Приятни и/или досадни аватари и подписи -14

• 30 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Абе не ми е дори и това, че циганее, но само като му чуя името, и си го представям как се търкаля за дузпа Tired
Те вИдиш ли- обременена си от някакви предразсъдъци за качества  Mr. Green
Ради, моя мъж гледа футбол по-малко от мене. А аз отдавна не гледам изобщо   Grinning

# 406
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, не ми е  само това обременеността, и едни снимки ме стряскат насън Mr. Green
Скрит текст:

Извинете ме, днес съм зла и компроматна Joy

# 407
Яно съм старомодна Embarassed
Това с цветето зад Ушо и модела гащи Shocked

# 408
  • Once there was a Hushpuppy...
Хи,хи не знам за цветето, как му стои hahaha hahaha hahaha hahaha но знам, че късите панталонки стоят....... smile3521 smile3505 да кажем - добре Blush Mr. Green

Джой, не тебе последно какво не ти харесва - как пада за дузпа или как се носи, или че се гелосва, изясни се, щом ти е ден да си зла Laughing  - виж се само, работиш против мен, какви са тези кадри с цветенце в косата Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 409
  • Сопот, Пловдив
Джой, Kissing Heart ! Това по случай оценяването на красотата на Марат  Grinning . Пък сега да си призная, с риск да си изгубя очакваните точки   Grinning , че и аз го харесвам Кристиано. Външно. Ама както казах и в другата тема - много е надут, поне аз с такова впечатление оставам. Но това не ми пречи да си въздишам по него, той и Марат се подписва под някакви закони, които на мен не ми се нравят, ама си е все така хубав.  Crazy

Чернокож Роналдо има междудругото, и двамата с Роналдиньо са бразилци.  Peace

# 410
Стига бе, Ради Laughing. Като мечтата всеки дърт ..... изглежда с тия шортички Mr. Green

# 411
Машонка, кой е на снимките ?

# 412
Ау, LOST, много си готина Party

# 413
Благодаря, заслугата както винаги не е моя, този път тоалетът ми е от Акаша, за което й благодаря...от доста време си го пазя, скоро съм на път и се настройвам

# 414
  • София
Хаха, Джой, започвам да ти влизам в положението с тия снимки  Mr. Green Има ли жена Роналдо, нейни ли са панталонките?

# 415
Аз пък ще ви пленя не с кой да е а с Пернишкия Роналдо  hahaha
Скрит текст:

Лост, с Рафаел Надал съм. Heart Eyes
Роис, страхотен ти е Маратчо, особено с по-дълга коса го видях днес в нета...ммм...

# 416
Маш, имай милост Crazy Вярно, че прилича доста, но оскубаните вежди на втората снимка просто Joy Joy Joy той по-старателно от мен си ги е оформил ooooh! hahaha

# 417
Ах, веждите, веждите! Не мога да му стъпя на малкия пръст да знаЙш.  Joy

# 418
# 419

Лост, с Рафаел Надал съм. Heart Eyes

Брей брей, изобщо не знаех кой е, но след тези снимки съм му тотална фенка

Общи условия

Активация на акаунт