Отговори
# 360
Привет и от мен  Hug Е не ви ли липсвах поне малко последните 50 страници, само Мъжо се беше сетил за мен и Лино, която ме е споменала за една от първите мами, които ще бременеят скоро. Дано всичко с Лино е добре, данооооо   Praynig
Иначе за второ дете - не от консуматорска гледна точка, а от физическа все още не съм готова. Не се виждам в близките 7-10 години отново майка. Не че не го искам, напротив, готова съм да забременея и да износя още бебета, но зная, че не мога да се справя. Минах през жестока депресарска дупка след раждането.  Плюс за мен е, че родих Яворче на 25 г. и реално и след 7-10 години няма да е невъзможно. Иска ми се да поработя, да се докажа, но за тези неща човек не трябва да се зарича.  Hug
Честит рожден ден на Викчоооооо! Да е здрав и много да слуша мама  Heart Eyes
Шех, честит академичен прогрес и скорошна докторска титла  Hug И да те попитам - сега, когато си по майчинство получаваш ли докторската стипендия (ако си била редовен докторант). Въобще имам доста въпроси към теб на тази тематика  Hug
Сами, ние бяхме на 14.02-греда значи. Но да си призная мен подобни изследвания ми се струват травмиращи за бебето.
За пюретата на Генчев - никога не бих взела от тях, но ето днес се случи, че мама ми донесе 3 плодови  Confused Понеже се държа супер зле с всички напоследък, само им се зъбя и реших да не я наранявам като и крещя как е могла (че само това правя откакто съм родила). Тези обаче са някакви БИО, зелени са, а на Ганчев съм виждала само сини.Та и Ганчев имали БИО. Препоръчали и ги в магазина, нови били. Ще си ги хапна аз, даже сега отворих едното-ябълка и круша-киселее си като другите, които съм опитвала  Rolling Eyes
И да споделя, че мернах сини Памперс на които пишеше, че са за момчета. Виждали ли сте ги?

# 361
  • София
Ние бяхме на 12.02 на преглед значи и ние пропускаме.Нищо,здраве да е.
Шехина честит прогрес  Hug
И аз днес взех сребърна вода и ще видим ще има ли ефект при малката.Аз се сетихче като беше мноооого малка нали имаше бактерия в нослето и седеше около месец и нещо със сополки и явно нослето ще й е слабото място на нея...
Тефита да не си видяла памперс гащички-има за момче и за момиче  newsm78 поне мисля,че бяха гащички.Аз съм ги виждала само в Метро засега.

# 362
  • гр.Велики Преслав
Бях шокирана като видях в Малта хората освен,че не заключват,оставят ключовете от външната страна на вратата
Може би ще ви учудя, но и в БГ все още се случват такива неща в малките градчета като нашето  Laughing Съпругът ми редовно оставя ключовете от външната страна на вратата... на магазина ни.

magi_g не се учудвай и не си мисли, че му е рано на детето да се изправя. Щом прави опити - ти пък му помагай. Така ще овладее по-бързо умението.
Вижте моя син Момчил на 7 месеца какво прави. Клипчето е кратко, заслужава да се види.
Lino Честито ви зъбче! Дано нямаш повод за повече притеснения! Hug

Ох ,тъкмо гледам новините - за Ани и за Филип  Sad Обнадеждаваща информация, но ми стана мъчно  Praynig Praynig Praynig Дано да имат късмет и да се излекуват!

# 363
Тайра, мернах сините памперс в кварталния супермаркет. Не зная дали бяха тип "гащи", не съм виждала и от тях. Емма да оздравява вече  Hug
Захариевааа, ти отглеждаш бебета-космонавти  Hug Браво на децата  Hug и на мама  Hug
Ехххх, Малта, Малта, там бяхме покрай пътуването за медения ни месец. Невероятно място, с толкова различно присъствие, като от декор за филм  Heart Eyes Иначе там населението е толкова малко, че всички се познават и затова може би си имат доверие  Peace

# 364
  • By the sea
Здравейте!
Не искам да кофтя темичката и затова няма да пиша сега...Много ми е тъпо и тъжно и смачкано...Пак е.коли 10/5, за 4ти път...В четвъртък сме при нефролог, да направим ехографа и да види изследванията,да видим какво ще изпише и така...Засега без АБ, сигурно е нехайно от моя страна, но не мога да посмея да дам ей така изписан от първия път, без преглед, без нефролог, без ехограф...Като се обадиш за запис на час в понеделник, те пишат за петък #2gunfire Та влачим си диагнозата вече цяла седмица, но исках да сме сигурни преди да се вземе АБ...
Сами, защо пък да ви откаже Rolling Eyes Ние бяхме на консултация на 6.02, а направлението ни е от 19.02. Ми да си измисли дата, ама че...  ooooh!
Муки, дай ключа за твойта дупка...

