Приятни и/или досадни аватари и подписи -14

• 30 889
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мдаа, нула са ти точките от мен, че и наказателни бих дала Joy
Ама така е, не може всички да ни харесват Mr. Green. Ей на , и моят сегашен аватар никой не го харесва, а аз умиргам всеки път, като се погледна Laughing.

# 391
Мдаа, нула са ти точките от мен, че и наказателни бих дала Joy
Ама така е, не може всички да ни харесват Mr. Green. Ей на , и моят сегашен аватар никой не го харесва, а аз умиргам всеки път, като се погледна Laughing.
хахахах, и аз Роналдо трудно го търпя  Sick...Една от причините да не си кръстя детето Кристия/ан беше, че е типично име на футболиер (без да засягам някого, разбира се - името горе-долу го харесвам)  hahaha

# 392
А ти... тииии smile3544. Всичките ми точки бих ти дала Heart Eyes. Или поравно на теб и Ройс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 393
А ти... тииии smile3544. Всичките ми точки бих ти дала Heart Eyes. Или поравно на теб и Ройс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нали, нали. А ,знаеш ли аз колко трудно ще гласувам като не мога да си дам и една точка  Joy.

# 394
  • КиТ
Алооооо кво се наговаря тука за точки  Twisted Evil Joy Joy Joy Joy

# 395
Са, да не вземеш да ни изпортиш в другата тема, а?   Laughing

# 396
  • КиТ
 Twisted Evil Айде от мен да мини Crazy Joy Joy Joy

# 397
  • София
Нали, нали. А ,знаеш ли аз колко трудно ще гласувам като не мога да си дам и една точка  Joy.
Всъщност по правила не знам защо да не можеш  Whistling
Аз пък Роналдо за първи път го видях. Не следя футбол, само името съм чувала, даже винаги съм си мислила, че е тъмнокож. Обаче Ради така ми го представи, че взима 5 точки.

# 398
  • КиТ
Всъщност по правила не знам защо да не можеш  Whistling

И аз винаги съм се чудила и винаги съм искала да дам за себе си минимум 8 точки,ама  Whistling Joy Joy Joy

# 399
  • Once there was a Hushpuppy...
Джери Joy, то има един Роналдиньо - той е чернокож и бразилец май newsm78 и аз футбол не следя, но моя мъж като зяпне, аз минавайки фиксирам по някой който си хвърля тениската или гащите, или нещо такова Shocked А, италианците са супер яки футболисти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама за мен стават само за гледане, не им разбирам от ритането Embarassed

# 400
  • КиТ
Ама за мен стават само за гледане, не им разбирам от ритането Embarassed

То пък много сложно за разбиране,дузпа,корнер,засада,симулация и това е май Crazy Joy Joy Joy

# 401
  • Once there was a Hushpuppy...
Хи,хи Плами Peace, вярно че няма за разбиране, не ги следя, изявите им и кой колко бил станал добър

# 402
  • В Космоса
На мен Роналдо леко мазничко ми циганее, но самата му физиономия е такава ловърска, личи си. Crazy

# 403
Абе не ми е дори и това, че циганее, но само като му чуя името, и си го представям как се търкаля за дузпа Tired

# 404
  • КиТ
но само като му чуя името, и си го представям как се търкаля за дузпа Tired

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт