Имат бисфенол да. Аз освен формите за лед ползвам и едни малки стъклени чашки за текила за замразяване. Ако си ги извадила веднага след замразяване мисля, че не е чак такъв проблем / това е моето мнение, но не съм много компетентна/
Отделно от бисфенола сигурно има и куп други неща, аз лично не бих рискувала, но е факт, че страшно много майки ги ползват.
щом шотовете за текила вече ги ползваме за замразяване на пюре
а то за колко време се размразява напълно горе долу
ама Ачо си хапна

)
Маги още я возя в коша за новородено, но май ще взема да вадя другия....ма ми беше лесно с този...тя си спи аз товаря-разтоварвам...и нея не я местя и не ми се налагаше да вися в колата с часове да се наспи

Малката е много сладка. 

Катрин е една малка принцеса, дето Анди като и хвърли един поглед и ще й падне диадемата
и Матейка
Аз верно спала, недоспала, ама Тринити кажи, че прилича и на Никол

то сигурно с каша мога още отсега да го заместя, ама не ми се ще да плющи каша всеки ден 

. А Тони изобщо не го уважи. Така, че всяко дете е различно - ако е шило и скокливо, то със сигурност ще го хареса. И за Дея колежките ми взеха бънджи и смятам скоро да го пробвам.

Преди време една приятелка ми обясняваше как трябвало да си избираме мъжете по фамилиите...кво било тва Петров,Иванов....затова сега съм Ваклинова
Файда от полза 

Тези, които си постнала стават идеално за прохождане, но ми се иска да ги пипна преди да купя. Мисля, че трябва да са по-твърдички.