# 365
Шех, честито, на финалната права си, то дисертацията от целия труд е вече най-лесното, дето се казва. Много, много бъдещи успехи в това поприще ти пожелавам, а ние ще те ползваме привилегировани  Simple Smile  bouquet

Авокадо чисто не бих давала, доста тежко и мазно е, затова е добре да се комбинира с нещо  Simple Smile

Муки, просо, елда. Или линка за справка на Косе Босе. Пак там, Сами Мами, за последователността на месо, сирене и подобните  Hug

Диди, мерси много за материала, сега ще го изчета  Hug

Лино, радвам се, че се появи, стискам палци да няма повече никакви неприятни емоции  Hug

Белверде, знам, че в БГ има, и аз съм си донесла от там две бурканчета, казвах, че по принцип Хип нямат такова, пак е от някакви други разработки за друг пазар  Hug

За миришещото ако след захранването, явно всичко пак е много индивидуално. На Камелия (и на кой беше още?) пък изобщо, ама изобщо не мирише, на съвсем нищо.  Simple Smile

Тефски, мъжо, радвам се, че се появи, мислех те и теб  Hug Сестра ми, като сме си в Бг, също ми подарява Генчев (много му отива това Генчев  Joy).

А, Захариева, какъв енергичен момък, Камелия не може да седне още на Д-то си  Joy

Пейпър, съжалявам, ще ги преборите  Hug

Една нахилена писанка

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 20:17 от Блонди

# 366
  • Обетованата земя
Права си за авокадото, Блонди. Ако е за опитване първоначално, може чисто, ако е 1-2 лъжички. Обаче и аз самата онзи ден си нарязах едно цяло, ами не го изядох, натърти ми.  Sick
Много сладка нахилена писанка, и колко много дискове отзад.  Crazy
А за малкия Захариев, нямам думи, определено е от подвижните деца, познавам такива, но моите не са от тях!  Laughing  Heart Eyes

# 367
Захариева, Тефита го е казала много точно  Mr. Green Невероятни са  Hug Има да чакам Явката да прогресира така на 7 месеца  Joy

Пуешко пюре на Холе струва 4 и нещо  Shocked

Пейпърче, не е хубаво в  моята дупка  Hug Прегръщам те... дано се размине антибиотика и нефролога те успокои.

Момичета,много странно ми се вижда това да не ви дадат направление заради датата.Педито каза че е ново изискване и се прави на всички месечни бебета вече без отношение към датата на консултацията  newsm78 Щом чак ми звъня да ида и да си го взема при минала консултация значи може.Много ме е яд така като почнат да се правят на чукнати!

Мерси,Блонди  Hug

# 368
  • До морето
Оф, ядосах се сега, че не ни даде, ама каквото такова, няма да ходя да се разправям  Crossing Arms Ако знаех, че на повечето са дали, може би щях да настоявам, ама свършило вече. Сега ще чакам да кажете как минава прегледа и ще го заведа Самито някъде на частно, че ми стана вътрешно   Sad

Пейпърче,  Hug Hug Hug

Захариева, много ти е готин баткото  Heart Eyes Абе, да ви питам и другите, сега видях на клипчето, вие слагате ли възглавничка на бебоците?

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 21:32 от *SamiMummy*

# 369
Здравейте  Hug
Пейпър, не се отчайвай всичко ще бъде ок. Вие лекувахте ли ги предишните 3 пъти? Доколкото знам тези бактерии са много упорити и трябва да се третират с АБ, но най-добре  изчакай да чуеш специалиста. Стискам палци скоро Катето да е ок. Hug
Шех, честито и успех с дисертацията. Hug
Лино, всичко ще бъде ок Hug Но все пак сподели с доктора и дано повече не се повтаря.

Вчера оставих таткото с децата, задачката му беше да даде каша на бебето. Направил я в шише вместо в купа, с непреварена вода, абе ужас и уж му дадох инструкции преди да тръгна и уж му е второ дете. ooooh! Ама на бебето му харесало и си изяло всичко. Laughing И ние се нареждаме на опашката с мързеливо бебе, стои за много кратко, веднъж се обърна от корем на гръб и хич не си дава зор. Иначе и тя казва  "не, не, не" или пък "да, да да", мамосва, бабосва и казва хайде.

# 370
Мили августинки, от много отдавна не съм писала, но се старая да ви чета, когато имам възможност.

Ние утре ставаме на 6 месеца, купих един много готин найлонов лигавник пончо на пеперудки и две бебешки книжки, а бащата на Гери ще й купи и той нещо и ще празнуваме:). На мен ми е много празнично поне. Още не съм почнала захранването, ще е другата седмица след консултацията с педиатъра, но като че ли и малката е все още щастлива с млякото ми, не е почнала да се събужда по-често. Макар че взе да щрака с чене, но може и да се обаждат първите зъбки. Ние много рядко се търкаляме, но като й помогна, стои на дупе, като се подпира с ръчички отстрани или напред. Издържа една-две минути.

