Брей, толкова далечно ми се струва това време, а е било преди година само
Иначе аз съм за малка разлика на децата. Ние със сестра ми сме с голяма и никога не сме били особено близки.

Как сте, наред ли е всичко?
Днес щях да я водя при педи, но гледам, че са избледнели, спрях и ябълката и ще видим утре как ще е.
И аз между другото много пъти съм се чудила защо пресен плод може, а сок не може.

Освен, че са пълни боклуци, за какво точно го препоръчва този сок? Кое му е нужното и полезното за едно бебе? Аман от тия неграмотни педиатри 

Онази вечер гледах The words, а вчера 1/2 от Flight. Сега се надявам да си намеря Оскарите качени някъде, че нямах сили да будувам цяла нощ 

За да съм солидарна с моята брачна половинка в живота, да ти кажа, че и аз съм на приключване, от вчера вече голям недоимък, днес едвам-едвам, мисля, че до няколко дни ще приключа окончателно и аз
От една страна не ми е радостно, но от друга ще си е облекчение, а и от трета при мен се налага наистина, за да мога да си пусна изследванията за щитовидната после, да видим има ли й нещо или оная крава ме накара 9 месеца да пия хормони нахалост

) реших да пробвам, но не се получи, така че резултата е проба-грешка
)))
дано скоро го израстете

А човечето в него е прекрасно 

Същата работа и при нас, като кажа пак, че нови кремове са ни казали и тя "Как може толкова скъпа козметика? Не знам, ти си знаеш, но другите майки се порастяват децата с Бочко"
Ако не помогнело, нямало и да навреди
Да си пъхне тя 

И аз си чакам с нетърпение една поръчка, уж трябва тази седмица да дойде, а и баба ми си идва в събота от Америка, и нямам търпение, че и на нея съм и поръчала разни неща 
Аз затова много внимавам къде водя моя и по принцип не обичам да общува с много деца, сега покрай тези болести, особено в затворено пространство, а и той се изнервя 
, но тези дни ще си имаме зъбче май, сякаш леко е пробил като на снимката, която Блонди беше пуснала на Ками.
, пожелавам на всички, които са желаещи да им се получи от раз.
, та затова този път си казах направо какво искам

За хъски - никога не бих взела. Изключително своенравно и непослушно куче, иска адски много движение, внимание и да не остава само. Ако не стане нещо на неговата, прави страхотевични бели и не можеш да го научиш да слуша, наистина са ужасни. А аз лично не ги харесвам и външно. Иначе обожавам големи кучета, но мъж ми не се съгласи, а и бяхме принудени заради прибирането ни в БГ да се съобразяваме дали ще я взимаме с нас в самолета или ще я оставяме някой съсед да я гледа. Че тя става, а моите любими 30-40 килограмови ротвайлери - по-сериозна работа 

но всичко си е Божа работа - Сашето го правихме 3 години..
вече си мислех, че или аз или ММ имаме проблем - а док не виждаше проблеми...и след мнооого неуспешни опита, накрая се получи
и за това се надявам скоро да започнем с опитите за второ бебче - не ми се иска да е голяма разликата между тях 
явно, че не е от тях...
Пюретата на Ганчев като че ли много повече му харесват на малкия и си ги яде, отколкото тези на Хип и реших само от там да си пазарувам...

, засрами ме