Е не ви ли липсвах поне малко последните 50 страници, само Мъжо се беше сетил за мен и Лино, която ме е споменала за една от първите мами, които ще бременеят скоро. Дано всичко с Лино е добре, данооооо 
Иначе за второ дете - не от консуматорска гледна точка, а от физическа все още не съм готова. Не се виждам в близките 7-10 години отново майка. Не че не го искам, напротив, готова съм да забременея и да износя още бебета, но зная, че не мога да се справя. Минах през жестока депресарска дупка след раждането. Плюс за мен е, че родих Яворче на 25 г. и реално и след 7-10 години няма да е невъзможно. Иска ми се да поработя, да се докажа, но за тези неща човек не трябва да се зарича.

Честит рожден ден на Викчоооооо! Да е здрав и много да слуша мама

Шех, честит академичен прогрес и скорошна докторска титла
И да те попитам - сега, когато си по майчинство получаваш ли докторската стипендия (ако си била редовен докторант). Въобще имам доста въпроси към теб на тази тематика 
Сами, ние бяхме на 14.02-греда значи. Но да си призная мен подобни изследвания ми се струват травмиращи за бебето.
За пюретата на Генчев - никога не бих взела от тях, но ето днес се случи, че мама ми донесе 3 плодови
И да споделя, че мернах сини Памперс на които пишеше, че са за момчета. Виждали ли сте ги?
поне мисля,че бяха гащички.Аз съм ги виждала само в Метро засега.
Обнадеждаваща информация, но ми стана мъчно
Та влачим си диагнозата вече цяла седмица, но исках да сме сигурни преди да се вземе АБ...

).

Ако знаех, че на повечето са дали, може би щях да настоявам, ама свършило вече. Сега ще чакам да кажете как минава прегледа и ще го заведа Самито някъде на частно, че ми стана вътрешно
. Ако си спомняш аз защитих д-ра преди раждането и не мога да си представя, че бих успяла с бебето. Освен ако майка ми не напусне работа и се пренесе у нас да ми помага, че аз не издържам без да се наспя, боли ме главата. Откакто съм родила единствено съм прочела една две статии и написала едно ревю от половин страница 

И Момчил е много сладко хлапе