Отговори
# 555
честити зъби на озъбилите се  Twisted Evil Тайра, внимавай да не го чакаш месеци, че и на Софи педито беше казал до 10 дни  Joy Joy радвам се, че Емма е здрава
Мери, радвам се да те видя  Hug Абе където и да е, стига да не е в България е добре  Joy Joy
Тарантулке, честит рожден ден и тук   bouquet  bouquet
Ние имахме ужасна нощ и ден, и как съвпадна с първия ми ден на диета, може да се сетите, че съм яхнала метлата  Mr. Green Mr. Green а от упражненията се чувствам все едно са ме е*али 300 коня  Tired Tired Joy
Абе всички ли ползвате кашите до 3-4 седмици  newsm78 мойта вече и минаха 3 седмици и смятам поне още толкова да я ползвам  Joy Joy

# 556
Точно се замислях тия каши колко бавно ли ще се изразходват като слагам по лъжичка  Joy а то било до три седмици.И какво ще й стане след това....ще изветрее newsm78

# 557
Някъде бях чела, че това с обувките за прохождане е някакъв мит Thinking

Абе, то не че и без по-специални и стабилни обувки няма да прходят, едно време все с такива са прохождали  Wink И на Криско не съм взимала, че бяхме много зле тогава, носеше меки и ползвани вече  Rolling Eyes Пък си е ок детето, обаче, не знам дали заради това, или е наследство от баща му, е лек дюстабанлия.  Rolling Eyes

Но мисля, че са по-добър избор, ако човек може да си позволи, защото са предвидени именно за прохождане и нестабилното краче. Тези на марката Кикърс например се казват недвусмислено Първи стъпки  Simple Smile

Тайра, радвам се, че Ем е добре  Hug

Луничка, Муки, честито ви озъбване  Hug

Пейпър, има и от гроздови, вярно. Питах Хедра, да видим нейното мнение какво е, тя е ценен съветник и й вярвам безрезервно почти  Simple Smile

Мокровите на Хип миришат добре и са вкусни, но тиквата е  Sick

Направих формички от зелен фасул, стана екстра.  Simple Smile

Боре, ако не е екстра върджин, то по-добре най-обикновено олио да й давам  Simple Smile

Лино, и моите тиквички са много течни, сгъстявам ги с ориз на Хип или ги комбинирам с батат или пащърнак, които са много гъсти. Така и за картофа  Simple Smile

# 558
И аз съм се чудила за тези каши. Млечните добре, ама на безмлечната какво да и стане. Оризовата Ина си я изяде точно за 4 седмици, но утре мисля да почна пълнозърнест ориз по малко да прибавям към плодовото пюре. Абсурд да я изяде за 3-4 седмици.
Днес и дадох круша на Хип, за първи път изяжда цяло бурканче. Не е толкова сладка като домашната, може би за това и хареса. Забелязвам, че на по-сладките неща се мръщи повече и яде съвсем малко. За това мисля да смесвам с каша да я видя така дали ще яде.  newsm78

Блонди, как точно сгъстяваш? Слагаш суха оризова каша направо в пюрето ли?  newsm78

# 559
Явор определено не е по сладкото.Чистите плодови пюрета много трудно ги поема.В началото му предлагам каша с няколко лъжички и постепенно намалям до чисто пюре,но на третата лъжичка почва да се мръщи.Той е ял само ябълка всъщност.
Тиквичката на пара ми се получи супер,но и нея чиста не я одобрява особено.
Утре ще го боцкат за кръв и следобед сме при нефролога.Ще вкарвам моркова.
А този зелен фасул който Блонди показа.....съм го яла само като гарнитура в готовите миксове с ориз и не мисля да давам от него.Непознат ми е. Ще си давам от нашия си като го има сезонен.

# 560
Блонди, как точно сгъстяваш? Слагаш суха оризова каша направо в пюрето ли?  newsm78

Да  Simple Smile

Хедра рече орехово олио. Да бъде  Grinning

# 561
Блонди ама моя картоф стана като лепило, пасирах го с водта в която вря. Нали имаше нещо по-особенно при приготвянето му?

# 562
Лино, пасирай го с повече водичка  Peace
Почти да покрие картофите.

# 563
  • София
Бюти надявам се да не чакам наистина още няколко месеца  hahaha Нашия педи на Джиджи пък казал,че няма скоро изгледи да има Дамян зъбки и след няколко дена първия зъб се появил,а след още няколко и втория  Joy Да видим какво ще стане.
За обувки за прохождане аз съм си харесала някое от тези моделчета,на вас как ви се струвт
Скрит текст:
Нещо хич не мога да ги харесам тея буйки.Изглеждат грозни честно казано...Ама нали е уж по-добре с такава подметка.

# 564
Блонди ама моя картоф стана като лепило, пасирах го с водта в която вря. Нали имаше нещо по-особенно при приготвянето му?
И моя така стана днес  ooooh! Но Ина си го изяде с голям апетит  hahaha Утре мисля да го смеся с тиква  Thinking
Вик, ами то така няма ли да стане много рядко с толкова вода  newsm78
Тайра, на мен ми харесва всички без четвъртите, но не мога да дам компетентно мнение. Гледам само на външен вид  Mr. Green

# 565
Тайра,аз харесвам първите  Peace

# 566
Тайра, струва ми се, че първите най се приближават до нещо по-стабилно, другото са меки цвички  Crazy  Само е важно да не е дървена подметката, т.е. лесно да се сгъва, но гледам, че има прекъсване на подметката, така че би трябвало да са ок, аз бих заложила на тях  Peace

Иначе за прохождане трябват обувки, а не буйки. Буйки аз знам, че са онези мекички първи обувчици на бебето, дето даже едно време бяха с ципче, което минаваше отдолу, под подметката и направо разполовяваше обувчицата. Но те не са особено подходящи за прохождане.

Лино, трябва повече водичка, да. Аз вадя от уреда и първо намачквам с вилица, така преценявам иска ли още вода или не и след това пасирам.  Simple Smile

# 567
Дафи, няма да стане много рядко. Но ако се притесняваш, добавяй водата по време на пасирането и прецени, колко гъсто ти трябва.
Тайра, на мен ми харесаха първите и последните - поне ми се виждат най-стабилни.

# 568
Блонди е ако си е само върджин, без екстрата пак може за бебоци  Laughing въпроса е да не е преработван химично.......

тайра тея розовичките с цветенцата са много сладки Simple Smile ама нямам идея за прохождане стават ли, не стават ли  Thinking аз харесах на Колев и Колев едни за Ачо.... ама още не съм купувала, далече ми се вижда това с прохождането

днеска отрязох една био тиква, да готвя уж на Ачо и  Sick вътре цялата мухъл..... не ща повече тиква да видя  Sick

а който има уреда на Авент за готвене забоядиса ли ви се тази уплатняващата част под зеленото на капака? мн ме дразни че вече оранжавее.... или това Бочкото не измива като хората

# 569
  • София
Блонди то само последните значи стават за прохождане.Всички останали са точно с цип който разделя подметката на две.Иначе и аз май най-вече първите и последните харесах.Не искам да са баш затворени,че нали ще е лято и жега  Mr. Green Ох не знам и аз какви ще харесам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт