Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 268
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Тереза, тва с нетолерирането е защото тоя спор Стелена - Делена толкова дълго и напоително го водихме с години, че... сама може да видиш в по - стари теми кви чаршафи и обяснения са.
Добра идея, няма да е зле да почета малко назад сигурно има интересни мнения  Peace

# 676
Стелена , Делена ....

в крайна сметка : хвани единия , удари другия и накрая утрепай Лена

# 677
  • Разпиляна във въображението
И на мен Хейли хич не ми харесва. Не съм фен и на Клаус. Може и да сте забелязали, но съм фен на Мат. Обаче колкото и странно да е, но си мисля, че Хейли разбира Клаус такъв какъвто е. Разбора, който направи на картините му, начина, по който си говореха. Просто такова ми е усещането. Все ми е едно какво ще става с тях. Клаус е привлечен от Кар, но той се сдържа в присъствието й. Все трябва да прави добри неща, да се сдържа, а той не ми изглежда хич добро момче, нито склонен да се променя много.

# 678
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Стелена , Делена ....

в крайна сметка : хвани единия , удари другия и накрая утрепай Лена
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 679
  • София
Разбира се, че не може да се промени. та той е на 1000 години... Много логично думаш Мириел!

# 680
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кера ще го промени, даже до някъде успя. Ми той даже е Ревльо Ревлев. Joy Joy
Кера го храни...погледа му казва "Убий ме обичам те.." Joy

# 681
  • София
тцтцтцтцттттттцццц! Ревльото е Стефан! Той потапя градове в сълзи!

# 682
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че ще го промени. При първия случай, когато трябва да спасява кожата си, той ще нарани приятелите й, а тя няма да му прости.

# 683

К'ви градове?! Ти не знаеш ли че Стефан е направил Тихи океан и заради него се повишава водата на океаните  hahaha

# 684
  • Варна

К'ви градове?! Ти не знаеш ли че Стефан е направил Тихи океан и заради него се повишава водата на океаните  hahaha
Joy Joy Joy

# 685
  • КиТ
Алоо,Стефан не плакал толкова  Crossing Arms

# 686
  • UK
Аз не помня да е плакал някъде, изгледах всичко накуп и нещо ми се омаза цялата история.
Но вярно е малко примиренчески-пораженчески тип. Все тъжнее нещо, а ако се усмихне го прави като Мона Лиза.

# 687

Няма да го промени, но той нали си има нежна страна и я показва понякога, Кер затова го харесва, пък когато е гаден "махай се ни тъ щъ"

# 688
  • София

Е, то ако не сте ти и Мишето да му триете сълзите и да му прикривате резилите...

# 689
Аз не помня да е плакал някъде, изгледах всичко накуп и нещо ми се омаза цялата история.
Но вярно е малко примиренчески-пораженчески тип. Все тъжнее нещо, а ако се усмихне го прави като Мона Лиза.

Не е плакъл много, но той е по-мека душа за разлика от Деймън и затова толкова му се подиграват  hahaha

Е, то ако не сте ти и Мишето да му триете сълзите и да му прикривате резилите...
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт