Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 266
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

И на мен Мат и Ребека са ми много сладки заедно. Когато бяха танците в къщата на Ориджинълите Мат и Ребека като излязоха на паркинга бяха тооолкова сладки. До него Ребека сякаш се размеква и става като малка влюбена тинейджърка. Много са сладки  Heart Eyes
Аз си искам Деймън с Катрин, ама кой да ме чуе. И двамата са секси, лоши и си подхождат перфектно  Heart Eyes Хленчештата свекърва да си хваща под ръка '' сериозното '' Ленче и дим да ги няма.
Ми то Ленчето и тя ся е лошо момиче...кат я гледам ич тамън не хленчи...че на нея не й пука. Joy Joy

# 661
  • UK
Всъщност Катрин само го ''подаде'' на Сайлъс, а той го довърши. Така че проклятието би трябвало да е над Сайлъс.
О, да, моя грешка. Жалко все пак.
Всъщност не е толкова сигурно Ленчето с Деймън ли ще си остане, когато вече не е под влиянието му, все пак преди да стане вампир, преди подчинението и т.н., тя избра Стефан. Стори ми се доста разочарована, когато Деймън и каза, че не иска да става човек, и приятно изненадана когато разбра, че Стефан всъщност това е искал, как мечтал да остареят заедно и т.н. Интересно как ще си върне човечността, трябва да се случи нещо доста силно и разтърсващо, но нека да е по-натам, първо да се порадваме на забавната Елена с Деймън в Ню Йорк. И на мен са ми малко секс сцените.  Blush

# 662
  • Варна
На който са му малко секс сцените да гледа Истинска кръв  Joy Искам да дойде върханката от втори сезон на ИК в Мистик Фолс  Mr. Green

# 663
  • UK
Всъщност Катрин само го ''подаде'' на Сайлъс, а той го довърши. Така че проклятието би трябвало да е над Сайлъс.
О, да, моя грешка. Жалко все пак.
Всъщност не е толкова сигурно Ленчето с Деймън ли ще си остане, когато вече не е под влиянието му, все пак преди да стане вампир, преди подчинението и т.н., тя избра Стефан. Стори ми се доста разочарована, когато Деймън и каза, че не иска да става човек, и приятно изненадана когато разбра, че Стефан всъщност това е искал, как мечтал да остареят заедно и т.н. Интересно как ще си върне човечността, трябва да се случи нещо доста силно и разтърсващо, но нека да е по-натам, първо да се порадваме на забавната Елена с Деймън в Ню Йорк. И на мен са ми малко секс сцените.  Blush

Да, и аз мисля така, колкото и да съм Делена фен, гледайки филма, особено последните 3 серии - е ясно, че скоро скоро ще има пак Стелена Sad Sad Sad
В един момент, когато Елена си върне човечността според мен тя дори ще обвинява Деймън, че я е накарал да я изключи...  и ще си иска пак да си страда със Стефко.. Whistling

На който са му малко секс сцените да гледа Истинска кръв  Joy Искам да дойде върханката от втори сезон на ИК в Мистик Фолс  Mr. Green

Хаха, това ще е върха! hahaha

# 664
  • София
Айде сакън! Суки не я щЪ с железни гащи!

# 665
  • Buffyworld
На мен серията ми беше много скучна. Но Елена ми хареса . По- добре да остане така. Харесва ми как не й пука изобщо нито за Деймън, нито за Стефан. Клаус защо толкова се прави на заинтересован от Хейли ?

# 666
  • София
според мен не се прави на заинтересован, просто си облекчава нуждите.

# 667
  • Buffyworld
Ами прекалено добре се държеше с нея , та затова се усъмних.

# 668
  • София
е какво да и направи?
тя е курветина - възможност за секс без обвързване и задължения! едно време Карълайн беше така

# 669
  • UK
На Еленка май най и подхожда Илайджа, абсолютен аристократ, който държи на думата си, на честта, дрън-дрън, нищо общо с нашите хубавци, дето г.за си дадоха за нея и все не са достатъчно добри, за да са с нея  Crazy  Той ми липсва, къде се изгуби?

Откъде четете книгите? Могат ли да се свалят отнякъде в оригинал? Не ми се четат аматьорски преводи на фенове.

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 16:24 от dejie

# 670
  • София
е, да не проклинаме Илайджа така! Моля ви се!

# 671
Според мен се свърши със Стелена още  към средата на трети сезон. Стефан по доста начини допринесе за това. Деймън е единственият, който мисли само за нея и действа най-разумно. Стефан вижда, че прави грешки и продължава да я слуша. Както я остави да умре и спаси Мат. Деймън не би се замислил и за секунда кой да спаси. В това е разликата единият е плътно зад нея във всичко, а другият е готов да я остави да умре  ooooh! ooooh! Ще се потретя вероятно , но онзи момент, когато Стефан знаеше, че Клаус ще принесе Елена в жертва и вместо нещо да направи той я влачеше по планините  ooooh!
Ако питате мен разочарованието за Елена от Стефан беше във връхната си точка, когато Ребека го попита да ти изтрия ли спомените за нея и той веднага "ДА, направи го!". В крайна сметка имаха толкова хубави моменти, а той искаше всичко да загърби, толкова я е обичал.. А Деймън, когато умираше в края на втори сезон й каза, че всичко би преживял пак Peace
Спирам, че и без това тук не се толелират дългите постове  Joy Joy

# 672
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мене ми е чудно начи...как ся Ленчето ше си върне човечността...па тя веке не подвласна на Дамян, кой ще й я върне, че не моем да се сетим... newsm78 Много и пука Ленка и за Дамян и за Стефанаки.. Joy Joy Joy
Само дет Дамян може да вика в нея желание за секс...инак не си го представям.

# 673
Е като изключим нуждите , които има  Laughing , Клаус търси информация за  Катерина .

И със сигурност ще завъртят някаква интрига със семейството на Хейли   в   '' Древните ''

# 674
  • София
Тереза, тва с нетолерирането е защото тоя спор Стелена - Делена толкова дълго и напоително го водихме с години, че... сама може да видиш в по - стари теми кви чаршафи и обяснения са.

Общи условия

Активация на акаунт