Отговори
# 585
  • София
За замразяването на пюрета, освен във форми за лед и после в найлонови пликчета си взех ето такива стерилни контейнери от аптеката за по 40ст.

За въвеждане на нова храна формите за лед са удобни, но после като се увеличи количеството с тези контейнери е екстра. По 100мл са, разграфени и има къде да си запишеш и датата. Вадя, размразявам, затоплям и готово за хапване - дори не пресипвам в друг съд засега. Това е просто идея, ако някой се чуди за друг съд. Ми те специалните, бебешки са егати цифрата.

# 586
  • София
Марли може би имаше в предвид не чак толкова но чат пат,знам ли и аз  Joy То аз скоро извадих мъдрец ама не се сещам да съм имала проблем със сополите  hahaha Joy

# 587
Утре ще ходя да треса мощно тяло (зумба бейби ),тъй че ако усетите земетръс,епицентърът е в Бургас newsm62 newsm08
Още щях да пиша,но съм скапана Mr. Green 3 дни под ред чистя,сега лъснах и банята и съм гроги,а мислих и половинката да налазвам,ама друг път Mr. Green
Приятна вечер сладки Heart Eyes Hug
Joy Joy JoyМарги моята сxема за захранване е същата, само първите зеленчуци са в друг ред, но после и аз ще давам оризова, плодови, глутен и месо.А ти не си ли взе помошничка? Ако ти кажа, че като взема да чистя, все за теб се сещам Crazy Mr. Green.
Този кирилизатор ме ядосва, все не намирам някоя буква #Cussing out Айде лека от мен

# 588
  • София
леле Бюти  hahaha , ще ги сънувам тези хора, приличащи на кренвирши  Joy hahaha
успех с диетата  Hug

Марги, аз пресипах в контейнерче  - и без това имаше 6 капки на кръст, да не ги разлея  #Crazy

Брани е с подсечено дупе..... Sad Оставям по гол гъз на всяка смяна на памперса, мия след голямата работа.... мажа судокрем... ама ми се струва че от вчера е по-зле, вместо по-добре. Ще я видим тая работа  #Cussing out

Лентичката ми полудя - сутринта бяхме на 7 мес, а сега сме на 7 мес и 4ри дни  Mr. Green

# 589
  • София
Честит 1-ви Март момичета  Hug  bouquet

# 590
Контейнерчетата за урина ги коментирахме, че са твърдо НЕ за замразяване на хранителни продукти, особено за бебе  Naughty

Марги, така с формички и пликчета е най- удобно, да, или формичките после в по-големи кутии, или в стъклени малки бурканчета. Аз си взех кутийки различни форми и размери, та и формички, и тях ползвам.  Simple Smile
Не размразявам на водна баня, оставям на стайна Т

Ау, вярно за лентичката. Не съм съгласна  hahaha

# 591
   Относно кашите и аз се чудих с първата, остана малко след 3-тата седмица, но не я употребих. Сигурно има някаква причина да е даден този срок. След това си изяждаха навреме кашите момчетата и нямаше повече излишъци.
   Аз вече мисля да намалявам стерилността, като пак ще измивам с гореща вода бутилките и другите принадлежности, но стерилизатора ще е 1-2 пъти седмично. Пък и скоро ще започнат да пълзят най-вероятно и до 2 месеца няма да е толкова необходима много голяма стерилност.
   Имах и допълнителен стимул за добро настроение. Видях една приятелка, която очаква третото си дете, лично за мен това си е геройство(като броя и това че е с 2 раждания секцио и един спонтанен аборт между двете). Голямото й дете е на почти 4 години, а малкото ще навърши 2 години през септември. Много й се радвам на ентусиазма да е многодетна майка въпреки положението в България.

Честита баба Марта на всички! Бъдете здрави и щастливи!

