Отговори
# 540
  • София
Привет момичета
Тарантулке  newsm59 Да си жива и здрава  Hug  bouquet
Момичета,аз исках само да се похвалим,че днес ходихме при доктора и прегледа малката.Няма зачервено гърло и е съвсем здрава.Сополките се оказа,че ги има още не за друго ами защото всеки момент ще ни избие зъбче  Mr. Green Скоро и ние ще се похвалим  tooth

# 541
Здравейте,
имам да наваксвам от вчера, че бяхме днес на 2 разходки  Laughing, но да се похваля, че имаме зъбче и до ден, два сигурно ще имаме и второ, от кога ги чакам тези зъби и аз да се наспя  Mr. Green
Мернах, че честитите на Файв, честито и от мен!

# 542
  • София
Месечинке обувчиците са много хубави, но ако са за ходене според мен не са много подходящи. Ако са за прохождане трябва да имат усилена петичка, за да не се криви крачето. Тез доколкото мога да видя от снимката са тип буйки. Иначе за номерацията виж и тук http://www.k-k.bg/shoes/info_number_shoes.php. Имай предвид, че размера понякога се различава на различните марки, незвисимо че номера е един и същи.

Тарантулке ЧРД. Много здраве, късмет и успехи.

Гунди ти по 5 дни ли ще въвеждаш новите храни. Аз засега карам по 6-7, но се чудя за по-нататък дали 5 дни няма да е достатъчно.

Оффф не мога да си намеря линка с пюретата на Хип, този в който имаше и какво действие има всяко пюре. Уж го запазих... Embarassed

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 18:17 от anita7

# 543
Привет,привет.... Hug

Разписвам се да отчета един озъбен Явор  Mr. Green И то с цели два зъбака  bowuu Единия се е подал и драска,другия пропязва и усещам че тия дни ще избие и той.
Кривотиите му явно от това са били.....прави бяхте,а снощи беше кошмар и ужас  Shocked Тази нощ съм сама с двамата и по-добре изобщо да не се нагласям за сън.Приготвила съм си Ана Каренина /филма/ и тези испанските дето ги гледа Вг1...и книга имам....хич няма да се тъкмя за лягане  Naughty

# 544
Тарантулка  nbirthday много здраве, щастие за теб и семейството ти Hug
Самимами аз не знам да има спецялен прах за бебета. Поне не в ДМ и в суперите. Тези които са с картинка на бебе отпред се водят хипоалергични и затова стават и за бебета, не миришат на нищо. Аз си пера с течния Ариел, в началото ползвах един такъв без мирис на Хенкел.Като цяло sensitiv стават за бебета
Фери и аз така давах малко след това  и повръщаше. Сега изчаквам поне час и половина да има след пюрето Hug
Марли сигурно му е дошло повечко храната на малкия и затова така
Файв честито зъбче
Мериджейн и на нас ни се очертават 6 полета за 3 месеца Crazy. В кой град сте?Бебешката вода на Хумана я зачетох миналия ден, пише да се ползва до 2-3 дена от отваряне. Няма нужда да преваряваш
Елвирка браво за килограмите. И като казах килограми Бюти почваш ли диетата? Аз от утре. Запасила съм се днес с шоколад и сладолед за последно Whistling
Блонди не знам на Камелия дали ще и хареса аргановото олио, щом не одобрява зехтина, но ти можеш на салатата да си го слагаш. Иначе мисля, че царевичното олио също става
Днес какъв ни беше обяда, пюре от домашен картоф, тиква на Хип и домашни тиквички. Бляк, е нямаше по-гнусно нещо Sick. Хапна малко, но се гнусеше, яде защото беше гладен. Тиквата на Хип няма да я купувам вече, има вкус на сапун ми се струва. Домашния картоф стана като лепило, а тиквичките бяха като вода и дори с АМ не се сгъстиха. Гадория. Имам въпрос, знам, че се е обсъждало, но как правите картофа, да не става такъв течен и тиквичките също
Луничка честито зъбче и на вас
Месечинка тук номерациите ги дават направо така

