят.  Crazy Но Хейли ми е все така дразнеща.

# 566
  Изгледах:
Скрит текст:
Бекито ми беше много пасивна този епизод.
 Знаех си, че ще е с Хейлата  ooooh!. Много ми антипатична, ужасна игра от страна на Фийбито отново.  Sick. Пък Клаус какви болести може да си навлече с това, ако не е обезпаразитено...

# 567
Е, нали имаме ограничение възрастово, което е нисичко... но между нас си можем да признаем, че за 1000 години надали е оставил незапушени дупки.

newsm10  smile3521 smile3521

Много е жалко, че няма да го покажат, как ми се иска да го гледам...  Peace

# 568
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Изгледах:
Скрит текст:
Бекито ми беше много пасивна този епизод.
 Знаех си, че ще е с Хейлата  ooooh!. Много ми антипатична, ужасна игра от страна на Фийбито отново.  Sick. Пък Клаус какви болести може да си навлече с това, ако не е обезпаразитено...
smile3532 smile3532 smile3532

# 569
Скрит текст:
Клаус беше хубав, ама сексът доскуча... Хейли ме дразнеше. Много харесвах Фийби в Тайния кръг, но тук, особено с Клаус, нещо не ми се връзваше. Цялата сцена изглеждаше много нагласена.

а това So what's it gonna be? Going... or staying? е толкова близко до култовото –за мен-  "Are you coming or going? Or coming then going? or coming and staying?" от Queer as Folk, че челюстта ми се залепи за пода.   #Crazy Няма лошо де.  Наложи ми се да гледам как Клаус го казва отново и отново, но такива жертви с удоволствие правя.
Боят между Елена и Каролайн ми хареса. Новата Елена също. Малко да си поживее момичето.

Общи условия

Активация на акаунт