Голямата тема за малките масла - 6

• 72 693
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Момичета, някой беше писал, че за бързо омазняваща се коса, добавя няколко капки масло от чаено дърво и сода бикарбонат в шампоана.
Въпроса ми е какво количество на 100мл. шампоан и каква е идеята на содата  newsm78

Аз сложих-на 100мл. 5 капки чаено дърво,но не ми помогна нито за омазняването,нито за пърхута.

# 466
  • Русе
И при мен никакъв ефект от чаеното Sad
Накрая си сложи две таблетки низорал в шампоана а всяка седмица забърквам подобие на яйчената маска. Два жълтъка + стимуланта+зехтин + каквото масло има изостанало из нас

# 467
  • Вила Великула
И при мен никакъв ефект от чаеното Sad
Накрая си сложи две таблетки низорал в шампоана а всяка седмица забърквам подобие на яйчената маска. Два жълтъка + стимуланта+зехтин + каквото масло има изостанало из нас
предполагам, че чаеното дърво не е било истинско или не е било качествено

# 468
Момичета, ще ми се да пробвам някое базово масло вместо нощен крем. Искам масло, което да има и anti-age действие. Като начало ще започна с най-масовите масла - на Икаров. Та, колебая се какво да е - арганово, жожоба, пшеничен зародиш... Приемам идеи и опит. С нормална кожа съм.

# 469
  • Бургас
Здравейте, има ли масло, което да се ползва за стягане на бюста?

# 470
Здравейте, има ли масло, което да се ползва за стягане на бюста?

Чувала съм за гроздово масло в комбинация с пачули.Ето източника ми(има много интересни и полезни неща)http://www.youtube.com/watch?v=kugSpb_9kKY&list=UUgn_t5KEF8W … khF6Q&index=8

# 471
  • Пловдив
Момичета имам масло от лимонена трева.За какво мога да го ползвам Rolling Eyes Първо ми мина през акъла само да ароматизирам...

# 472
Здравейте момичета,темата ви е страхотна,аз в момента използвам Стимуланта за коса на Икаров и съм доволна,даже последният път като ходих при фризьорката ми ме попита какво си правя косата че расте толкова бързо Simple Smile Гледам че доста от вас поръчват от Зоята и искам да ви попитам доволни ли сте от продуктите им тъй като обмислям поръчка и по точно на крем за лице? Praynig Моля споделете кои кремове за лице сте ползвали,моята кожа е комбинирана. Simple Smile

# 473
  • Бургас
Отново се включвам с въпрос - кой от всичките предлагани от Зоя.бг черни африкански сапуни е хубав  newsm78

# 474
Здравейте момичета,темата ви е страхотна,аз в момента използвам Стимуланта за коса на Икаров и съм доволна,даже последният път като ходих при фризьорката ми ме попита какво си правя косата че расте толкова бързо Simple Smile Гледам че доста от вас поръчват от Зоята и искам да ви попитам доволни ли сте от продуктите им тъй като обмислям поръчка и по точно на крем за лице? Praynig Моля споделете кои кремове за лице сте ползвали,моята кожа е комбинирана. Simple Smile

Моята кожа също е комбинирана,ползвам на Алтея ето този крем,4 бутилка http://www.zoya.bg/Bio-Damascena-Възстановяващ-дневен-крем.1930 попива бързо,не е тежък,ше купувам още.Ползвала съм и този,но той е маалко по-мазничък и с него лицето ми се омазняваше по-бързо [urlhttp://www.zoya.bg/Балансиращ-крем-нормална-комбинирана-кожа.1893?filters=pleaseSelectFace.Кремове-v207][/url] Peace

# 475
Adrianiii, благодаря ти за  по-горния линк.   bouquet

# 476
Adrianiii,благодаря за бързия отговор,само че не мога да отворя линка но пак ще разгледам в Зоята Hug

# 477
  • София
Момичета имам масло от лимонена трева.За какво мога да го ползвам Rolling Eyes Първо ми мина през акъла само да ароматизирам...

Маслото е антисептично, антибактериално и дезодориращо. Успокоява главоболието при масаж и е добър репелент. Тонизира и успокоява при стрес.
Дразни кожата, да се използва силно разредено. Фототоксично.

# 478
Няколко капки арганово масло в дестилирана вода и в пулверизатор добре ли е според вас да се впръсква в косата след миене? Защото като го нанасям чисто на влажна коса, леко ми се слепват връхчетата... Мислех че ще има ефект на кристалите за коса, но не.

# 479
Цитат
Момичета имам масло от лимонена трева.

За какво мога да го ползвам

- целулит;
- косата (добавя блясък и придава плътност на косата; срещу косопад; контролира себумната секреция; укрепва космените фоликули);
- гъбички по ноктите;
- мазна и/или акнеична кожа;
- микоза;
- обилно изпотяване

Общи условия

Активация на акаунт