Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 317
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Ямбол
Според мен има на ушите, ама не е признавал никъде.
И според мен само на ушите,а вие му направихте пълна промяна hahaha

# 586

Скрит текст:

# 587
Изгледах .. Абе аз по принцип не се оплаквам, че не ми е харесало, все пак не може всичко да ми хареса, но този епизод ми беше много измукан

Скрит текст:
Сексът беше много принуден, нямаше химия между тях, но хубавото е че видяхме гол Клаус. Хейли сигурно 100 пъти си прехапа устните  hahaha Още от самото начало знаех к'во ще стане  bowuu Елена ми харесва с новия си характер, ама да вземе да изхвърли тия задръстени дрехи  Sick Все едно от на баба гардероба ги извадила. Преди отиваха на старата скучна Елена, но сега хич не си пасват с характера. е, да не се облича чак като Катрин, но поне да е с по-модерни дрешки (Като на Кер).... Керълайн и тя взе да ме дразни много. Нали уж била по-силна пък к'во стана? Лена с два удара я повали. Да хваща Стефчо под ръка и да си заминават. Лена много на гадна кучка го играе. Милите мажоретки колко са се трудели за състезанието и накрая нашта отиде и ос.ра всичко

Джула вече прекалява ... то бива, бива боза, ама то нейното направо манджа с грозде  Sick Sick Sick Да вземе да се махне   #2gunfire

# 588
  • sf
Аз все се чудя , ама не смея да питам  Joy Керълайн как стана толкова морална като вампир, като преди това беше с мнооооого свободно поведение  Crazy

# 589
  • UK
Аз все се чудя , ама не смея да питам  Joy Керълайн как стана толкова морална като вампир, като преди това беше с мнооооого свободно поведение  Crazy

smile3521 smile3521 smile3521

Изгледах и аз Peace Доволна, недоволна - това е положението! Laughing Утре ще пиша, че ме мързи сега...

# 590
  • София
Изпитвам смесени чувства.
Скрит текст:
Първо- в какво го превърнаха Клаус. От вампир, заради който всички се подпишкваха от страх, само при споменаването на името му, го превърнаха във вампир, който всеки мухъл, дето мине през града и иска да го прецака, изманипулира, или просто да го накара да свърши нещо, го плаши с Керълайн. - Бегай копай нивата, че ще кажа на Кер и тя ще те намрази. Падни- стани, сто лицеви, иначе казвам на Кер и ще я видиш през крив макарон. И, той милия, какво да прави, изпълнява. Заради любовта.SadSad  Смеете се на Стефчо, ама ако продължават така да му осират на Клаусито  поведението, няма да е добре. Добре поне, че не клишираха съвсем с някоя поява на Кер, тамън като са голи тя да ги види и да изпадне в дълбока депресия.   За останалата част от епизода няма да коментирам, че то и няма кой знае какво за казване. 

# 591
Нали уж била по-силна пък к'во стана? Лена с два удара я повали.

Какво знаеш ти, Ленчето е по-силна от древен вампир... Mr. Green Тя е истинска заплаха очаквам да тръшне без проблем Клаус или Сайлъс.

# 592
  • София
Няма какво да се чудим на "омекването" на Клаус. В този сериал стана ясно, че не са способни да изградят цялостен образ дори и на дърво...

# 593
# 594
Епизодът не ми хареса .
Изключвам моментите с Клаус .. били те с Хейли , или не . Щом има Клаус всичко е наред  Heart Eyes

Останалото - боза , скука и лазене по нервите . Кой от кой , по - дразнещ  ooooh!  Но в епизода фаворит по ужас ми беше Елена , отвратителна .

Не мога и да я сравня с Катрин . Едната е секси , манипулативна .. истински лоша . Другата е като малко разглезено детенце , на което са му взели куклите . Не съм вярвала , че мога да го кажа , но ми се иска да си върне чувствата . Поне бях свикнала с глупостите й , сега е по - непоносима от всякога.

# 595
аз гледах нощес...начи много ме е яд кардинално за Джоузеф, щото е много талантлив, а сякаш се пропилява в Дневниците...не знам защото Фийби по принцип не я харесвам ли какво, някак си не ми седяха равностойно...като направя съпоставка с ролята му в Бен Хур това си беше направо детска градина Laughing иначе самата Фийби не ми беше толкова дразнеща колкото при предишните си появи, ама...дано видим Жоузи по НВО скоро Laughing  същото май мога да кажа и за Нина, много добра актриса е и много ясно си личи последните епизоди...иначе епизод като епизод...бели конци отвсякъде Laughing

# 596
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
СПОЙЛЕР!

Скрит текст:

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 597

Joy Joy Joy Joy Joy

# 598
  • UK
Да, епизодът си беше нормален епизод, нищо кой знае какво...
Клаус и Хейли бяха скучни, не заради Клаус, а заради цялата ситуация, всичко беше толкова предвидимо, че няма накъде повече, секс сцената беше кръгла Нула... Cry Cry Cry

Стефан - беше като някоя свекърва, Кар беше върха на морала, Елена ми беше скучна честно казано не знам защо, но много ми хареса като каза на Каролайн докато се биха да си изключи и тя човечността, та да спре да хленчи за Тайлър и да си признае, че си мечтае за Клаус hahaha hahaha hahaha

Деймън беше супер як! Mr. Green Както винаги!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Секси, спокоен, действащ, а не БЕЗдействащ!

Никой нищо не казва за подчинението??? Отиде си! ОЛЕЕЕ! newsm44 Ама завинаги ли???

И една хубава страна на епизода - нямаше ги БОНА и ШЕЙН/САЙЛЪС! Въпреки, че искам да се развива историята около Сайлъс - хич не искам да го гледам в тялото на Шейн, да намерят някой красавец и да го дават на масата да го преплюваме! Peace Twisted Evil

# 599
Ми тва подчинение си замина. Нали било продиктувано от чувства, пък те ся липсват... Joy hahaha
 Интересно ми как ще реагира Стефо кат разбере, че отново безчувствено са къртили ламперията в Ню Йорк... Joy Подчинение ЙОК!!!

Общи условия

Активация на акаунт