6-9 месеца-18
9-12m- 19
12-15m-20
15-18m-21
18-21m-22
21-24m-23

# 545
anita7, този ли?
http://www.hipp.bg/dopulvashto_hranene/page/2
Честити зъби на всички бебоци  Hug

# 546
  • София
Да същия. Благодаря ти Хриси.  bouquet

# 547
  • Варна
Анитка,
не са за ходене, сега за пролетта искам да му взема нещо. За прохождане ще взема сигурно на Колев и Колев, много ги хвалят уж Rolling Eyes
Муки,
честити ви зъбаци Laughing
Тайра,
те сополите бавно се чистят май, и нашият още изкарва по някой и друг като кихне, но няма нищо общо с преди, слава Богу Praynig
Лино,
аз поръчах 18-ти номер, да видим как ще му седят. Тиквата на Хипп и Бобо не я ще. Определено не я харесва, виж тиква с картоф много обича. Днес следобед му дадох чист картоф, яде и се облизва Laughing Обаче по магазините продължава да няма само картоф. Днес ходих до ДМ, няма и това е. Имам още едно бурканче. В неделя ще ходя до Карфур за био картофки, тиквички, авокадо, зелен фасул... абе квото има Joy

# 548
  • До морето
Месечинке, чист картоф имаше онзи ден в гаражите на пазара. В най-най- вътрешния по реда гаражи! Аз ги загледах заради тебе, Самуил картофа не го поглежда, ама виж тиквата я омита за норматив.

Ние вече няколко дни ядем на обяд по едно малко бурканче зеленчуково, а след обяд ядем 80-100 мл. каша. Чак не смея да се похваля, пу-пу!!!

Лино, мерси, че ме отрази  Hug

# 549
  • By the sea
Анита, това ли търсиш http://www.krisieli.com/page/24/hipp-kalendar.html Ааа, Хриси е написала Hug
Муки, Тайра, Луничке, Файв честито зъбчета!  bouquet
Васе, разбирам, че сте болнички! ConfusedОздравявайте бързо!  PraynigHug
Блонди, а от гроздови семки, хем и много полезно го дават? Thinking
Фери, когато със сестра ми изкарахме курсовете, баща ми ни връчи ключа за старата му кола, а тя автоматик.Мен обаче ме мързеше да карам докато дребното имаше голям мерак.По-скоро май съм най-вече боязлива и много неприятно ми действат на психиката новини за катастрофи и т.н., а на една такава станах неволен свидетел, така че просто реших, че не за мене тая работа.По-натам като взехме коли, решихме да са автоматик.Известно време карах, ходех си на лекции до Бургас с колата /което хич не знам как съм го правила/ сама и съм се оправяла някак. Crazy Като се събрахме с ММ, неговата кола я продадохме, а той подкара моята, тъй де, вече нашата.Така като се замисля, това, което ме притеснява е не толкова скоростната кутия, колкото ситуациите на пътя, особено в града Crazy ooooh! Лелее, ако си ми инструктор, сигурно постоянно ще ми се караш да не натискам толкова педала на газта, помня, че все за това ми правеше забележка моя инструктор.Който между другото беше страхотен, явно в мене е грешката. Mr. Green А ММ е карал курса при жена, еми какво да ти кажа, безупречен е Peace Е, понякога ми изправя косата, ама му го връщам с разцъкване на радиостанциите Laughing Ех, че дълго стана Mr. Green А за пюрето разбрах Hug
Мери, айде да ви се оправя времето и да излизате навън Hug
Абе, родината на Хип не е ли Австрия? Rolling Eyes
Брей, Месечинка, а при нас Хипската тиква върви супер /днес ме домързя да направя домашно пюре Blush/
Някъде бях чела, че това с обувките за прохождане е някакъв мит Thinking

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 19:20 от PaperMonster

# 550
  • Варна
СамиМами,
значи в събота съм на пазара Joy Аз от същия гараж преди известно време обрах последните 3 картофа, значи пак са заредили.

# 551
Lino, Мюнхен сме, а вие?

Май и ние се озъбваме, малчо е неспокоен напоследък, особено нощем.

# 552
  • София
Пейпър мерси,че ни честити,но все още го чакаме  Hug Важното е,че щом педи го видя значи наистина скоро ще избие и се надявам да спре да мрънкоти от сутрин до вечер  Whistling
Месечинке на нас педи днес ни каза,че докато не изкарат всички зъби сополи винаги ще има,понякога повече,понякога по-малко  Tired

# 553
Мериджейн Cologne ,нямам буква да ти го напиша иначе
Сополи и ние винаги имаме, на плуването като го пуснем под вода и сополите изкачат и те с него Laughing. И всички бебета подсмърчат там и им текат носовете, явно ги има винаги
Никой не ме отрази за домашния картоф и тиквичките Crossing Arms

# 554
Блонди а защо не пробваш с друг зехтин? ако не е екстра върджин вкуса е много по неутрален......

Общи условия

Активация на акаунт