# 592
  • София
Да и аз сега погледнах,че Емма от 6 месеца и 20 дена изведнъж порасна на 6 месеца и 24 дена  hahaha То вярно,че бързо растат ама чак пък толкоз   Mr. Green

# 593
  • By the sea

Пейпърче, бананът е като силно ароматен сапун  hahaha

Точно PeaceНавя ми някакви асоциации със сапун "Дуру" отпреди 'найсе години, ама пусто любопитство, нали всичко трябва да мине през мойта цедка, излапах едно бурканче Mr. Green Ще си давам пресни. И по-нататък бебешко бананакамоле Simple Smile
Бюткее, как си знаех, че ще кажеш нещо за неграта hahaha
Гунди, еее, как! Много ясно!  PartyHeart Eyes
Дафи, пак не съм си научила урока май, за ориза Blush И аз така ще добавям плод или зеленчук някакъв. Hug
Аничка, Марли, благодаря за съветите! Hug Hug Марли, забравих да ти пожелая повече да не се повтаря неприятното изживяване! Hug
Марги, пъхаш колектора в контейнерчето, ама внимателската с дупката нагоре да не се излее Peace Между другото в лабораторията ми казаха и обикновената и стерилната е най-добре да се занесе макс. до половин час.
Хаха, Тайра Party Хайде, честит 1ви март  bouquet

# 594
Добро утро от една ядосана панда  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil която освен, че не е спала, не е яла, не се е и на*бала, пък и главата я цепи зверски втори ден подред  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Честит ви първи мартттттттт, да сте белички и червенички, и здравички  Hug
Марги, мисля, че е ок схемата  Hug успех със зумбата..Освен и аз да поскачам и Стара Загора и Сливен направо ще ги изравним със земята  Joy
Ау, тия контейнерчета като ги видя, не си представям в тях да замразявам храната  Sick
Явно заради февруари, че е по-къс и лентичките ни се смениха  Crazy Crazy

# 595
  • До морето
Баба Марта бързала, мартенички вързала та-ра-ра-ра-рам-там-там  newsm68

Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени, засмени!!!

Бюти пак се хиля като луда заради тебе. Само едно не ми е ясно - не си се наяла заради диетата, не си спала- сигурно малката панда е щурял, ама що не си се нае*ала, питам аз Joy Joy Joy

Марги, и аз присипах в контейнерче, то иначе колектора много трудно щях да го транспортирам, без да разсипя от "живата вода" Grinning

Елвирка, пробвай да махнеш судокрема! Самуил като се подсече, от него стана по- зле. Много хора го хвалят, ама явно не на всички им влияе добре  Peace

Накрая и аз да кажа какво сънувах снощи: Сънувам, че стоим в мола с кумата ми, която учи в Пловдив и изведнъж се появява Муки с Кика, Явор и мъжа си. И почваме да си говорим и да си се радваме, а аз прошепвам на ММ "Това е бебето от форума, дето яде едновременно и от двете цици"  Joy Joy Joy После Киро казва, че ще отиде пеша до другия мол да види какво дават в киното. Аз му предлагам да се обади по телефона, но той ми заявява, че е от войските и не вярва на нови технологии  Laughing и тръгва. А Муки, като тръгва той и вика " Оставете го, той си е такъв, пък ако знаете каква тъпа фамилия има, ние като бяхме гаджета си мислех, че се казва Петров или Иванов, пък той бил Станчев!!!!  Joy Joy Joy

Може ли някой да ми обясни как това е хем проходилка, хем бънджи  newsm78 Май Блонди беше показала такова

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 08:44 от *SamiMummy*

# 596
  • Враца
Честита Баба Мартааа!  Hug

Елвирка, пробвай да махнеш судокрема! Самуил като се подсече, от него стана по- зле. Много хора го хвалят, ама явно не на всички им влияе добре  Peace

И при нас така.  Wink

Много се смях с всички, особено на сънищата!  hahaha

# 597
  • Бургас
Честита баба Марта! Всички вие и семействата ви да сте много здравички.
 #Cussing outНе мога да ви настигна! Отивам да чета!

# 598
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте живи и здрави мамчета и бебенца и вашите близки !

Преди два дни писах писах и накрая всичко изтрих, после бебка се разболя и ето ме на страница 40 и все пак навреме, за да се разпиша в това уникално заглавие!!!! Бюти , страшна си Simple Smile
Та по спомен исках да пожелая на Софи, Сами, ВГ и всички които искат породени дечица скоро да ни се похвалят!
Блонди, на снимката в подписа бебка много ми прилича на теб Simple Smile
И аз го мисля това омазване навсякъде с акото и само следя бързо да сменям памперса, но явно така се получава при всички.
Марги, ние имаме бънджи и за 15-20 минути наистина е отмора Simple Smile

Връщам се назад да чета за негрите на Бюти

Hug

# 599
Честита Баба Марта на всички!!! Да сте живи и здрави, бели и червени и най- вече малките душички.

Не съм ви чела от три дни- това не е било никога,съмнявам се ида успея. Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 10:23 от babyAty

Общи условия

Активация на акаунт