Бютка, айде сега познай кой кой е:)

3_who_is_who by bg_trinity, on Flickr

2Who_is_who by bg_trinity, on Flickr

1Who_is_who by bg_trinity, on Flickr

Да са ни здрави бебоците, да хапват лакомо и да слушаааттттт!
Слънце и разходки през уикенда

, или ако е гладен ще яде и от шишето
. Вече 2 вечери през 30 минути на гърда- явно не му стига или от тези зъби е неспокоен
От безсъние ми зацикли мозъка 
Още като бяхме бременни и чакахме за прегледи в АГ, тя и още 1 мама изпъкваха сред тълпата от хипопотамчета 

))))
))
аз този ден си избрах от месеца, а вие
?
или май беше вчера, малко ми се смесват дните
утре ще ходим на гости на прабаба!
от толкова отдавна не сме ходили някъде (цели 2 месеца!) че вече изперколясах! 
аз бях взела едни маратонки от джъмбо, пълен болклук, спарваха му крачетата и бяха мокри само след два часа носене
купих и едни от уайкики, многоо якиии
) но още не съм купувала такива за прохождане
май и аз ще се ориентирам към кларкс, ако им намеря магазин някъде, не ми се поръчва от интернет, искам да му я пробвам обувката преди да я купя, понеже нашите крачета са едно дундави и широки
))

Блонди 
В понеделник съм при хомеопата да видим какво ще ме прави 

Аз специално търся обувки за Емма за лятото като прохожда.Сега по-скоро гледам моделите,за да може като стане време да съм се ориентирала към нещо вече,а не тепърва да се чудя и да скоча на първите
Беше пълно с майки с бебешки колички и дечица на всякакви възрасти.Все едно не беше 1 март ами 1 юни
Пораства това диване 

Вода давам с лъжичка, след пюрето по 5-6 лъжички, то нищо не е
Трябва да пробвам с капачката от шишето 
Ние за месец и половина сме достигнали 80-100гр., само няколко пъти се е случвало да изяде цяло бурканче от 125гр. Въсщност при мен 2 пъти се е случвало, и 2 пъти при свеки, защото ме е нямало и не е имало мляко, а както казах с шишето сме скарани
Аз до сега давах на стайна температура, но вчера като сложих кашата вътре и то стана все едно на бучки
Стоплих го и се оправи. 

иначе не ще да го яде. Понякога става на бучки, да, ама не е проблем, те са мекички. Сипваш по малко и веднага бъркаш енергично в кръг, така почти не стават.

И преди са му били червени бузките, особено когато е на много топло място, но сега ме озадачава, че е само едната, пък и вчера цял ден, а и днес пак розовее.
Странна работа. Като му мине пак ще му дам пащърнак да видим дали пак ще стане същото.