Шехина, честито за напредъка с докторантурата! Предполагам, че това е еквивалент на Doctoral Candidate. Според един приятел това даже звучи по-тежко от Doctor  Sunglasses. Ако си спомняш аз защитих д-ра преди раждането и не мога да си представя, че бих успяла с бебето. Освен ако майка ми не напусне работа и се пренесе у нас да ми помага, че аз не издържам без да се наспя, боли ме главата. Откакто съм родила единствено съм прочела една две статии и написала едно ревю от половин страница  Embarassed. Иначе твоите "фермани" са ми любими, много от идеите ти, за неконсуматорското възпитание и дори политическите ти възгледи напълно ги споделям  Peace.

Захариева, дори мъжът ми се впечатли от твоето танцуващо момиченце:). А че е на гангнам стайл е много яко. Аз не вярвах, че бих могла, но от едно видео в ютуб и аз научих стъпките и много се смях, като подскачах по конски. А иначе ме накара да се замисля дали да не вземем и ние проходилка.

За захранването, никой ли не е опитал захранване водено от бебето/http://missby.wordpress.com/2011/05/09/baby-led-weaning//  ? Аз мисля да го комбинирам с традиционното "педиатрично" захранване с пюрета. Отчасти защото Гери вече на няколко пъти си награби ябълката от ръцете ми и с такава охота си я смуче и гризка с две ръце, че ми се струва узряла за идеята да и давам примерно полусварени морков или ябълка да ги изследва. Не сурови, защото акото й става много бомбастично от суровата ябълка, течно и със слуз. Но като започнем, ще видим.

Адиос и лека нощ от мен!

# 371

За захранването, никой ли не е опитал захранване водено от бебето/http://missby.wordpress.com/2011/05/09/baby-led-weaning//  ? Аз мисля да го комбинирам с традиционното "педиатрично" захранване с пюрета. Отчасти защото Гери вече на няколко пъти си награби ябълката от ръцете ми и с такава охота си я смуче и гризка с две ръце, че ми се струва узряла за идеята да и давам примерно полусварени морков или ябълка да ги изследва. Не сурови, защото акото й става много бомбастично от суровата ябълка, течно и със слуз. Но като започнем, ще видим.
Това е текущата тема за захранване, водено от бебето. В първия пост има много полезни линкове.

Ти си в Германия нали? В коя област защити докторска и в кой университет. Ох, много съм любопитна, сори  Embarassed

# 372
  • Враца
Диди, много як аватар и подпис.  Heart Eyes
Шех, честита почти докторска титла.  Hug
Елси, ти си някаква многофункционална, бършеш сополи, тролей си, легло си, пък викаш, че нямало да поддържаш една къща.  Crazy Hug
Дими, много сладък Момчил Heart Eyes, колко е подвижен в сравнение с Криско.  Grinning
Пейпърче, споко, ще се махнат, специалиста ще каже най-адекватно какво да правите.  Hug
Блонди, много хубава тая Кам.  Hug Пък на мен бебетата са ми най-сладки, когато имат 2 зъбчета отдолу, много са им хубави усмивките тогава.  Heart Eyes
Сами, аз не ползвам още възглавница за Криско. Мисля, че им е рано още.  Peace
Айде, аз отивам да лягам до ММ, че дават някакъв мач, а на мен не ми е интересен и ще се постарая и той да не го гледа!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 373
  • София
...За миришещото ако след захранването, явно всичко пак е много индивидуално. На Камелия (и на кой беше още?) пък изобщо, ама изобщо не мирише, на съвсем нищо.  Simple Smile
Аз го казах.  Laughing Писанката ти е много сладка. Simple Smile
Диди, страхотна зелена премяна си облякла Wink
Захариева, те твоите са космически дечица  Laughing
Шехи, браво за дисертацията и все така нагоре! Wink
Пейпърче, стискам палци да сте добре и не мушкай в дупките  Hug
Сами, аз бих си го поискала това направление. Не за друго, то е ясно че можеш да отидеш на частно, но да си знае, че не си хваната в гората. Wink Ние бяхме на консултация преди 15.02., но док специално ми се обади, че принципно не било редно, но тя ми дава и да ходя да си го взема.
Тефи, ааа липсваше ми  Heart Eyes
Фери, айде скривай се под юргана   Wink

# 374
  • София
Фери,  Twisted Evil
Пейпърче, не се сдухвай, мила Confused Ще се оправи Катето, изчакай щом е необходимо до петък и като я види д-ра ще ви каже как да действате. Много гуш от мен Hug
Тефи, то понякога така става, че на най-близките ни хора си го изкарваме и аз най-често на мама Embarassed Sad
Захариева, направо невъзможни неща правят твоите деца Laughing Учиш ли ги, помагаш ли им, много са напред наистина, моя ми се струва бавноразвиващ покрай твоите hahaha И Момчил е много сладко хлапе Hug
Блонди, и твоята писана е много хубава Simple Smile А какво ще правим със стълбите като започнат да ходят ooooh! Аз горе си мисля, където започва стълбата да сложа преграда от тези, които се продават, точно за деца Whistling
Тиина, е пак се е справил човека, няма да гледаш за кусури Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт