Относно замразяването в такива контейнерчета,които е показала Анита7-преди да започна да пиша в темата ги бяхте коментирали.И понеже по това време ходех и на училище за бременни,попитах акушерката какво й е мнението по въпроса.Категорична беше в отговора си-не!
Но все пак Анита7,благодаря за отговора

Лино,решихме,че ако получавам помощ от семейството,няма да има нужда да даваме пари за помощничка в чистенето.Еми не се получи-аз бърша прах 2 пъти в седмицата,минавам с прахосмукачка и моп 3-4 пъти в седмицата.За мен "да ти помогна" означава с каквото аз имам нужда,когато аз имам нужда,а не когато някой има желание
Тъй че сама си бръмча и лъскам

Хайде Бютка,да сринем Бг
с танци разбира се
Да се присъединя към Самимами оти не си задоволена? 
Самимами и тя в класациите с щурите сънища
Да ви кажа сестрици и аз като се замисля достигам до извода,че може и Судокрема да е причинител на пъпките по дупето и при нас
Но пък се опъпчи предния път след употребата на Юриаж 
Ха сега виждам Калка- захрани ли Вики вече?

Отивам да си допивам кафето и евентуално да легна да спя пак
-ето така ще изглеждам днес на зумбата
Аз още преди две седмици си го помислих, че така ще стане - децата ни одъртяха с 4 дни наведнъж 

после пак - надявам се
Ако искаш да скача с бънджи, вземи си отделно, макар че за мен бънджито си е излишна покупка 
Най-добре да прилича на себе си
и да не се размразява на стайна Т , защото могат да се развият бактерии .... аз само прясно пюре съм давала засега де