Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • London

Скрит текст:
Повече ми допада подобрената версия на Елена, много ми прилича на Катрин.  
Ами то една актриса по колко варианта може да изиграе една и съща роля? Mr. Green
Скрит текст:
Керълайн говори с Тайлър по телефона - ако дадат още една такава сцена и ще си направя сепуко. За какво го дават това? Да не си помислим нещо лошо за нея ако спи с Клаус след 2 епизода?
Няма страшно бе, ние сме претръпнали!
Същото важи и ако Клаус си покаже картините на още някого и заговори за разбитото си сърце. То на Хейли не и трябваше много убеждаване, какво изобщо си хаби изкуството Mr. Green.

Ей, на това момче Мат не му намериха приложение освен да им бърше сълзите! Много сад стори е той, няма гадже, няма личен живот. И за "Древните" не става. Laughing

# 571
Идвам да кажа, че в JOY има интервю с Иън и много хубава снимка от 3ти сезон Simple Smile

# 572
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Егати монтажа... newsm09 newsm09
Скрит текст:

# 573
Скрит текст:
Керълайн говори с Тайлър по телефона - ако дадат още една такава сцена и ще си направя сепуко. За какво го дават това? Да не си помислим нещо лошо за нея ако спи с Клаус след 2 епизода?
Няма страшно бе, ние сме претръпнали!
smile3532 Да, да, дааа!

И още - див(н)а планинска вълчица по съвместителство изкуствовед? А стига бе! Като произнесе mediocre art, щях да ударя чело в пода.  hahaha hahaha hahaha

# 574
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я как се развил татю в годините... Joy Joy Joy Joy

# 575
  • София
да, да... хубаво, че си е направил операции на фейса Simple Smile

# 576
  • София
На ушите ма, ама Йо докат не потвърди, ще си мисля, че е спал с лепенки  Mr. Green

# 577
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Снимката от '93 е потресаваща.

# 578
  • London
Ееееее, аз мислех че е забранено да се обсъждат ушите на конкретния момък! Ако знаех да съм го почнала преди колко време...
Та какво говорехме  Mr. Green
А бенките на другия обсъждат ли се или още е табу?

# 579
Аз харесвам бенки.  Blush Давай да ги обсъждаме, една по една. hahaha

# 580
  • София
Е ти пък точно ушите ли да забраним за обсъждане... сал едни очи не стаа, няма да е интересантно на аудиторията.

# 581
   Ся се сетих,

Скрит текст:
такова гонене падна след Елена тоя епизод...,много им подхождаше музиката от Бени Хил    

# 582
# 583
Изгледах го още сутринта  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Не се изненадах, че Клаус спа с Хейли. Бях го прочела на спойлер. Все се надявах Керълайн да е , ама уви  Joy
Елена така ми харесва. Време беше да спре да хленчи и реве. 3 сезона и половина едно и също от нея. Хареса ми, когато каза на Деймън, че вече не я е страх да каже какво иска и че той така я харесва повече  Mr. Green Mr. Green
Стефан като някаква лелка мрънкаше през целия епизод. Разбирам, че иска да помогне, ама вече е досаден Tired Керълайн беше права да защити майка си, ама Елена показа малко бойни умения  Mr. Green Ребека и Деймънчо са добър екип Joy
Елена явно никога няма да се върне при Стефан. То явно му каза, че не е заинтересована от него повече. Като гледам в новия трейлър и без чувства си се сближава с Деймън Joy Joy
Искам Илайджа да се върне  Peace
Не знам още дали ще усетя липсата на Тайлър, не ми е бил от любимците във филма  Joy А и аз съм team Klaroline  Joy Joy Joy

# 584
Според мен има на ушите, ама не е признавал никъде.

Общи условия

Активация на акаунт