А и забравих да се "похваля".

Бютка, и ти беше споменала нещо подобно, как е при вас сега?
Тук само е събота, времето е смотано и имам много работааааа, направо заспивам пред компа

Ужас за коликите, Анди до скоро много пърдеше и се гърчеше през нощта, сега е малко по-добре, ама докога лии

а вече ми писна да цедя, вече и за едно ядене на ден не събирам
не съм се цедила 20 часа вече, нито напрежение, нито твърдост, никаква сетивност в циците

Тук е ужасно ветровито и облачно. А така ми се искаше да излезем днес. За утре уж го дават слънчево.
Ина цял ден спи, ММ гледа филм, аз от скука чак почнах да уча
А аз се притеснявах да не почне да предпочита пюретата пред млякото и да откаже млякото
И аз сега като давам каша с плод за второ, третото какво ще, само каша ли, или само плод

Ноооо много му пасват на пролетните дънки и панталонки, ще е джиджан по разходките

Утре пак ще ходя да скачам.Хареса ми
Други на твое място и 3 дни не биха издържали 

Така и не разбрах какво е станало.Ама за урок да е,само се пънат да гледат бебе,ама да свикват,че има и такива моменти 
. Пие сега специални хапчета, да излезе секрета, ама за първи път виждам такива сополи - прозрачно - оранжеви. Сега вече е добре, ама две седмици си е вкъщи - пощуря.
Когато се въведе и трето хранене, пак зависи и детето колко яде де, но млякото остава малко на заден план, а е важно.
На обяд обаче вече и давам първо зеленчуковото, след това кърмя и излизаме. Няма време да чакам, защото няма да има за кога да излизаме
Тя си изяжда точно толкова, колкото и след кърмене, така, че винаги си пийва и достатъчно мляко.

:haюhaha:
за подутите оченца нямам идея

да не се е ударил някъде

И аз вече съм към края на кърменето
почти нищо не остана и Маги се сърди:((( успява да изцока по 30-40 на ядене максимум и то като пея или и давам играчка да си играе докато суче - иначе не иска:( даже и нощем вече суче - ама се сърди, че няма:((( Ама колкото-толкова. Официално вече е повече от кака си...

Маги я различавам, твоята снимка си личи че е ретро, а Никол по метода на изключването.
. Направо след това бях нов човек, време само за МЕН!
Накрая се прибрах при огладняло вече човече. 
Ефект - позиви за повръщане и див, див рев все едно ще я убивам..Баси и детето знае че не мога да готвя
Яде пюре, после след 30 минути кърма, после след час пак пюре, пак кърма, оп наакала се, после спи, после каша, после спи после пюре и хоп 18,30 часа хахахха